Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin katsella Facebook-tarinoita nimettömästi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka katsella Facebook-tarinoita nimettömästi?

Facebook on tällä hetkellä yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Alusta on kuitenkin kohdannut merkittävää kilpailua kilpailijoiden, kuten Snapchatin, kanssa sen lanseerauksesta vuonna 2004. Tämä tarkoittaa jatkuvaa taistelua uusien ominaisuuksien lisäämiseksi ja käyttäjien kannalta merkityksellisiksi pysymiseksi.

Facebookilla, kuten kilpailijoilla, on tarinaominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää sisältöä, joka poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Tässä artikkelissa käydään läpi, kuinka tarkastella jonkun historiaa nimettömänä.

Lue myös: Kuinka tietää, jos joku rajoitti sinua Instagramissa?

Facebook-tarinoita ei tällä hetkellä voi tarkastella nimettömänä. Voit kuitenkin kiertää tämän rajoituksen seuraavilla tavoilla.

Käytä lentokonetilaa

Facebook käyttää tietojasi tarinoiden lataamiseen taustalla ennen niiden näyttämistä. Voit käyttää tätä menetelmää katkaisemalla mobiilidatan tai Wi-Fi-yhteyden tai laittamalla lentokonetilan päälle laitteessasi tarinoiden latautumisen jälkeen nähdäksesi ne anonyymisti.

Pyyhkäise tarinan läpi

Facebookia ei lisätä katsojaluetteloon, jos pyyhkäiset vain tarinan puolivälissä. Tämän menetelmän avulla voit katsoa tarinaa tuomatta sitä kokonaan katseluporttiin ja siten et laita profiiliasi katsojaluetteloon.

Poista tilisi väliaikaisesti käytöstä

Voit myös deaktivoida tilisi tarinan katselun jälkeen. Tämä estää nimesi näkymisen katsojaluettelossa, koska tilisi ei ole käytettävissä tarinan julkaisun ajan. 24 tunnin kuluttua voit aktivoida tilisi uudelleen ja käyttää alustaa tavalliseen tapaan.

Julkiset tarinat ovat kaikkien Saatavilla Facebookissa. Vaikka niitä ei voi tarkastella anonyymisti, voit tarkastella niitä käyttämällä väärennettyä tiliä estääksesi päätilisi paljastumisen.

Lue myös: Kuinka poistaa käytöstä ihmisiä, jotka saatat tuntea Facebookissa?