Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Maahantuoja ilmoitti yleisestä Adobe Premiere: Quick Fix -virheestä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tuoja ilmoitti yleisestä virheestä Adobe Premieressä: Pikakorjaus

Adoben Premiere Pro on yksi suosituimmista videoeditointiohjelmistoista maailmassa, ja kaikki aloittelijoista ammattilaismediataloihin käyttävät sitä elokuviensa editoimiseen. Se on kuitenkin kaukana täydellisestä toistuvien virheiden ja kaatumisten vuoksi.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Premiere Pron “Maahantuoja on ilmoittanut yleisestä Adobe Premiere -virheestä” -virhettä, sen syitä ja mitä voit tehdä ongelman ratkaisemiseksi.

Virhe laukeaa yleensä, kun yrität tuoda korruptoituneita tai yhteensopimattomia videotiedostoja. Yleisimpiä syitä ovat:

  • Ei tuettuja koodekkeja
  • Ensiesityksen aktivointiongelmat.
  • Yhteensopimaton tiedostonimi
  • Tiedostomuotoa ei tueta

Tässä on neljä korjausta, joita voit kokeilla.

Tarkista videon muoto ja koodekki

Tarkista ensin, ovatko videomuotoa ja koodekkia todella tuettu. Tältä sivulta löydät luettelon kaikista tuetuista videoformaateista ja koodekeista.

Jos tuotava video ei ole yhteensopiva Premieren kanssa, sinun on muunnettava se toiseen muotoon. Suosittelemme käyttämään MP4:ää H264-koodauksella, koska se on Premieren helpoin formaatti ja koodekki.

Tarkista tiedoston nimi tai sijainti

Seuraavaksi sinun on Tarkistettava tiedoston nimi tai sijainti. Jotkut merkit, jotka saattavat olla hyväksyttäviä tiedostoniminä Windowsissa tai macOS:ssä, eivät välttämättä toimi Premiere Prossa. Lisäksi, jos tiedosto on tallennettu paikkaan, jossa Premierellä ei ole lukuoikeutta, et ehkä voi tuoda mitään kyseisestä sijainnista.

Helpoin tapa kiertää tämä virhe on nimetä tiedosto uudelleen yksinkertaisemmalla nimellä (mieluiten ilman erikoismerkkejä) ja siirtää se helpommin saavutettavaan paikkaan, kuten asemaosion juurikansioon.

Vioittunut mediavälimuisti on syynä moniin erilaisiin ohjelman ongelmiin. Yritä poistaa se nähdäksesi, onko sillä eroa.

Vaihe 1: Avaa Premiere Pro ja siirry kohtaan Muokata, jonka jälkeen mieltymykset ja sitten Mediavälimuisti.

Vaihe 2: Alla mediavälimuisti, paina sitä Poistaa Tyhjennä mediavälimuisti napsauttamalla painiketta.

Käynnistä Premiere uudelleen ja sen pitäisi toimia hyvin.

Asenna Premiere uudelleen

Jos mikään muu ei auta, yritä korjata ongelmasi asentamalla ohjelmisto uudelleen alusta. Premieren uudelleenasentaminen on myös melko helppoa, mutta suosittelemme tekemään sen Creative Cloudin ohjauspaneelista Windowsin asetusten sijaan.

Sinun tarvitsee vain avata Creative Cloud. mennä yli Kaikki sovellukset ja näet ensiesityksen alla. Napsauta sen vieressä olevaa kolmea vaakasuuntaista pistettä ja valitse Poista asennus. Kun asennus on poistettu, voit asentaa Premieren uudelleen Creative Cloudin ohjauspaneelista ja Toivottavasti ratkaista kohtaamasi ongelmat.