Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Laske verenpainettasi noudattamalla näitä kahta yksinkertaista vaihetta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Laske verenpainettasi Noudattamalla näitä kahta yksinkertaista vaihetta

2. Ne parantavat nivelten terveyttä

Nivelsiteillä on tärkeä rooli nivelten stabiloinnissa liikkeen aikana. Mutta jos asetamme liikaa painetta nivelsiteelle, voi tapahtua vammoja. Jos esimerkiksi laskeudumme väärin toiselle jalalle hyppääessä, nivelsiteet voivat vaurioitua. Eturistisiteen repeämä on yksi esimerkkejä nivelsidevaurioista, joilla on merkittävä vaikutus terveyteen.

On parempi neuvotella lääkärin kanssa ennen uuden harjoitusohjelman aloittamista varmistaaksesi, että harjoitusohjelmasi on turvallinen ja tehokas.

Lihaksillamme on tärkeä rooli nivelsiteisiin vaikuttavien voimien vähentämisessä tarjoamalla vakautta nivelillemme. Lihasten harjoittelu isometristen harjoitusten avulla voi auttaa vähentämään tiettyjen nivelsiteiden stressiä. Esimerkiksi reisilihasten harjoittelu auttaa vähentämään painetta etummaiseen ristisiteeseen. Tämä voi auttaa estämään tulevia nivelsidevaurioita.

3. Ne auttavat poistamaan lihasten epätasapainoa

On yleistä, että lihakset toisella puolella kehoa ovat vahvempia kuin lihakset toisella puolella kehoa. Tämä johtuu osittain siitä, että käytämme mieluummin toista kehomme puolta toisten sijaan. Tämä ilmiö voi johtua myös siitä, että kehosi sopeutuu urheilun (tai muun toiminnan) vaatimuksiin, jotka vaativat taitoja, jotka luovat paremman järjestyksen toiselle kehon puolelle.

Vaikka yleensä on hyvä vahvistaa lihaksia toisella kehon puolella, se voi lisätä loukkaantumisriskiä ja vaikuttaa urheilijan suorituskykyyn. Yksipuolisten isometristen harjoitusten, kuten halkaistujen kyykkyjen tai lankkujen, Suorittaminen voi auttaa vähentämään raajojen välisiä voimaeroja, koska nämä harjoitukset kohdistuvat vartalon toiselle puolelle.

4. Ne parantavat suorituskykyä

Isometriset harjoitukset ovat käteviä parantamaan voimaa tietyissä staattisissa asennoissa. Tämä johtuu siitä, että nämä harjoitukset voivat aktivoida tiettyjä lihaksia tai lihasryhmiä. Isometriset harjoitukset voivat auttaa rakentamaan voimaa, jota tarvitaan kestämään kehon rasitusta fyysisen toiminnan aikana ja parantamaan urheilullista suorituskykyä tai fyysistä suorituskykyä jokapäiväisessä elämässä.

5. Niitä on helppo sietää

Isometriset harjoitukset ovat usein osa fyysisiä ja liikuntaterapiaohjelmia ihmisille, jotka toipuvat tuki- ja liikuntaelinvammoista. Syynä tähän on se, että niitä voivat suorittaa myös liikuntarajoitteiset henkilöt.

Koska isometriset harjoitukset tehdään staattisessa asennossa, ne ovat siedettävämpiä kuin paljon liikettä vaativat urheilulajit. Liikuntarajoitteiset voivat valita mukavan harjoituspaikan kuntonsa mukaan.

6. Ne ovat aikaa säästäviä

Useimmissa tutkimuksissa, joissa tutkittiin isometrisen harjoituksen sydänterveyshyötyjä, pyydettiin osallistujia harjoittelemaan kahdeksan minuuttia per harjoitus. Tämä ajanjakso vastaa noin neljää isometristä harjoitusta, joista jokainen kestää noin kaksi minuuttia. Toimintavaiheiden välissä on 1-4 minuutin tauko. Tämä tarkoittaa, että voit silti sisällyttää isometrisiä harjoituksia, vaikka sinulla olisi kiireinen aikataulu.

Kuinka aloitan isometristen harjoitusten tekemisen?

Isometriset harjoitukset voidaan tehdä helposti missä tahansa, koska ne käyttävät vain kehoa lihaksien haastamiseen.

Jos et tiedä mistä aloittaa isometriset harjoituksesi, sano “seinäkyykky” (nojaat selkäsi seinää vasten kuin istuisit tuolilla) ja “kyynärvarren lankut” (nosta vatsasi lattiasta ja seiso Niihin nojautuminen (kyynärvarret ja varpaiden kärjet) on yksi niistä liikkeistä, joita voit suorittaa.