Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka yhdistää C-Panel FTP -tili CoreFTP-ohjelmistoon

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yhdistää C-Panel FTP -tili CoreFTP-ohjelmistoon

CoreFTP on toinen FTP-tiedonsiirtoohjelmisto, jolla on monia faneja, koska se on ilmainen ja nopea. Vaikka se ei ole grafiikan suhteen yhtä Ammattimainen ja edistynyt kuin Filezilla, monet palvelimen ylläpitäjät käyttävät sitä aina sen keveyden ja suuren nopeuden vuoksi. Lataa ja asenna ensin tämä ohjelmisto alla olevasta linkistä ja liity sitten seuraamme jatkaaksesi tätä opetusvideota.

http://www.coreftp.com/download.html

Opi yhdistämään FTP-isäntä C -tili FTP-ydinohjelmistoon

Jotta voimme yhdistää FTP-isäntätilin CoreFTP-ohjelmistoon, tarvitsemme joukon määrityksiä, jotka meidän on poistettava verkkosivustomme C-paneelin isännästä. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään sivustosi C-Panel-isäntään oppimalla kirjautumaan C-Paneliin. Napsauta sitten tiedostoruudussa FTP-tilit -työkalua. Pääset tälle sivulle vierittämällä hieman alaspäin päästäksesi “FTP-tilit” -osioon. Täältä löydät isännässämme luodut FTP-tilit, jotka loimme oppimalla luomaan FTP-tili C-paneelissa. Päätimme luoda tämän FTP-tilin [email protected] muodostaaksesi yhteyden Coreftp-ohjelmistoon Windowsissamme. Nyt kun olemme melkein saavuttaneet opetusohjelman pääosan, on erittäin tärkeä kohta: On kaksi tapaa yhdistää C-Panel FTP -tili Coreftp-ohjelmistoon:

  1. Ensimmäinen tapa on Syötä luodut FTP-tilin tiedot Coreftp-ohjelmistoon ja napsauta “Yhdistä”-painiketta näyttääksesi Coreftp-tiedostot isännässämme.
  2. Toinen tapa, se Tämä on erittäin hyödyllistä, ja C-Panel on juuri lisännyt tämän ominaisuuden FTP-tilit-osioon. Syynä tähän on se, että C-Panel tarjoaa meille valmiiksi rakennetun tiedoston. Lataamme sen ja tuomme sen Coreftp-ohjelmistoon. Tämä asentaa automaattisesti FTP-isäntätilimme Coreftp-ohjelmistoon ja voimme sitten hallita isäntämme tiedostoja.

Ensin teemme ensimmäisen menetelmän, eli yhdistämme FTP-tilin Coreftp-ohjelmistoon isännässä luotujen FTP-tilin tietojen kautta. Voit tehdä tämän napsauttamalla “Määritä FTP-asiakas” -painiketta sen FTP-tilin edessä, jonka haluamme asentaa ohjelmistoon. Ennen kuin nämä asetukset avautuvat meille, tarvitsemme joukon määrityksiä alla Manuaaliset asetukset -osiossa, kun yhdistämme FTP:n CoreFTP-ohjelmistoon ja haluamme käyttää näitä arvoja. Opi yhdistämään FTP CoreFTP:henJoten katsomatta selaimeen, lasketaan se alas, jotta pääsemme helposti tälle sivulle myöhemmin. Nyt siirrymme CoreFTP-ohjelmistoon Windows-tietokoneellamme ja kuten näet, heti tämän ohjelmiston avaamisen jälkeen sivustonhallintaikkuna avautuu meille. Samassa ikkunassa meidän on syötettävä FTP-tilimme tiedot. “Sivuston nimi” -kenttään meidän on syötettävä mukautettu nimi tälle FTP-yhteydelle, jonka kirjoitamme “mizbanfatv”. Opi yhdistämään FTP CoreFTP:henJa täyttääksesi Isäntä/IP/URL-kentän, siirrymme uudelleen paneelin FTP-tilin asetussivulle ja kopioimme tämän arvon FTP-palvelimen eteen. Opi yhdistämään FTP CoreFTP:henJa nyt lasketaan selain uudelleen ja liitetään kopioitu arvo tähän kenttään. Opi yhdistämään FTP CoreFTP:hen“Käyttäjänimi”-kentän täyttämiseksi syötämme isäntäkoneen uudelleen, kopioimme kokonaan “FTP-käyttäjänimi” -kentän edessä olevat arvot, suljemme selaimen ja liitämme kopioitu arvo tähän kenttään. Salasana-kenttään meidän on myös syötettävä salasana. Kun luot FTP-tilin C-paneelissa, asetimme sen syötettäväksi tähän, koska tallensimme tämän salasanan Notepad-tiedostoon. Avaamme tämän tiedoston, kopioimme salasanan ja liitämme sen tähän kenttään. Muut asetukset eivät toimi ja napsautamme “Yhdistä” -painiketta Ja kuten näet, ohjelmisto lataa kaikki tiedostot isännässämme. Poista tämä FTP-tili Ohjelmistosta napsauttamalla Site Manager -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa. Opi yhdistämään FTP Coreftp-ohjelmistollaKunnes sivustonhallintaikkuna avautuu meille, napsauta tätä yhteyttä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Poista. Opi yhdistämään FTP Coreftp-ohjelmistollaJa tässä ikkunassa napsautamme Kyllä, ja kuten näet, ohjelmisto ei enää näytä isäntämme sisältöä oikeassa ruudussa, koska ohjelmisto on erillään FTP:stä.

Nyt olemme päättäneet yhdistää FTP-tilimme Coreftp-ohjelmistoon toisella menetelmällä, jossa C-paneelitiedosto ladataan automaattisesti Coreftp:hen. Voit tehdä tämän kirjautumalla uudelleen C-paneeliin ja napsauttamalla “FTP-tilit” -työkalua “Tiedostot” -osiossa päästäksesi tänne. Nyt menemme hieman alas päästäksemme FTP-tilit-osioon ja tässä on FTP-käyttäjä. Yhdistämme ohjelmistoon, joka [email protected] on, ja tämän FTP-tilin edessä napsautamme “Määritä FTP-asiakas” -painiketta, kunnes asetussivu avautuu meille ja nyt alareunassa “Asetustiedostot” -osiossa näemme kolme kuvaketta, toinen kuvake oikealta. viittaa coreftp -ohjelmistoon. Lataa FTP-yhteystiedosto Coreftp-ohjelmistoon napsauttamalla sinistä “FTP-määritystiedostot” -painiketta. Opi yhdistämään FTP Coreftp-ohjelmistollaJa lataamme tämän tiedoston, tiedoston lataamisen jälkeen laitamme sen tietokoneemme Windows-työpöydälle. Opi yhdistämään FTP Coreftp-ohjelmistollaJa nyt avataan CoreFTP-ohjelmisto uudelleen ja napsautamme Site Manager -kuvaketta oikeassa yläkulmassa avataksemme Site Manager -ikkunan meille. Opi yhdistämään FTP Coreftp-ohjelmistollaJa nyt napsauta hiiren oikealla painikkeella tätä ja valitse Corefp Imrt-osiossa. Opi yhdistämään FTP CoreFTP-ohjelmistollaJa nyt valitsemme ladatun tiedoston ja napsautamme “Avaa” -painiketta näyttääksesi tämän viestin. Opi yhdistämään FTP CoreFTP-ohjelmistollaJa sitten napsautamme OK-painiketta ja kuten näet, FTP-yhteys lisätään tähän. Napsauta nyt tätä yhteyttä ja napsauta sitten “Yhdistä” -painiketta. Opi yhdistämään FTP CoreFTP-ohjelmistollaJa tässä osiossa kirjoitamme tämän FTP-tilin salasanan ja napsautamme “OK” -painiketta. Opi yhdistämään FTP CoreFTP-ohjelmistollaJa kuten näet, ohjelmisto muodostaa yhteyden FTP C-Panel -tiliimme ilman ongelmia ja näyttää meille isännän sisällön.

Seuraavassa opetusvideossa Kuinka ladata tiedosto isäntään Coreftp:n kautta , joten voit helposti hallita tiedostojasi, kun olet yhdistänyt verkkosivustosi FTP-tilin tähän ohjelmistoon. Vieraile ja katso lisää opetusohjelmia C-paneeli, joka on yksi suosituimmista hallinnan ohjauspaneeleista, . Käy osoitteessa mizbanfa.net tai seuraa meitä Twitterissä ja hanki kaikki opetusohjelmat. Käytä omaamme ilmaiseksi