Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuvia Grönlannista; Vähenevän kauneuden maa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Grönlannin kuvia; Vähenevän kauneuden maa

Viime kesä oli yksi Grönlannin kuumimmista kesistä. Grönlannin jää sulaa nopeammin kuin koskaan ennen. Nykyinen sulamisnopeus on yhdenmukainen vuoden 2070 ennusteen kanssa, mikä Tarkoittaa, että katastrofi on tapahtumassa.

Viime kesänä 40 risteilyalusta vieraili suhteellisen pienessä Ilulissatin kaupungissa Grönlannin länsirannikolla. Grönlannissa vietetyn 12 päivän aikana valokuvaaja Albert Dross kertoi nähneensä kuusi risteilyalusta, joista yhdessä oli 13 kantta, 3 500 matkustajaa ja 900 miehistön jäsentä.

Ymmärtääksesi tämän asian tärkeyden sinun tulee tietää, että Ilulissatissa on vain noin 5 000 asukasta ja että kaupungin väkiluku on lähes kaksinkertaistunut tämän risteilyaluksen myötä. Grönlannin matkailu kukoistaa.

Albert Drews, joka kuvasi kaupunkia matkansa aikana ja oli yllättynyt Grönlannissa vierailevien ihmisten määrästä, sanoo:

Kun näin tämän vuoden kävijämäärän, en voinut kuvitella, miltä kaupunki näyttäisi 10-15 vuoden kuluttua. Grönlantia ei tunneta suosittuna turistikohteena, mutta kun olin siellä, tajusin nopeasti, että olin väärässä.

Grönlanti on kaunis! Meressä nähty suuri jää näyttää epätodelliselta näkyltä.

Keskiyön valojen vaikutus jäällä ja kaunis väripaletti taivaalla on kuin unelmamaailma. Venematka jäisten rotkojen läpi on maaginen.

Kahdella pienellä punaisella jahdilla suoritetun kiertueen aikana Albert yritti käyttää veneitä edustamaan jäävuorten valtavien muotojen kokoa.

Tällä projektilla haluan näyttää Grönlannin kauneuden omalla tavallani, aivan kuin luoisin taidetta luonnosta. Laitamme jahdimme jäälle ja liikumme; Joskus hyvän sävellyksen tai hyvän jäävuoren löytäminen kestää tunteja. Tuloksena on kuvia, jotka näyttävät epätodellisilta.

Älykkäästi sijoittamalla jahdit luomme erityisen koon, erityisen tunteen ja erityisen tilan. Veneet ovat motiivimme ja jäiset maisemat ja sää ovat kankaamme. Käytimme tässä projektissa kaikkea laajakulma- ja keskialueen objektiiveista superteleobjektiiviin ja UAV:iin.

Toisen projektin päätavoite on esitellä raakaa kauneutta, mitä luonto voi tehdä tällä jäällä. Leikkiminen muodoilla, tekstuureilla ja heijastuksilla vedessä ja joskus lokkien tai valaiden kanssa näyttää paikan Todellisen, raakaa kauneutta, jota ei ehkä enää ole olemassa muutaman sadan vuoden jälkeen tai ehkä paljon aikaisemmin.

Kun otetaan huomioon ilmaston lämpeneminen viime vuonna ja ennennäkemätön lämpötilojen nousu, meidän on vähitellen huolehdittava ja mietittävä ratkaisua.

Kyse ei ole vain Grönlannista; ja se koskee koko planeettamme.

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Grönlanti ja sen kelluva jää

Toivomme, että pidät tästä sulkimen osasta ja katsot kauniita Grönlannin kuvia. Jos haluat tukea tätä valokuvaajaa ja nähdä hänestä enemmän, voit seurata häntä Albert Dorsin Instagram-sivu.

Sisällysluettelo