Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka yhdistän Android-puhelimen televisioon?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka yhdistää Android-puhelin televisioon?

Yhdistä Android-puhelin. Joskus tämä sisältö kuitenkin toistetaan puhelimen näytön kautta. Joten miten nämä kuvat voidaan siirtää puhelimesta televisioon? Tätä varten sinun on opittava yhdistämään puhelin televisioon. mutta miten?

Yhdistätpä puhelimesi televisioon Chromecastin tai USB-kaapelin kautta, tämä ei ole ollenkaan ongelma, ja muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla voit saavuttaa tavoitteesi ja katsella sisältöä suuremmalta näytöltä.

Tätä silmällä pitäen tässä raportissa näytämme sinulle yksinkertaisia ​​tapoja yhdistää älypuhelin televisioon. Yksi näistä tavoista vaatii Chromecastin ja toinen tapa on kaapelin kautta.

Tätä menetelmää käytettäessä tarvitset erityisen kaapelin. Tietenkin monissa puhelimissa nykyään on USB-C-portti, ja voit saavuttaa tämän ostamalla USB-HDMI-muunninkaapelin. Liitä tätä korttia varten USB-portti C puhelimeen ja HDMI-portti televisioon. Yhtä helppoa.

Jotkin puhelimet voivat myös käyttää USB Miniä, mikä ei ole huolestuttavaa, ja ostamalla USB Mini – HDMI -muunnoskaapelin ne voidaan liittää televisioon.

Yhteyden muodostamisen jälkeen sinua todennäköisesti pyydetään sallimaan puhelimen muodostaminen televisioon, minkä voit tehdä Napauttamalla “Hyväksy” tai “Kyllä”.

Näiden yksinkertaisten vaiheiden jälkeen televisiosi alkaa toistaa puhelimesi sisältöä samaan aikaan.

Liitä puhelin televisioon Chromecastin kautta ( Chromecast )

Chromecast on yksi maailman suosituimmista sisällön suoratoistolaitteista, jonka avulla voit suoratoistaa puhelimen sisältöä Langattomasti televisioosi.

Tätä varten tarvitset ensin Chromecastin, jossa on perusasetukset. Sinun on myös asennettava Google Home -sovellus älypuhelimeesi, jotta voit muodostaa yhteyden televisioon ja Chromecastiin.

Kun olet käynnistänyt Chromecastin ja muodostanut yhteyden televisioon ja puhelimeen, asenna Google Home -sovellus. Älä tietenkään koske laitekuvaketta, vaan kosketa vaihtoehtoa näytön oikeassa alakulmassa. Tämä vaihtoehto näyttää pieniltä kasvoilta, joiden ympärillä on ympyrä.

Valitse avautuvasta valikosta vaihtoehto “Lisä” ja sitten ensimmäinen vaihtoehto “Peililaite”. Lopussa näkyviin tulee viesti, jossa kehotetaan valitsemaan “Hyväksy”.

Sinulle näytetään nyt suuri sininen vaihtoehto “Cast Screen/Audio” -sisällöllä, joka sinun on valittava. Tässä tapauksessa laitteesi alkaa etsiä ympäröiviä laitteita ja tässä tapauksessa Chromecast näkyy hakuluettelossa. Valitse Chromecast, niin puhelimesi näyttö tulee näkyviin televisioon.

Muista, että Chromecastin käyttäminen kuluttaa huomattavan määrän akkuasi lyhyessä ajassa. Tästä syystä on parempi liittää puhelimesi laturiin tai virtapankkiin, kun käytät tätä laitetta ja ominaisuutta.

Sisällysluettelo