Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin palauttaa Google Chromecastin tehdasasetukset?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka palauttaa Google Chromecastin tehdasasetukset?

Langattoman verkkotekniikan kehitys yhdistettynä suuriin internetnopeuksiin ovat tehneet johdon leikkaamisesta uuden normin. Suoratoistolaitteet muuttavat tapaamme kuluttaa mediaa ja ottavat haltuunsa satelliittitelevision.

Oikean suoratoistolaitteen valinnassa vaihtoehdot voivat olla melko ylivoimaisia, mutta kun asioita tulee pitää yksinkertaisina, Google Chromecast on loistava valinta.

Enemmän kuin 55 miljoonaa Chromecastia Google on myymiensä laitteillaan suuri toimija suoratoistoalalla – minimalistisen käyttöliittymän ansiosta käyttäjät voivat hallita suoratoistokokemustaan ​​lähes millä tahansa omistamallaan laitteella. Google Chromecast on yksi markkinoiden monipuolisimmista suoratoistolaitteista. Mikään tekniikka ei kuitenkaan ole täydellinen, ja saatat kohdata ongelmia median lähettämisessä Chromecastiin.

Ongelman korjaaminen voi olla hieman vaikeaa suoratoistolaitteissa. Chromecastin tehdasasetusten palauttaminen on nopein tapa ratkaista ongelma. Chromecastin minimalistisen käyttöliittymän ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia laitteesi tietojen menettämisestä. Myös Chromecastin tehdasasetusten palauttaminen Google tekee asioista helppoa ja saa laitteesi käyttöön muutamassa minuutissa.

Kun olet palauttanut laitteen tehdasasetukset, sinun on määritettävä Chromecastisi uudelleen verkkoa varten Google Home -Sovelluksella.

Palauta laitteen tehdasasetukset Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Lue myös: Kuinka voin palauttaa iPhoneni tehdasasetuksiin?

Jos kotonasi on Google-suoratoistolaite, sinulla on todennäköisesti Google Home -sovellus jollakin laitteistasi. Jos ei, voit ladata Google Home -sovelluksen Android klikkaamalla tästä Ja täällä iOS:lle.

Kun olet ladannut sovelluksen, avaa se ja noudata alla olevia ohjeita

  • Valitse laite, jonka tehdasasetukset haluat palauttaa
  • Napsauta sitä Asetukset-kuvake. oikeassa yläkulmassa
  • Napsauta sitä kolme pistettä -kuvaketta oikeassa yläkulmassa
  • Klikkaa Tehdasasetusten palautus avattavassa valikossa

Lue myös: Kuinka nimeät Chromecastisi uudelleen?

Tehdasasetusten palautus Chromecastin nollauspainikkeella

Jos et jostain syystä voi palauttaa laitteen tehdasasetuksia Google Home -sovelluksella, voit tehdä saman käyttämällä Chromecastin omaa nollauspainiketta.

  • Paina Chromecastin nollauspainiketta (sijainti näkyy yllä olevassa kuvassa), kun se on kytkettynä television virtalähteeseen ja HDMI-porttiin.
  • Heti kun painat painiketta, Chromecastin LED-valo muuttuu valkoisesta punaiseksi ja se alkaa vilkkua.
  • Chromecast näyttää televisiossasi viestin, että laite nollautuu.
  • Odota, kunnes LED lakkaa vilkkumasta ja vaihtaa värin punaisesta valkoiseksi.

Chromecastisi on nyt palautettu tehdasasetuksiin, ja tämän pitäisi ratkaista kaikki laitteen ongelmat.

Yllä olevassa kuvassa näkyy 1. sukupolven Chromecastin nollauspainikkeen sijainti, joka eroaa 2. sukupolven ja Chromecast Ultrasta. Nollauspainike löytyy HDMI-liitäntäkaapelin läheltä uudemmissa Chromecast-laitteissa.

Lue myös: 10 hienoa asiaa, joita voit tehdä Google-kodillasi

Sisällysluettelo