Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuvia isästä, joka ratsastaa krokotiililla vauvoilleen Indian Riverissä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuvia isästä, joka ratsastaa krokotiililla vauvoilleen Indian Riverissä

Dritman Mukherjee on villieläinkuvaaja, joka etsii Jatkuvasti uhanalaisia ​​eläinkohtauksia, joita ei ole koskaan ennen nähty.

Hänen tavoitteensa saavutettiin, kun hän kohtasi epätavallisen näkymän hoikkakuorisesta krokotiilista (syntyperäinen intialainen krokotiili), joka vartioi suurta ryhmää poikasiaan. Mukherjee sanoo:

Ensinnäkin haluan korostaa, että en ole taiteilija. Taiteilija on tekemisissä villieläinten kanssa toteuttaakseen taiteellista kunnianhimoa tai päämäärää, mutta käytän sitä saavuttaakseni tieteellisen suojelutavoitteeni.

Valokuvaaja, joka on työskennellyt alalla 25 vuotta ja viettää tyypillisesti 300 päivää vuodessa, matkusti National Chamb Sanctuaryyn Intiaan löytääkseen Gangi-kuorokrokotiilin.

Mukherjeen tehtävänä oli ottaa kuvia kriittisesti uhanalaisesta Graalista, josta suurin osa on keskittynyt Chambal-jokeen. Mukherjee oli partioinut viikkoja, kun hän tuli eräänä aamuna rikospaikalle.

Hän kertoo, että valokuvausmahdollisuus ei johtunut puhtaasta tuurista, vaan hänen erinomaisesta kommunikaatiostaan ​​asiantuntijoiden kanssa.

Se ei ollut ensimmäinen matkani tälle alueelle, mutta olen käynyt siellä useita kertoja. Minulla on erinomainen paikallinen verkko. Saan jatkuvasti tietoa paikallisilta, tiedemiehiltä, ​​luonnontieteilijöiltä ja metsäviranomaisilta.

Tämä gorilla oli metsäviranomaisten tuntema aikuinen uros, joka paritettiin 7-8 naaraan kanssa. Hänen takanaan näkemäsi nuoret parittelevat useiden naaraiden kanssa.

Krokotiilit kantavat poikasiaan suussaan, mutta niiden kuonoissa on hyvin kapea nokka, mikä tekee tämän mahdottomaksi. Siksi lasten tulee tarttua vanhemman päähän ja selkään Suojellakseen häntä ja ylläpitääkseen läheistä suhdetta häneen.

Krokotiilin kuono on kapea tai kipinä

Krokotiilin kuono on kapea tai kipinä

Krokotiilin kuono on kapea tai kipinä

Mukherjee on iloinen siitä, että valokuva Grailin isästä, joka täyttää velvollisuutensa huolehtia perheestä, loi katsojien keskuudessa tunnesuhteen.

Hän uskoo, että julkinen tuki ja tuki ovat tarpeen uhanalaisen lajin elvyttämiseksi.

Krokotiilin kuono on kapea tai kipinä

Krokotiilin kuono on kapea tai kipinä

Krokotiilin kuono on kapea tai kipinä Kuva Mukherjeestä amerikkalaisen krokotiilin vieressä

Sisällysluettelo