Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Lisääkö chat Snap Scorea?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Lisäävätkö keskustelut Snap-pisteitä?

Joten jos olet innokas Snapchatin käyttäjä, olet ehkä huomannut ominaisuuden nimeltä Snap Score. Vaikka ei ole olemassa selkeitä sääntöjä Snap Score -pisteesi kasvattamisesta, voit aina yrittää selvittää tämän ominaisuuden taustalla olevat parametrit. Pääoletus on, että Snap-pisteesi kasvaa, kun lähetät ja vastaanotat Snapeja, mutta mysteeriä näyttää olevan enemmän.

Tässä artikkelissa ratkaisemme tämän mysteerin tutkimalla, mitä Snap Score on ja miten voit lisätä sitä. Saat myös selville, onko chateilla merkitystä pisteiden nostamisessa.

Kuinka nähdä yhteisiä ystäviä Snapchatissa?

Resepti Snap Scoren takana

Snapchatin mukaan se on Snap Score on “supersalainen, erityinen yhtälö, joka yhdistää lähettämiesi ja vastaanottamiesi Snapsien määrän, julkaisemasi tarinat ja muutamat muut tekijät.”

Koska Snapchat on epäselvä, kuinka Snap Score -pisteitäsi nostetaan, oletetaan, että sovelluksen hyvään säännölliseen käyttöön sisältyy:

  • Lähetä ja vastaanota Snapsia
  • Lisää ystäviä ja muita Yhteystietoja
  • Postaa tarinoita
  • Pidä Snap Streaks elossa ystäviesi kanssa

Ilmeisesti voit jopa saada bonuspisteitä Snap Score -pisteeseesi, jos liityt Snapchatiin pitkän tauon jälkeen. Snapchat-sovelluksen säännöllinen käyttö kuvien tai videoiden lähettämiseen ja vastaanottamiseen vaikuttaa myös positiivisesti Snap Score -tulokseen.

Viestien lähettäminen ei kuitenkaan vaikuta Snap-pisteeseesi.

Vaikka pelkkä Snapchat-sovelluksen päivittäinen käyttö lisää osumaprosenttiasi, viestien lähettämistä ei lasketa Snap-pisteiden nostamiseen. Koska Snapchat poistaa käyttäjätiedot päivittäin, mukaan lukien kaikki tallentamattomat viestit ja Snapsit, viestien määrä ei ole sopiva kriteeri Snap Scoren tallentamiseen, koska määrä voi vaihdella päivästä toiseen, ei yhtään moniin.

Koska Snap Streak on kelvollinen parametri Snap Score -mittaukseen, et voi ylläpitää putkea pelkästään uutisten perusteella. Sinun on lähetettävä satunnainen kuva tai video pitääksesi sarjan hengissä, mikä auttaa Snap Score -pisteitäsi nostamaan. Siksi mikään keskustelu ei suoraan lisää Snap Scorea.

Kuinka löydän Snap-pisteesi?

Snap-pisteesi tarkistaminen on melko helppoa, jos et ole jo tehnyt sitä. Seuraa vain alla olevia ohjeita nähdäksesi Snap-pisteesi:

  • Siirry Snapchat-Sovelluksessa profiilikuvakkeeseen näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Snap-koodisi alapuolelta löydät Snap-pisteesi, jossa on pieni haamukuvake ja numero sen edessä. Napauta tätä vaihtoehtoa.
  • Snap-pisteesi tulee näkyviin.

Jos lisäät lähettämiesi Snapsien määrän ja vastaanottamiesi Snapsien määrän, saat Snap-pisteesi. Jos määrä vaihtelee ja näytettävä luku on suurempi kuin kokonaissumma, muut tekijät voidaan ottaa huomioon, kuten yllä olevassa osiossa on korostettu.

Tämä ei tietenkään sisällä viestejä, joten voit lisätä Snap-pisteitäsi vain lähettämällä ja vastaanottamalla Snapeja, lisäämällä uusia ystäviä, ylläpitämällä putkia ja julkaisemalla tarinoita säännöllisesti.

Mitä KMS tarkoittaa Snapchatissa?