Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin katsella Instagram Stories -tarinoita nimettömästi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka katsella Instagram-tarinoita nimettömästi?

Instagram on tällä hetkellä yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Alusta tarjoaa melkein kaiken, mitä voit odottaa nykyaikaiselta sosiaalisen median verkostolta, joka sisältää kuvien ja videoiden jakamisen.

Tarinat muodostavat tietysti suuren osan tästä koko kokemuksesta. Kun käyttäjä lataa tarinan, se pysyy hänen profiilissaan 24 tuntia ja hän näkee, kuka hänen ystävistään on nähnyt heidän tarinansa.

Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin menetelmiä, joilla voit katsella Instagram-tarinoita nimettömästi.

Ennen kuin aloitamme, huomaa, että ei ole todellista tapaa katsella Instagram Stories -tarinoita nimettömänä. Tässä artikkelissa mainitut menetelmät ovat vain kiertotapoja, ja ne saattavat toimia tai eivät toimi tietyssä tilanteessasi.

Lähes jokaisessa älypuhelimessa on nykyään Lentokonetila, joka poistaa kaikki lähtevät viestit puhelimestasi. Voit käyttää tätä hyödyksesi nähdäksesi tarinoita kertomatta kenellekään.

Sinun tarvitsee vain avata Instagram-sovellus Puhelimessasi ja odottaa, että kaikki tarinat latautuvat. Kun se on tehty, ota lentokonetila käyttöön laitteessasi ja voit katsoa mitä tahansa ladatuista tarinoista. Koska laitteesi on offline-tilassa, sitä ei lasketa katselukerraksi.

Huomaa, että tämä menetelmä toimii vain muutamissa tarinoissa, jotka Instagram voi ladata automaattisesti puolestasi. Muista myös sulkea Instagram-sovellus kokonaan, kun olet valmis.

Lue myös: Kuinka korjata Instagram-syötettä ei voitu päivittää?

Lukuisten selainlaajennusten avulla voit katsella tarinoita ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään Instagram-tilillesi. Muista kuitenkin, että tällaiset laajennukset toimivat vain julkisilla tileillä. Jos yrität katsoa tarinaa yksityisellä tilillä, sinun tulee paljastaa henkilöllisyytesi.

Kuinka voin katsella Instagram Stories -tarinoita nimettömästi?Kuinka voin katsella Instagram Stories -tarinoita nimettömästi?

Jos käytät Chrome/Edgeä, voit käyttää seuraavaa IG-tarinat Instagramille tai Instagramin laajennus. StoriesWatcher on myös varteenotettava vaihtoehto Firefoxissa.

Androidissa ja iOS:ssä on monia tarinoiden tallennussovelluksia, joiden avulla voit ladata tarinoita profiileista ja katsella niitä offline-tilassa. Muista jälleen, että nämä sovellukset voivat toimia tarinoissa, jotka on lähetetty yksityiseltä tililtä.

Androidissa voit käyttää Tarinansäästö Instagramiin tai Videon latausohjelma Instagramille ladattuihin tarinoihin tai jopa viesteihin tileiltä, ​​jotka haluat nähdä. Voit kokeilla sitä iOS:llä Tarinan säästäjä minulle.

Kuinka voin katsella Instagram Stories -tarinoita nimettömästi?Kuinka voin katsella Instagram Stories -tarinoita nimettömästi?

Vaihtoehtoisesti voit tutustua artikkeliimme kahdeksasta parhaasta Instagram-video- ja tarinalatausohjelmasta Androidille, iOS:lle ja PC:lle.

Lue myös: Kuinka korjata “Olemme pahoillamme, Instagram-pyynnössäsi oli ongelma” -virhe?

Jos käytät iOS 13:a tai uudempaa, voit katsoa tarinoita Siri-pikakuvakkeiden avulla. Jos sinulla ei ole sovellusta puhelimessasi, voit ladata sen App Storesta.

Kun sinulla on sovellus, avaa se tämä linkki selaimessasi saadaksesi pikakuvakkeen Instagram-tarinoiden katseluun tai lataamiseen. Sinua pyydetään antamaan käyttäjätunnus.

Kun olet tehnyt tämän, pikakuvake hakee automaattisesti määritetyn käyttäjän tarinat ja antaa sinulle nopean esikatselun. Voit sitten joko jakaa nämä tarinat tai tallentaa ne galleriaasi.

Tämä ei kuulosta suurelta ratkaisulta, mutta se on ylivoimaisesti paras tapa varmistaa, että voit edelleen nähdä kaikki haluamasi tarinat paljastamatta päätiliäsi.

Tämä ohittaa kaikki kolmannen osapuolen sovellukset tai laajennukset, joita saatat joutua käyttämään, jolloin vältetään häiriöt, jotka voivat liittyä niiden omiin tietoturvaongelmiin.

Lue myös: Kuinka korjata Instagram-kirjautumisen estetty virhe?