Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin palauttaa Snapchat-tilini?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka voin palauttaa Snapchat-tilini?

Jatkuva tiedonkulku voi tehdä sosiaalisista verkostoista toisinaan melko ylivoimaisia, eikä Snapchat eroa toisistaan. Jos olet poistanut tilisi käytöstä tai pyytänyt sen poistamista tai Snapchat-tilisi on jäädytetty turvallisuussyistä tai muista syistä, voit yrittää palauttaa Snapchat-tilisi.

Jos tilisi on jäädytetty yhteisön sääntöjen rikkomisen tai tietoturvaongelman vuoksi, voit lukea täältä yksityiskohtaisen oppaamme jäädytyksen purkamisesta. Siinä luetellaan kaikki syyt, miksi Snapchat-tilisi saatetaan estää, ja kuinka voit nopeasti poistaa sen eston muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Jos olet kuitenkin poistanut Snapchat-tilisi tai poistanut sen käytöstä ja haluat saada sen takaisin, voit aktivoida Snapchat-tilisi uudelleen seuraavasti.

Lue myös: Kuinka poistaa tarina Snapchatista?

Snapchat ei poista tiliäsi heti. Halutessasi tilisi deaktivoidaan aluksi 30 päiväksi. Tänä aikana voit aktivoida sen uudelleen kirjautumalla uudelleen Snapchat-sovellukseen nykyisellä käyttäjätunnuksellasi.

On tärkeää huomata, että Snapchat-tilin palauttamiseksi voit käyttää vain käyttäjätunnustasi ja salasanaasi, et sähköpostiosoitettasi. Jos tilisi on poistettu käytöstä, et voi myöskään vaihtaa salasanaasi.

Jos et ole vielä valmis poistamaan tiliäsi pysyvästi, aktivoi se uudelleen kirjautumalla Snapchat-sovellukseen 30 päivän kuluessa tilin poistopyynnöstä.

Huomaa, että tilin uudelleenaktivointi voi joskus kestää jopa 24 tuntia. Jos tiliisi on liitetty vahvistettu sähköpostitunnus, Snapchat lähettää sinulle sähköpostin, kun tilisi on valmis käytettäväksi. Katso viitteeksi alla oleva kuvakaappaus.

Näpäytä Joo Napsauta Painiketta aktivoidaksesi Snapchat-tilisi uudelleen ja odota sitten vahvistusta sähköpostiisi. Jos tilillesi ei ole lisätty sähköpostiosoitetta, yritä kirjautua sovellukseen uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Muista kuitenkin, että voit palauttaa Snapchat-tilisi vain 30 päivän kuluessa käytöstä Poistamisesta, koska sen jälkeen Snapchat-tilisi poistetaan pysyvästi sekä tilitiedot, kuten asetukset, ystävät, snapsit, chatit, tarinat, laite- ja sijaintitiedot.

Lue myös: Kuinka ajoittaa twiittejä Twitterissä?