Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voit ansaita rahaa youtuben kautta?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa YouTubessa?

Nykyään kaikki on kohdillaan ja ihminen voi vihdoin käyttää hyväkseen vuosien varrella hankkimaansa älykkyyttä ja tietoa (teknologiaa). Nykyään on ilmaantunut uusia kaupallistamismenetelmiä, kuten verkkokaupan tulot, YouTube-tulot, etätyöt jne. Jokainen näistä on puolestaan ​​myötävaikuttanut työpaikkojen luomiseen ja kehittämiseen. Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle yhden tavoista ansaita rahaa YouTubessa, joka on tehokas, koska se riippuu maustasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja tulot ovat dollareissa!

Mitä tarvitset ansaitaksesi rahaa YouTubessa?

Ensin sinun on tehtävä selväksi tehtäväsi. Jos olet töissä ja alat kirjoittaa blogia tai jakaa videota YouTubessa, on sanottava, että se vaatii paljon aikaa ja rahaa! Jos sinulla ei ole aikaa, sinun täytyy joko työskennellä jonkun kokeneen kanssa tai tehdä tämä!! Se vaatii enemmän ajattelua, suunnittelua, vaivaa ja sinnikkyyttä kuin luulet.

Valmistautuminen ennen aloittamista on erittäin tärkeää!

Seuraava kohta on varmistaa, että otat yhteyttä bloggaajiin tai ihmisiin, jotka ovat menestyneet YouTubessa (esimerkiksi hae Googlesta “Parhaat YouTube-bloggaajat”) ja katso, millaisia ​​ihmisiä he ovat, ennen kuin tutustu YouTuben tulosäännöksiin. Kuinka luovia he ovat, mitä he ovat tehneet ja mitä mainoskanavia heillä on?!

Pidä tämä tietysti mielessä, koska aivan kuten tutkimus on tärkeää ennen aloittamista, on tärkeää aloittaa nopeasti ja ilman pelkoa!! Tämä tarkoittaa, että sinun on aloitettava yksinkertaisimmasta asiasta ja siirryttävä sitten vähitellen eteenpäin.

YouTuben säännöt rahan ansaitsemiseksi YouTubessa

Rahan ansaitseminen YouTubessa ei tarkoita valtavan torven puhaltamista, ja jos olet luova, se ei ole ollenkaan vaikeaa, mutta tässä on joitain sääntöjä rahan ansaitsemisesta YouTubessa. Jos et tiedä näitä asioita, on sanomattakin selvää, että et ansaitse rahaa tällä alustalla.

No, siirrytään YouTuben rahan ansaitsemisen käyttöehtoihin. Ensimmäinen askel on valita erikoisalasi tai kiinnostava alue ja luoda tili YouTubeen (on parempi varata aikaa tilin logon Suunnitteluun). Siirry sitten luettelon loppuun ja poista ongelmat, joista ei kannata taistella.

Mutta mitkä ovat tämän YouTube-osion ehdot hyväksymiselle? Jotta voit ansaita rahaa Aparatilla ja tulla hyväksytyksi tähän YouTuben osioon, vähintään 1 000 ihmisen (tilaajan) tulee liittyä YouTube-kanavasi jäseniksi. Ja kaikkia videoitasi ovat katsoneet miljoonat katsojat maailmanlaajuisesti vähintään 4 000 tuntia viimeisen 12 kuukauden aikana (ei valtava määrä, kun tiedät, että YouTube-videot saavat miljardeja katselukertoja päivittäin).

Huomautus

Jos poistat videon, käyttäjän katseluaika on alle 4 000 tuntia.

Toinen tärkeä asia, joka sinun tulee tietää rahan ansaitsemisesta YouTubesta, on se, että sinun on hyväksyttävä kaikki YouTuben säännöt ja ohjeet, etkä joudu rikkomaan sääntöjä. Sinun on luotava Google Adsense -tili ansaitaksesi rahaa YouTubesta.

Kuinka ansaita rahaa YouTubessa

Rahan ansaitseminen YouTubessa on erityinen tapa, joka sinun on hyväksyttävä. Katso ensin, kuka on saavuttanut haluamasi sijainnin tekemällä hakuja Googlesta, jolla on nyt eniten tilejä maailmassa. Hänen videoitaan heidän kanssaan otetaan erittäin hyvin vastaan, ja sitten hän toistaa hänen menestysmallinsa: tutustu hänen työssään oleviin positiivisiin puoliin ja hyödynnä hänen monivuotista kokemustaan.

Huomautus

Tämä tapaus on edelleen tutkinnan alla.

Millainen video minun pitäisi tehdä YouTubeen?

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit luoda parempia videoita YouTubessa ja ansaita rahaa YouTubessa.

Luovuutta, luovuutta ja lisää luovuutta

Ole luova ja älä pelkää. Ei ole ongelma, jos tuotantovideosi eivät ole kovin suosittuja. Ainakin ymmärrät minkälaisista videoista alasi ihmiset eivät pidä!! Luovuus on aina suosittua ja ihmiset rakastavat uusia asioita.

yksinkertaisuus

Älä maksa siitä mikä ei ole!! Jos olet hyvä insinööri ja nykyinen lääketieteellinen tilanne on hyvä, et julkaise lääketieteellisiä videoita kanavallesi!! Sen sijaan sinun pitäisi ajatella yleisöäsi ja aloittaa videon kirjoittaminen kykyjesi tai kiinnostuksesi perusteella!!

Koulutus

Nykyään YouTube on yksi parhaista oppimisresursseista!! Jopa Google itse viittaa moniin esimerkkeihin YouTubessa. YouTube on niin hyvä opetusresurssi, että jotkut ihmiset jopa hakevat haluamaansa koulutusta YouTubesta Googlen sijaan.

Joten on hyvä idea luoda video-opetusohjelma, johon olet erikoistunut!! Tai palkkaa hyviä opettajia ja maksa heille tunti tai prosentti.

Opetusohjelmat voidaan tehdä sarjoina tai pitkinä videoina (riippuen siitä, mitä opetetaan).

Ajattele ihmisten tunteita

Jos luulet voivasi saavuttaa jotain ilman läheisyyttä ihmisten kanssa ja voittamalla heidän sydämensä, olet pahasti väärässä!! Varsinkin kun on kyse Sosiaalisessa mediassa, jossa useimmat ihmiset yrittävät saada emotionaalisia tarpeitaan täytetyksi.

Joten videoidesi tulee vangita ihmisten tunteita, ei logiikkaa! Ja se ei tarkoita, etteikö ihmisten logiikka olisi tärkeää. Sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota tunteisiin, ei siihen, että videosi eivät ole järkeviä ja oikealla tavalla!

Ihmisten tunteet ovat arvokkaampia ja tärkeämpiä kuin mitä he kertoivat meille.

Viimeinen sana

Itsepäisyys, luovuus ja huumori ovat erittäin tärkeitä rahan ansaitsemiseksi YouTubessa. Älä unohda, että, kuten sanoin, ihmiset ovat tunteellisempia kuin luulet. Tämä tarkoittaa, että vaikka työsi on kuinka hyvää, jos et voi istua ihmisten sydämissä ja tyydyttää heidän tunteitaan, et mene minnekään. Joten yritä aloittaa tänään, olla luova ja edistyä joka hetki. Lopuksi muista pyytää apua verkkoteknologioista ja -työkaluista.