Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin kumota jonkun VSCO:ssa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa esto VSCO:ssa?

VSCO:n avulla voit jakaa valokuvia ja videoita, jotka on muokattu suodattimilla ja työkaluilla maksimoidaksesi sosiaalisen ulottuvuuden ja esitelläksesi taitojasi VSCO:n verkkoyhteisölle. Sinulla ei kuitenkaan aina ole hyviä suhteita muiden luojien kanssa. Sosiaalisen median sovelluksena VSCO:n vastuulla on olla estoominaisuus, joka estää tuntemattomia tai ärsyttäviä käyttäjiä.

VSCO ei ilmoita käyttäjille heidän estetty- tai esto-tilastaan

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten joku voidaan estää ja poistaa esto VSCO:ssa, joka on ensiluokkainen alusta valokuvien ja videoiden muokkaamiseen ja jakamiseen.

Kuinka poistan VSCO-tilin?

Kumoa jonkun esto VSCO:ssa

Todellisista syistä, miksi olet täällä, jonkun lukituksen poistaminen VSCO:ssa on melko helppoa, aivan kuten estonkin. Koska VSCO ei ilmoita heille heidän estetty- tai esto-tilastaan ​​ja VSCO-profiilisi on julkinen, henkilö ei yleensä voi tietää, onko hänet estetty.

Huomaa, että VSCO-sovellus ei voi tarkastella estettyjen VSCO-profiilien mustaa listaa. Estämäsi ihmiset näkyvät kuitenkin edelleen hauissasi, kun haet heidän käyttäjänimiään.

Voit poistaa jonkun eston seuraavasti:

  • Siirry sen käyttäjän kohdalle, jonka profiilin haluat estää, ja napauta kolmea vaakasuuntaista pistettä oikeassa yläkulmassa
  • Napauta annettujen Vaihtoehtojen luettelosta Avata

Mitä tapahtuu, kun poistat jonkun eston VSCO:ssa?

Kun olet kumonnut jonkun eston, sinun on seurattava häntä uudelleen. Joten vaikka VSCO ei kertoisi käyttäjälle, että hänet on estetty ja estetty, seurantapyynnön lähettäminen uudelleen voi antaa hänelle vihjeen.

Kaikki estetyn käyttäjän aiemmat suosikkisi ja uudelleenpostaukset pysyvät kuten aiemmin mainittiin, ja voit nyt seurata niitä, lisätä heidän kuviaan suosikkeihisi ja julkaista heidän kuvansa ja videonsa kokoelmaasi.

Aiemmin estetty käyttäjä voi nyt seurata ja lähettää sinulle viestiä, olla vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa suosikkien muodossa ja julkaista työsi uudelleen kokoelmaansa.

Näetkö kuka katselee VSCO-profiiliasi ja kuviasi?

Estä joku VSCO:ssa

Jos et halua tiettyjen käyttäjien ottavan sinuun yhteyttä tai olevan vuorovaikutuksessa profiilisi sisällön, kuten taideteoksen, kanssa, voit aina estää heidät tarpeettoman haitan välttämiseksi. Lisäksi, kun estät jonkun, voit:

  • Rajoita, ketkä voivat lähettää sinulle viestejä
  • He eivät enää seuraa sinua
  • Pysäytä ne, jotka pitävät kuvistasi ja videoistasi
  • Tutustu niihin, jotka lähettävät kuviasi ja videoitasi kokoelmaansa. Voit myös poistaa kuvasi ja videosi heidän kokoelmastaan, jotka olet lisännyt ennen niiden estämistä.
  • Kaikki estetyn käyttäjän aiemmat suosikit ja uudelleenjulkaisut eivät katoa, kun estät heidät

Vaikka et voi estää jotakuta katsomasta profiiliasi, jos estät hänet, voit silti tehdä sen Noudattamalla näitä ohjeita helposti:

  • Siirry sen käyttäjän kohdalle, jonka profiilin haluat estää, ja napauta kolmea vaakasuuntaista pistettä oikeassa yläkulmassa
  • Napauta annettujen vaihtoehtojen luettelosta lohko

Kuinka voin poistaa eston PS4:llä?

Sisällysluettelo