Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Määritetty toimialue ei ole käytettävissä: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Määritetty toimialue ei ole käytettävissä: Pikakorjaus

Windows on täydellinen käyttöjärjestelmä, jossa on kaikki integroitu, olipa kyseessä sitten paikallisten asemien hallinta tai etäisäntien käyttö. Kuten aina verkostoitumisen kanssa, kaikki ei kuitenkaan mene niin sujuvasti kuin odotettiin.

Tässä artikkelissa Tarkastellaan “Määritetty verkkotunnus ei ole käytettävissä” -virhettä, sen syitä ja mahdollisia korjauksia sen ratkaisemiseksi.

Lue myös: Mikä on Windows-äänilaitteiden graafisen eristäminen? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

“Määritetty toimialue ei ole käytettävissä” -ongelma ilmenee, kun yrität kirjautua sisään asiakastietokoneeseen välimuistissa olevalla lukitulla tilillä Windows Server 2008 R2 -pohjaisessa Active Directory Domain Services (AD DS) -ympäristössä. Käyttäytyminen on erilaista, kun kirjaudut sisään älykortilla kuin käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Jos tietokonettasi ei ole yhdistetty AD DS -ympäristöön, näet tämän virheen yrittäessäsi kirjautua sisään.

Voit yrittää korjata “Määritetty verkkotunnus ei ole käytettävissä” -virheen kahdella yksinkertaisella ratkaisulla.

Vahvista kirjautumistietosi

Ongelma voi itse asiassa olla valtuustietojen todennusjärjestelmässä. Varmenteiden hallinnan avulla voit käyttää asiakasvarmenteeseen Tallennettuja valtuustietojasi. Kun olet perillä, suuntaa osoitteeseen yksityiskohdat Välilehti ja tarkista, onko käyttäjänimesi alla Käyttäjän päänimi Lista.

Voit myös tarkistaa asiakastyöaseman tapahtumalokista, ottaako se yhteyttä määritettyyn toimialueeseen valtuustietojen tarkistamiseksi.

Käytä Microsoftin hotfix-korjausta

Microsoftilla on erityinen hotfix-korjaus tätä tilaa varten, jonka voit ladata ja ottaa käyttöön ongelman ratkaisemiseksi. Koska hotfix-korjausta voidaan kuitenkin testata lisätestauksena, sen käyttöä suositellaan vain, ellei vika ole vakavasti vaikuttanut sinuun.

Hotfix-korjauksen pitäisi olla ladattavissa Tässä. Ellei, Ottaa yhteyttä Ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen saadaksesi hotfix-korjauksen.

Lue myös: Vihreät rastit Windowsissa selitetty