Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Majestic ja tarkistaa kilpailijoiden verkkosivustojen käänteiset linkit

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Majestic ja kilpailijoiden sivustojen käänteisten linkkien tarkistaminen

Kilpailijan käänteisen linkin tarkistus on ensimmäinen askel linkitysstrategian valinnassa ja paremman sijoituksen saavuttamisessa hakukoneissa. Käänteisten linkkien löytäminen kilpailijoiden sivustoille on loistava tapa herättää yleisön huomio. Sisällöntuotannon tilaaminen ei tietenkään ole tehotonta laadukkaan sisällön saamisessa ja viime kädessä sijoitusten parantamisessa. Toisin sanoen kilpailijoiden heikkouksien ja vahvuuksien tunteminen mahdollistaa kilpailun ykköspaikan saavuttamisen Google Hakutulokset (hakukonetulossivut) ja tehdä sivustot kohderyhmän saavutettaviksi. Käänteisten linkkien analyysin avulla hakukoneoptimoijat voivat vaihtaa linkkejä hyvämaineisille verkkosivustoille, jotka liittyvät kilpailevien verkkosivustojen sisältöön.

Samankaltaisten linkkien jakaminen kilpailevien verkkosivustojen kanssa on erittäin tärkeää mainoskampanjoiden uskottavuuden lisäämiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tätä varten sinun on ensin löydettävä kilpailevat sivustot. Tulossivun viisi ensimmäistä verkkosivustoa katsotaan kilpailijoiksi haettaessa avainsanoja Googlesta. Nyt kun tunnet kilpailijasi, voit käyttää SEO-työkaluja, kuten Majestic, arvioidaksesi heidän käänteisiä linkkejä, avainsanoja, liikennettä jne. Kun analysoit kilpailijoiden verkkosivustoja, kiinnitä huomiota siihen, miksi ne näkyvät Googlen ensimmäisellä sivulla. Lopuksi etsi hyvämaineisia verkkosivustoja ja linkinvaihtoviittauksia. Tämä tekniikka voi ohjata yleisösi sisältöösi.

Mikä on käänteinen linkki?

Kaikista linkeistä, joissa on osoite verkkosivustollesi ja muille verkkosivustoille, kutsutaan käänteislinkiksi. Koska myös muut sivustot voivat linkittää verkkosivustollesi, voit käyttää käänteisiä linkkejä linkkien lisäksi. Tämä työkalu on yksi arvokkaimmista komponenteista hakukoneiden tietojen optimoinnissa.

Hakukoneet ovat suunnitelleet algoritminsa näyttämään parhaat ja luotettavimmat artikkelit ja verkkosivustot, kun ihmiset tekevät hakuja. Käänteiset linkit eivät vain auta parantamaan verkkosivustosi tilaa ja parantamaan sijoitusta, vaan myös varmistavat, että verkkosivustosi ja brändisi saavat uskottavuuden.

Oletetaan, että verkkosivustosi artikkelit on suunniteltu siten, että sinulla on kaikki mahdolliset käänteiset linkit muilta sivustoilta. Tässä tapauksessa hakukone Google tunnistaa verkkosivustosi ja siinä käytettyjen artikkelien korkean arvon. Kun ihmiset hakevat aihetta, verkkosivustosi näkyy parhaiden tulosten joukossa. Käänteiset linkit voivat olla tekstillisiä ja graafisia, ja ne voidaan sijoittaa eri paikkoihin verkkosivustolla.

Käänteisten linkkien tyypit ja niiden suhteellinen arvo

Linkit jaetaan yleensä kahteen pääluokkaan:

  • Sisäinen linkki
  • Ulkoinen käänteinen linkki

Sivuston sisäiset linkit antavat käyttäjälle ja hakukoneelle mahdollisuuden siirtyä helposti verkkosivuston sivujen välillä ja helpottavat huomattavasti henkilön ja hakukoneen pääsyä kaikille sivuille. Ulkoiset linkit tai käänteiset linkit osoittavat verkkosivustoltasi muille verkkosivustoille tai muilta verkkosivustoilta verkkosivustollesi.

Käänteisten linkkien oikea käyttö voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi sijoituksen parantamiseen. Ulkoiset käänteiset linkit on jaettu kahteen pääosaan: unfollow ja dofollow. Dofollow-linkit yhdistävät sivuston sivut ulkopuolisille sivustoille, ja myös hakukone seuraa tätä polkua käsitellessään näitä linkkejä. Erittäin tärkeä seikka tässä linkissä on sen rajoitettu käyttö, koska monet näistä linkeistä voivat vaikuttaa verkkosivustosi sijoitukseen.

Kaiken tyyppisten käänteisten linkkien kohdalla nofollow-käänteinen linkki kehottaa hakukonetta olemaan seuraamatta linkkiä, koska et hyväksy sivua, jolle se linkittää, ja olet asettanut linkin siihen vain johdannossa. Erittäin tärkeä seikka käänteisten linkkien tyypeistä on artikkelin ja sivun uskottavuus, johon käänteinen linkki viittaa. Jos sivu, jolle linkität, on virheellinen tai se ei noudata SEO-sääntöjä, se vahingoittaa verkkosivustoasi.

Miksi on tärkeää käyttää käänteisiä linkkejä verkkosivustolla?

Kuten aiemmin mainittiin, käänteisten linkkien tyypit ovat yksi tärkeimmistä komponenteista digitaalisen markkinoinnin alalla. Käänteiset linkit vaikuttavat suoraan verkkosivuston uskottavuuteen, suosioon, kommunikointitaitoon ja vahvuuteen. Siksi on tärkeää käsitellä tätä ongelmaa, jotta sinulla on hyvä verkkosivusto, jolla on parempi sijoitus Googlessa.

Hakukoneet on suunniteltu tarkistamaan monia parametreja verkkosivustolle siirtymisen jälkeen. Yksi näistä parametreista on verkkosivuston sisäiset ja ulkoiset linkit. Hakukoneiden silmissä käänteisten linkkien tyyppi ja käytettyjen linkkien tyyppi antavat tietoa hyvän verkkosivuston tärkeydestä ja rakenteesta.

Paras käänteisten linkkien analysaattori kilpailijoiden verkkosivustoille

Majestic on paras analysaattori kilpailijoiden verkkosivustojen käänteisten linkkien tarkistamiseen. Majestic-sivusto on oikea vaihtoehto, jos etsit korkean tuoton linkkejä. Kun etsit käänteisiä linkkejä kilpailevilta verkkosivustoilta, on parasta jättää huomiotta roskapostikommentit foorumeilla ja blogeissa ja käyttää SEO-työkaluja, kuten Majestic. Tällä sivustolla on kolmenlaisia ​​tarjouksia kuukausi- tai vuositilausten ostamiseen.

Ensimmäinen ehdotus (Majestic Lite) on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat käyttää sen työkaluja rajoitetulla ja ei-automaattisella tavalla. Toinen ehdotus (API Majestic) tarjoaa automaattisen pääsyn tämän sivuston toimintojen sovellusliittymään. Sen kolmas suunnitelma on nimeltään (Majestic Pro), ja siinä on edistyneitä ja ainutlaatuisia Ominaisuuksia. Kaikissa Majestic-tilauksissa on yleensä verkkotuki ja 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Mikä on majesteettista?

Majestic on erittäin hyödyllinen verkkopohjainen hakukoneoptimointityökalu (SEO). Tätä online-työkalua käytetään erityisesti arvioimaan sivujen käänteisiä linkkejä. Majesticia ei tarvitse ladata. Vain laajennus tulee asentaa selaimeen. Useimmat SEO-asiantuntijat suosittelevat tätä työkalua linkkien rakentamisstrategioiden toteuttamiseen. Vaikka Majestic ei tarjoa verkkosivuston optimointipalveluita, on hyödyllistä tietää verkkosivustojen linkit ja verkkotunnuksen tiedot. Tällä työkalulla voit etsiä minkä tahansa alan tärkeimpiä linkkejä aiheen, laadun, kielen ja muiden kriteerien perusteella ja vertailla niiden tietoja.

Majesticin käytön edut

Majesticin avulla hakukoneoptimoijat voivat tarkistaa verkkosivustojen laadun ja uskottavuuden ennen jokaista linkkien vaihtoa. Citation Flow -vaihtoehto ennustaa tietyltä verkkosivustolta peräisin olevien käänteisten linkkien vaikutuksen. Citation Flow on luokitus, joka annetaan verkkosivustolle käänteisten linkkien lukumäärän perusteella. Tällä tavoin voidaan ennustaa, kuinka tehokkaasti se houkuttelee kohdeyleisöä. Thematic Trust Flow -vaihtoehto määrittää verkkosivuston kokonaisluokituksen ja verkkosivujen luotettavuuden.

Lisäksi tämä vaihtoehto näyttää avainsanoja sisältävän verkkosivun osuvuuden. Majesticissa on mahdollista tarkistaa 9 biljoonaa yksilöllistä URL-osoitetta. Muutamalla napsautuksella käyttäjät voivat tarkastella täydellistä raporttia kilpailijoiden sivustojen URL-osoitteista. Majestic antaa hakukoneoptimoijille mahdollisuuden ymmärtää, kuinka kilpailevat verkkosivustot hallitsevat liikennettä ja mitkä linkit ovat tärkeimpiä. Tarkastelemalla vierailtuimpien URL-osoitteiden sisältöä kilpailijan verkkosivustolla voit löytää suosittuja avainsanoja samankaltaisen sisällön luomiseen.

Syy Majesticin paremmuuteen

Kilpailijoiden sivustojen käänteisten linkkien tarkistaminen Majesticilla on yksi tehokkaimmista SEO-tekniikoista verkkosivustojen sijoittamisessa hakukonetuloksissa (SERP). Tätä varten sinun tulee määrittää kilpailevien verkkosivustojen käänteisten linkkien tyyppi, lukumäärä ja laatu. Käänteisiä linkkejä arvioimalla voidaan suunnitella uusia tavoitteita ja strategioita verkkosivuston hakukoneoptimoinnin parantamiseksi. Luotettavien ja laadukkaiden linkkien käyttö sisällössä nostaa verkkosivut hakutulosten kärkisijoille. Google ja muut hakukoneet tunnistavat käänteiset linkit sisällön uskottavuutena. Mitä enemmän linkkejä verkkosivustoilla on, sitä paremmin ne sijoittuvat hakutuloksissa.

Tämä verkkotyökalu tarjoaa käyttäjilleen yksityiskohtaisia ​​raportteja ja tietoja linkkien rakentamisstrategioiden tuloksista. Lisäksi SEO-asiantuntijat käyttävät tätä työkalua rikkinäisten linkkien korjaamiseen. Magnificent näyttää verkkosivujen perustiedot, linkkien vaihdon eri sivustojen välillä, linkittäminen sivuston sisällä ja yksityiskohdat listan muodossa. Näin voit myös etsiä tiettyyn aiheeseen liittyviä avainsanoja ja arvioida muita sivuja avainsanojen ja sisältötyypin perusteella. Majesticilla on Automaattinen järjestelmä tai niin kutsuttu indeksointirobotti (Majesticin Linkcrawler) tunnistaa ja tarkistaa verkkosivustojen käänteiset linkit.

Majesteettiset linkinrakennusominaisuudet

Tämä työkalu näyttää esimerkiksi käänteisten linkkien ja muiden vastaavien aiheiden määrän kilpailevilla verkkosivustoilla verkossa. Yhdellä napsautuksella näet kilpailevien verkkosivustojen suorituskyvyn linkittämisen suhteen. Majestic tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman ominaisuuksia. Antaa käyttäjien suodattaa ja tallentaa täydellisen raportin kilpailijoiden linkeistä. Lisäksi Majestic on erittäin hyödyllinen myös linkkien ylläpitoon ja muokkaamiseen.

Kuinka tarkistaa kilpailijoiden sivustojen käänteiset linkit Majesticilla

Kun tarkistat kilpailijoiden sivustojen käänteisiä linkkejä, linkkien sijainti kussakin artikkelissa tulee ottaa huomioon. Jotkut linkit tulee sijoittaa sivun otsikoiden yläosaan, toiset sivun viimeisen tekstirivin loppuun. Visibility Flow -vaihtoehdon avulla hakukoneoptimoijat voivat löytää oikeat linkit eniten vierailluilta sivuilta ja tarkistaa niiden sijainnin tekstissä. “Siirry URL-osoitteeseen” -vaihtoehdon valitseminen avaa kilpailijan sivustolinkit uuteen ikkunaan ja “Lisää ämpäriin” lisää nämä linkit kirjanmerkkeihin luettelona.

Majesticilla on kahdenlaisia ​​linkkien pisteytysmenetelmiä. Historiallinen versio päivitetään kuukausittain ja uusi versio tarkistaa käänteisen linkin tiedot päivittäin. Molemmat arviointimenetelmät tarjoavat käyttäjille täydellisen raportin kilpailevien sivustojen käänteislinkeistä. Majesticin aloittaminen on erittäin helppoa. Ensin sinun on luotava käyttäjätili tälle verkkosivustolle ja yhdistettävä sitten Google Search Console -tilisi siihen. Asenna Majestic Extension selaimiin, kuten Firefox tai Chrome, ja tarkista sitten kilpailijoiden verkkosivustojen käänteiset linkit parantaaksesi sisältösi hakukoneoptimointia.

Sisällysluettelo