Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin peruuttaa Canva-tilauksen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka peruuttaa Canva-tilaus?

Canva on ilmainen online-luova alusta graafiseen suunnitteluun, sosiaalisen median sisällön luomiseen ja moniin muihin luoviin mahdollisuuksiin. Canva tarjoaa yli neljä miljoonaa arkistokuvaa, videota, mallia, logoa, teemaa, fonttia ja monia muita Ominaisuuksia Canva Pro -tilauksella. Canva tarjoaa myös suunnitelmia suuremmalle tiimille nimeltä Canva for Teams. Molemmat ovat saatavilla kahdella maksutavalla: vuosi- ja kuukausimaksulla.

Jos aiot peruuttaa Canva Pro- tai Canva for Team -tilauksesi, lue ohjeet sen tekemiseen tästä artikkelista.

Peruuta Canva-tilaus

Voit peruuttaa Canva Pro- tai Canva for Teams -tilauksesi tietokoneellasi, iOS-laitteellasi tai Android-Puhelimellasi. Vaikka Canva tarjoaa sovelluksen sekä matkapuhelimelle että PC:lle, voit poistaa tilisi tai uusia tilauksesi vain sovelluksen kautta. Ellet peruuta Canva-tilaustasi, se uusitaan automaattisesti laskutusjaksosi lopussa.

Tämä ei kuitenkaan päde kaikissa tapauksissa. Henkilökohtaisia ​​tai kuukausittaisia ​​suunnitelmia ei uusita automaattisesti, ja voit uusia tilauksesi yhdellä napin painalluksella. Jos et uusi kuukausisopimustasi, tilauksesi peruuntuu automaattisesti.

Tietoja sivustosta

Voit peruuttaa tilauksesi PC-sovelluksen tai verkkosivuston kautta seuraavasti:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään Canva-tiliisi ja napsauta rataskuvaketta, jossa lukee ” Tilin asetukset oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2: Napsauta vasemmassa sivupaneelissa Laskutus ja suunnitelmat Mahdollisuus.

Vaihe 3: Vieritä alas ja alas Tilaukset tiimillesiNapsauta vieressä olevaa kolmea pystysuoraa pistettä Muuta suunnitelmaa Vaihtoehto-painike.

Napsauta näkyviin tulevista vaihtoehdoista Peruuta tilaus.

Puhelimella

Voit peruuttaa tilauksesi mobiilisovelluksessasi seuraavasti:

  • Avaa Canva-sovellus ja napauta vasemmassa alakulmassa Valikko Symboli, joka koostuu kolmesta vaakaviivasta.
  • Napauta luettelon alaosassa asetukset.
  • Näpäytä Laskutus ja suunnitelmat. Vieritä alas ja alas Tilaukset tiimillesiNapsauta vieressä olevaa kolmea pystysuoraa pistettä Muuta suunnitelmaa Vaihtoehto-painike.

Napsauta näkyviin tulevista vaihtoehdoista Peruuta tilaus.