Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin mykistää jonkun Snapchatissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka mykistää joku Snapchatissa?

Snapchat on tällä hetkellä yksi suosituimmista viestintäsovelluksista. Sovelluksen ainutlaatuinen tapa lähettää viestejä valokuvien avulla kiehtoo käyttäjiä, sillä ensisijainen viestintätapa ei ole viestien kirjoittaminen vaan tilannekuvien lähettäminen toisilleen.

Kuitenkin, kun olet koonnut yhteystietoluettelon, jossa on satoja kontakteja, voi olla ylivoimaista nähdä useita erilaisia ​​tilannekuvia ihmisistä. Puhumattakaan, Snapchatissa on myös Stories-ominaisuus, joka lisää kaaosta.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka joku voidaan mykistää Snapchatissa. Tarkastellaan myös eroa jonkun mykistyksen ja Älä häiritse -tilan käytön välillä Sovelluksessa.

Lue myös: Snapchat ei löydä vastaavia tunnistetietoja: 5 korjausta

Mykistä vs. Älä häiritse

Vaikka molemmat ominaisuudet saattavat kuulostaa samalta, niiden välillä on tiettyjä eroja. Mykistäminen piilottaa vain tietyn henkilön tarinan syötteestäsi. Älä häiritse sitä vastoin pysäyttää kaikki henkilön päivitykset kokonaan, etkä saa ilmoituksia riippumatta siitä, lähettääkö hän tarinan vai lähettääkö sinulle tilannekuvan.

Tietysti molemmissa tapauksissa voit silti olla vuorovaikutuksessa ja nähdä toistensa tarinoita. Vaikka mykisät jonkun, estät vain hänen tarinoidensa näkymisen syötteessäsi. Voit silti katsella tarinoitasi normaalisti.

Toiselle henkilölle ei myöskään ilmoiteta, oletko mykisttänyt hänet vai asettanut sen Älä häiritse -tilaan. Kummallakaan ominaisuudella ei ole myöskään aikarajaa, mikä tarkoittaa, että sinun on otettava ne käyttöön ja poistettava käytöstä Manuaalisesti jokaiselle henkilölle tai ryhmälle erikseen.

Noudata näitä ohjeita mykistääksesi jonkun Snapchatissa.

  • Avaa Snapchat ja napauta Viestit-kuvaketta vasemmassa alakulmassa. Vaihtoehtoisesti voit myös pyyhkäistä oikealle kameran näytössä.
  • Napauta sen henkilön avataria, jonka haluat mykistää.
Kuinka voin mykistää jonkun Snapchatissa?Kuinka voin mykistää jonkun Snapchatissa?
  • Napauta kolmea vaakasuuntaista pistettä oikeassa yläkulmassa.
  • Täällä voit napauttaa Hiljainen tarina Mahdollisuus mykistää henkilö. Päinvastoin, Snapchat antaa sinulle myös mahdollisuuden ottaa käyttöön tarinailmoitukset myös kyseiselle kontaktille.

Lue myös: Miten Snapchat luokittelee parhaat ystävät?