Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

lohkoketjun ohjelmointi; Esittelemme viisi parasta lohkoketjukieltä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Blockchain-ohjelmointi; Esittelemme viisi parasta lohkoketjukieltä

Blockchain-ohjelmointi muuttaa pian kaikkia toimialoja. Tätä digitaalisen maailman nousevaa teknologiaa käytetään monilla teollisuudenaloilla, ja ei kestä kauan, kun kaikki toimialat pyörivät lohkoketjun ympärillä. Mutta miten lohkoketju syntyi ja millä kielillä se ohjelmoitiin ja kehitettiin? Tässä artikkelissa, kaupankäyntimaailman digitaalisia valuuttoja koskevien artikkeleiden kautta, haluaisimme vastata tähän kysymykseen esittelemällä viisi tärkeintä kieltä lohkoketjun alalla.

Mutta ennen kuin julkaisemme luettelon lohkoketjun parhaista ohjelmointikielistä, lue ensin lyhyt määritelmä lohkoketjuteknologiasta.

Mikä on Blockchain?

Lohkoketju on tekoälyyn perustuva tietokanta, joka koostuu lohkoketjusta. Jokaisella näistä lohkoista on tietty tallennuskapasiteetti. Kun tämä kapasiteetti on käytetty loppuun, ne linkitetään edelliseen lohkoon ja uudet tiedot tallennetaan uuteen lohkoon.

Blockchainilla on kaksi pääominaisuutta sekä kaksi suurta etua, jotka erottavat sen perinteisestä tietokannasta:

  • hajauttaminen
  • Lohkojen ketjuliitos

Hajauttaminen tarkoittaa, että tiedot jaetaan satojen tai tuhansien Tietokoneiden kesken. Jokainen näistä tietokoneista on Ninety-niminen validaattori. Nämä solmut takaavat lohkoketjun eheyden ja turvallisuuden vahvistamalla jokaisen tapahtuman. Toisaalta verkko ei ole erityisen vaurioitunut, jos yksi tai useampi solmu epäonnistuu. Tallennetun tiedon pätevyyden ja historiallisen leiman monimuotoisuuden vuoksi kaikki tiedot ovat jäljitettävissä ja muuttumattomia.

Lohkoketjuun on mahdollista tallentaa uutta tietoa, mutta aiempia tietoja on mahdotonta muuttaa tai poistaa. Blockchain voi tuoda toimialoihin tarkkuutta ja läpinäkyvyyttä, jota ei ole koskaan ennen nähty. Keskeisyydestään johtuen tietokanta on kuitenkin erittäin haavoittuvainen ja halvaantuu täysin kyberhyökkäyksen sattuessa. Perinteisessä tietokannassa tietoja ohjaa tietty joukko ja niitä voidaan muuttaa ja poistaa.

Tietoketjujen yhdistämisen edut voidaan kuitenkin tiivistää yhteen sanaan: nopeus. Blockchain-teknologia voi suorittaa minkä tahansa tapahtuman muutamassa sekunnissa.

Katsotaanpa luetteloa parhaista blockchain-ohjelmointikielistä.

Paras lohkoketjun ohjelmointikieli

Mitkä ovat ohjelmoinnin edut ja vaikutukset lohkoketjussa? Miksi meidän pitää osata parhaat ohjelmointikielet?

Ohjelmointi on tärkein tukipilari Kiina-lohkon luomisessa tai kehittämisessä. Jokainen liike lohkoketjussa määritellään ohjelmoinnin avulla. Joten kaikki on mahdollista ohjelmoinnin avulla hajautetun pääkonttorin perustamisesta älykkään sopimuksen rakentamiseen.

Tosiasia on, että jokaisella ohjelmalla on ominaisuutensa, etunsa ja haittansa, ja se sopii tiettyyn tarkoitukseen. Esimerkiksi Simplicity-ohjelmointikieli on tarkoitettu älykkäille sopimuksille.

Jotkut suosituimmista ohjelmointikielistä blockchain-kehityksessä ovat C++, C++, Solidity, Python, Simplicity ja Java. Solidarity on ainoa uusi ohjelmointikieli, joka on suunniteltu Ethereum-pohjaisten älysopimusten kirjoittamiseen. Muut kielet ovat yleisiä ja suosittuja ohjelmointikieliä.

Monet blockchain-alustat on ohjelmoitu näillä kielillä ja jokaisella on omat ominaisuutensa, etunsa ja haittansa.

C++-kieli (++C); Blockchainin yleisimmin käytetty kieli

C++ (++C) -kieli on lohkoketjun laajimmin käytetty kieli

C++ (++C) on erittäin suosittu ohjelmoijien keskuudessa ja sijoittuu neljänneksi suosituimpien ohjelmointikielten luettelossa. Tästä syystä lohkoketjuprojektit kehitetään useammin C++:lla kuin millään muulla kielellä. Ensimmäinen lohkoketju kirjoitettiin C++-kielellä ja muut alustat ovat käyttäneet sitä projektiensa kehittämiseen. Esimerkiksi projektit, kuten Bitcoin, Ripple, LightCoin, Monroe, Stellar, IOS (EOS) ja Quantum (QTUM).

Solidity China -lohkoohjelmointi

Solidity on uusi ohjelmointikieli, joka on suunniteltu älykkääseen sopimusohjelmointiin ja toimii Ethereum Virtual Machinessa (EVM). Tämä ohjelmointikieli on suunniteltu erityisesti lohkoketjulle ja on siksi ainoa Solidityn, Ethereumin ja sen offshore-projektien kehittämä ja tukema lohkoketju.

Solidaarisuus on hyvä ratkaisu monien lohkoketjujen kehittäjien kohtaamien ongelmien ratkaisemiseen. Se on hieno kieli oppia, jos haluat keskittyä erityisesti lohkoketjun kehittämiseen.

Lohkoketjuohjelmointi Pythonilla

Jos olet Pythonia käyttävä ohjelmoija ja blockchain-kehittäjä, sinun on täytynyt ymmärtää, että Pythonista on nopeasti tulossa maailman suosituin ohjelmointikieli. Python on ohjelmointimaailman toiseksi suosituin ohjelmointikieli.

Yksi Pythonin suurimmista haitoista on kuitenkin, että se on tulkitseva kieli ja voi siksi aiheuttaa ongelmia monimutkaisissa salaustoiminnoissa kiinalaisessa lohkoketjussa. Sitä vastoin yksi Pythonin ilmeisimmistä eduista on se, että kehittäjät voivat mallintaa ideansa nopeasti pitkällä koodauksella. Pythonilla on myös laaja avoimen lähdekoodin tuki, mikä tekee siitä ihanteellisen lohkoketjulle. Jos kohtaat ongelman blockchain-kehityksessä, voit käyttää lukemattomia Internetin resursseja, kuten Python-kirjastoja, laajennuksia ja paljon muuta.

Yksinkertaisuus: Erityinen kieli blockchain-kentässä

Jos etsit korkean tason kieltä blockchain-kehitykseen, esittelemme sinulle Simplicity-ohjelmointikielen. Simplicity on yksi parhaista ohjelmointikielistä älykkäiden sopimusten koodaamiseen ammattiohjelmoijille ja avoimen lähdekoodin kehittäjille. On sanottava, että tämä kieli luotiin älykkäitä sopimuksia varten.

Yksinkertaisuus keskittyy enemmän Bitcoin-skriptien monimutkaisuuden ja alhaisen tason vähentämiseen. Tämä ohjelmointikieli lisää kehittäjien työkykyä ja säästää aikaa ja rahaa nostamalla kehitysnopeutta. Simplicity on myös yhteensopiva Elements-alustan, avoimen lähdekoodin alustan ja lohkoketjun kanssa ja tarjoaa mahdollisuuden luoda sivuketjuja. Tämä tarkoittaa, että sivuketjujen kehittäjät voivat myös käyttää monia yksinkertaistetun ohjelmointikielen toimintoja ja Ominaisuuksia Almentz-alustalla.

Blockchain-ohjelmointi Javalla

Java kilpaili alusta asti tiukasti C++:n kanssa toimivuuden ja suosion suhteen. Javassa on sovellusohjelmointirajapinta (API), joka sisältää Java-luokkia, paketteja, rajapintoja jne. Tämä ohjelmointirajapinta on hyödyllinen ohjelmien luomiseen kiinnittämättä huomiota niiden sisäisiin toteutuksiin. Toinen Javan ominaisuus, joka on erittäin suosittu kiinalaisessa lohkoketjussa, on sen siirrettävyys ja yhteensopivuus. WORA-ominaisuuden ansiosta Java-sovelluksia voidaan siirtää eri alustoille samanaikaisesti. Nämä ohjelmat eivät ole riippuvaisia ​​järjestelmän tietystä arkkitehtuurista, koska ne käyttävät Java Virtual Machine (JVM) suorittamiseen. Tämä yhteensopivuusominaisuus ja muut suositut Java-ominaisuudet tekevät siitä loistavan vaihtoehdon blockchain-ohjelmointiin.

Ja viimeinen sana

Lohkoketjussa on monia ohjelmointikieliä, joiden lukumäärä voi ylittää 30. Näiden viiden ohjelmointikielen erottuva piirre on niiden suosio, suosio ja toimivuus.

Jos olet kiinnostunut blockchain-ohjelmoinnista tai olet alan tutkija, kaupankäynnin maailma asettaa etusijalle viisi parasta ohjelmointikieltä, jotka olemme esitelleet sinulle. Tämä voi olla alkusoitto lohkoketjuohjelmoinnin aloittamiselle.