Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin poistaa hyppäämisen Minecraftissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa hyppy Minecraftissa?

Minecraftin avulla pelaajat voivat tehdä mitä haluavat loputtomassa maailmassa, joka on täynnä mineraaleja, eläimiä, erilaisia ​​ilmasto-olosuhteita, biomeja ja maantieteellisiä piirteitä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että pelaajat voivat tehdä joitain hulluja asioita modifioinnin ja mukauttamisen suhteen.

On olemassa satoja ellei tuhansia Minecraft-palvelimia, joissa on mukautettuja Ominaisuuksia ja karttoja, joihin pelaaja voi liittyä milloin tahansa. Useimmat näistä palvelimista ovat erittäin muokattavissa ja rajoittavat tiettyjä pelaajien liikkeitä riippuen palvelimen isännöimän minipelin tyypistä.

Jos työskentelemäsi palvelin tai minipeli vaatii hyppäämisen poistamista käytöstä, tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää.

Lue myös: Mihin Multishot käytetään Minecraftissa?

Jos käytät moninpelipalvelinta, huijaukset ovat luultavasti käytössä. Jos kyllä, voit käyttää seuraavaa komentoa estääksesi ihmisiä hyppäämästä tai hyppäämästä pelissä kuvatulla tavalla.

/efekti @p 9 1000000 128

Muista, että jos nostat hyppytasoa, saatat saada päinvastaisen vaikutuksen. 128 ja 200 ovat arvot, jotka näyttävät toimivan parhaiten; Voit kuitenkin kokeilla erilaisia ​​arvoja räätälöidäksesi komennon tarpeisiisi.

Huomaa myös, että kun tämä komento on aktiivinen, välilyöntinäppäimen roskapostittaminen lisää merkittävästi nopeutta hyppäämisen sijaan. Tämä menetelmä ei myöskään ole luodinkestävä. Joskus pelaajat voivat sinkoutua ilmaan hyökkääessään.

Muuten ei ole muita tapoja poistaa hyppääminen käytöstä. Voit kuitenkin kiertää tämän rajoituksen asettamalla mukautettuja parametreja palvelintasi määrittäessäsi tappamalla pelaajia, jotka päättävät hypätä.

Lue myös: Kuinka tehdä vaaleanpunaista terrakottaa Minecraftissa?