Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin ladata tai viedä yhteystietoja LinkedInistä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ladata tai viedä Yhteystietoja LinkedInistä?

Linkedin on lähimpänä ammattimaailman sosiaalisen verkostoitumisen alustaa, ja jokainen ammattilainen tietää, että urasi aikana luomasi kontaktit voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi työsi tekemisessä tai urallasi etenemisessä.

LinkedInin avulla käyttäjät voivat tuoda yhteystietojaan nopeasti löytääkseen ne alustalta, vaan myös ladata tai viedä yhteystietojaan sekä monia muita käyttäjän profiiliin liittyviä tietoja.

Näin voit ladata tai viedä yhteystietoja Linkedinistä muutamalla yksinkertaisella vaiheella, minkä jälkeen saat vinkkejä tietojen lataamiseen.

Lue myös: Hyperlinkkien lisääminen tai poistaminen Microsoft Wordissa?

Voit viedä Linkedin-yhteystietoja – tai mitä tahansa muuta tietoa – vain tietokoneeltasi, et Android- ja iOS-mobiilisovelluksesta.

Kirjaudu tietokoneellasi tai mobiiliselaimella LinkedIn.com-profiiliisi työpöytätilassa ja vie yhteystiedot Linkedinistä Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Klikkaa Minä Valitse profiilikuvasi alla oleva vaihtoehto sivun yläreunan työkalupalkin vaihtoehdoista. Valitse avattavasta valikosta Asetukset ja tietosuoja.

Vaihe 2: Klikkaa yksityisyyttä -välilehti näytön yläreunassa. Valitse sitten Miten LinkedIn käyttää tietojasi sivuseinästä vasemmalle. Napsauta oikeanpuoleisissa vaihtoehdoissa Muuttaa Painike myös Hanki kopio tiedoistasi.

Kuinka voin ladata tai viedä yhteystietoja LinkedInistä?Kuinka voin ladata tai viedä yhteystietoja LinkedInistä?

Vaihe 3: Napsauta sen vieressä olevaa ruutua Haluatko jotain erityistä? Valitse sinua eniten kiinnostavat tiedostot. Sitten Valitse sen vieressä olevat valintaruudut linkkejä Ja Tuodut yhteystiedot ladataksesi yhteystietosi LinkedInistä. Kun olet valinnut tiedot, jotka haluat viedä, napsauta Pyydä arkistoa Painike.

Kuinka voin ladata tai viedä yhteystietoja LinkedInistä?Kuinka voin ladata tai viedä yhteystietoja LinkedInistä?

Voit myös ladata artikkeleita, uutisia, kutsuja, omaa profiiliasi, suosituksia ja rekisteröitymistietoja valitsemalla vastaavien vaihtoehtojen vierestä.

Vaihe 4: Kirjoita salasanasi kenttään ja napsauta Valmis Painike.

Kuinka voin ladata tai viedä yhteystietoja LinkedInistä?Kuinka voin ladata tai viedä yhteystietoja LinkedInistä?

Riippuen Twitteristä vietäväksi valitsemasi tiedon määrästä, kestää 10 minuutista 48 tuntiin, ennen kuin tietosi ovat ladattavissa. Voit tarkistaa, kuinka kauan yhteystietojen vienti saattaa kestää Tässä.

Jos olet valinnut viennin linkkejä Ja yhteystiedot Lataa tiedot (kuten yllä olevista ohjeista näkyy), lataa seuraavat tiedot: kaikki Linkediniin tuomasi yhteystiedot, yhteyden nimi, asema, yritys, yhteyden muodostuspäivä ja sähköpostiosoite, josta saattaa puuttua yhteys on poistanut vaihtoehdon käytöstä heidän tietosuoja-asetukset LinkedInissä.

Jos viet vain Linkedinin yhteystiedot ja yhteystiedot yllä kuvatulla tavalla, sinulle lähetetään linkki tietojen lataamiseen sähköpostitse. Kun linkki on lähetetty sinulle sähköpostitse, se on käytettävissä vain 72 tuntia, ja sinun on ladattava tietosi tämän ajan kuluessa.

Lue myös: 7 parasta ilmaista Excel-mallia kuukausibudjetin hallintaan