Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin päivittää Chromen ja muut verkkoselaimet?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka päivittää Chrome ja muut verkkoselaimet?

Selaimen välimuistia käytetään staattisten tiedostojen tallentamiseen Internetissä surffattaessa, ja se on erityisen hyödyllinen, kun avaat verkkosivun uudelleen. Sen päätehtävä on lisätä verkkosivuston suorituskykyä. Nykyaikaiset verkkoselaimet tallentavat välimuistiin kaikki käyttöliittymäresurssit, kuten JavaScript- ja CSS-tyylitaulukot. Ajan mittaan ne voivat kuitenkin aiheuttaa selausongelmia, Erityisesti muokatuissa JavaScript- ja CSS-tyylitaulukoissa.

Kova päivitys on tapa tyhjentää tietyn sivun verkkoselaimen välimuisti, jotta sivun uusin versio latautuu. Kova päivitys voi tyhjentää välimuistin kokonaan, mikä on välttämätöntä verkkoselaimen toimimiseksi kunnolla, varsinkin kun käsitellään vanhoja välimuistitiedostoja.

Jos kohtaat ongelmia Internetissä surffaillessasi, välimuistin tyhjentäminen on yksi helpoimmista tavoista korjata ongelma. Näin päivität verkkoselaimen, joka myös tyhjentää sen välimuistin.

Tässä on luettelo verkkoselaimista ja kuinka painaa “Hard Refresh” -komentoa tarpeettoman välimuistin tyhjentämiseksi.

Lue myös: Virtuaalitodellisuus (VR) vs. lisätty todellisuus (AR)

Voit suorittaa nopean kovan päivityksen Chromessa, Firefozissa ja Edgessä käyttämällä jompaakumpaa alla luetelluista pikanäppäimistä.

Lue myös: 2,4 GHz vs 5 GHz: Mitä sinun pitäisi käyttää ja milloin?

Macissa ei ole pikanäppäintä, joka käynnistää PM Safarin kovan päivityksen, mutta voit suorittaa toiminnon käyttämällä seuraavaa pikanäppäintä.

Lehdistö Komento+Optio+E Tyhjennä välimuisti napsauttamalla Vaihtonäppäin ja osui lataa uudelleen työkalupalkista.

Lue myös: Missä voin myydä Kannettavan tietokoneeni, puhelimeni ja muut laitteet?