Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin muuttaa sivun suuntaa Wordissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa sivun suuntaa Wordissa?

Sivun asettelutapa on tärkeä osa sen muotoilua. Se määrittää, kuinka sisältö näytetään tai tulostetaan sivulla. Microsoft Word tarjoaa kaksi pääsivun suuntaa: pysty ja vaaka. Nämä linjaukset palvelevat eri tarkoituksia. Pystykuvassa sivu on suunnattu pystysuoraan. Tätä suuntausta käytetään usein asiakirjojen, artikkelien, uutiskirjeiden tai tieteellisten raporttien luomiseen.

Vaakasuuntaus toimii kuitenkin paremmin, kun on kyse sisällöstä, kuten taulukoista tai kuvista. Vaakakuvassa sivu on suunnattu vaakasuoraan. Voit muuttaa Word-dokumentin sivun suuntaa tarpeidesi mukaan. Lisäksi Microsoft Wordin avulla voit säätää yhden sivun suuntaa muihin sivuihin verrattuna, mikä lisää joustavuutta.

Tässä Artikkelissa keskustelimme siitä, kuinka muuttaa koko asiakirjan ja yhden sivun suuntaa Wordissa.

Muuta koko asiakirjan suuntaa

Voit muuttaa koko asiakirjan suuntaa Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Avaa Word-asiakirja ja napsauta layout Napsauta päävalikosta Tasaus-välilehteä ja napsauta sitten Tasaus. Sivuasetukset osio.

Vaihe 2: Valitse haluamasi asiakirjan suunta pudotusvalikosta. Olemme valinneet Maisema.

Vaihe 3: Koko asiakirjan suunta muutetaan vaakasuuntaiseksi.

Muuta sivun suuntaa

Voit muuttaa sivun suuntaa Word-asiakirjassa noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Valitse sivun sisältö ja napsauta layout -välilehteä ja napsauta sitten Valintaikkunan käynnistysohjelma -painiketta Sivuasetukset osio.

Vaihe 2: Valitse Sivun asetukset -ikkunassa sivun suunta ja napsauta sitten Käytä kenttä ja valitse se Valittu teksti Mahdollisuus. Valitsimme sivulle pystysuunnan.

Vaihe 3: Valittu teksti muuttuu pystysuuntaiseksi.