Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

MEL Science -kupongit ja alennuskoodit

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: MEL Science -kupongit ja Alennuskoodit

MEL Science tekee tieteestä mielenkiintoista ja helposti saavutettavissa olevaa koulutusta tee-se-itse -kotisarjoillaan. Heidän yhteinen tavoitteensa tehdä tieteestä hauskaa ja helposti opittavaa on auttanut heitä tekemään laatikkosarjoistaan ​​interaktiivisia ja innovatiivisia. He ottivat äskettäin käyttöön kemian tunnit VR:ssä.

Heidän tuotteet ovat erittäin hyödyllisiä 5-14-vuotiaille, luonnontieteiden opettajille, kouluille ja kotiopetuksen vanhemmille. Kuukausitilauksella saat yli sata erittäin mukaansatempaavaa tiedekokeilua ja yli viisikymmentä digitaalista kokemusta.

Tässä on listattu tällä hetkellä aktiiviset MEL Science -alennussetelikoodit, jotka antavat sinulle jopa 50 % alennuksia. Tarkista alla luetellut koodit ja artikkelin alapuolella olevassa taulukossa olevat koodit saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen itsellesi.

Esittelyssä täydellinen tapa saada lapsesi innostumaan tieteestä virtuaali- ja lisätyn Todellisuuden oppituntien avulla. MEL Science tekee oppimisesta hauskaa ja tekee siitä älykkään pelin. Tällä hetkellä MEL Science tarjoaa rajoitetun ajan alennuksia, jotka näet alla olevasta taulukosta:

MEL-tiede Kuponki alennus
MEL-tiede Alennukset Kampanjakoodit Saat alennuksia
MEL Science on uusi kuukausittainen tilauspalvelu, joka lähettää sinulle kaiken, mitä tarvitset jopa 7 jännittävään ja turvalliseen tiedekokeeseen. Lisäksi, jos rekisteröidyt tänään, voit säästää 50%. 50 % alennus SÄÄSTÄ 50 Hanki alennus täältä
Saat ilmaisen laatikon ensimmäisellä tilauksellasi! Tämä tarjouskoodi antaa sinulle 0,1 dollarin alennuksen, mutta seuraamme sitä ja toimitamme lisälaatikon vakiosäännön mukaisesti: kemikaaliasiakkaat saavat ylimääräisen kemikaalilaatikon. Vain USA/UK. 0,1 dollarin alennus BOGO Hanki alennus täältä
Ilmainen toimitus ikuisesti. Jopa vuositilauksella. Ilmainen toimitus PEURA Hanki alennus täältä
Saat ilmaisen laatikon ensimmäisen tilauksesi yhteydessä Ilmainen laatikko Hanki alennus täältä
Saat 15% alennuksen koko elämästä 15 % alennus 15% ALENNUS Hanki alennus täältä
Säästä ensimmäisen kuukauden aikana 20% myynti SÄÄSTÄ 20 Hanki alennus täältä
Säästä ensimmäisen kuukauden aikana 15 % alennus SÄÄSTÄ 15 Hanki alennus täältä
Säästä ensimmäisen kuukauden aikana 10 % alennettu SÄÄSTÄ 10 Hanki alennus täältä
Hanki 12 kuukautta tiedettä ja maksa 8 ONEREE Hanki alennus täältä

Auta lastasi erottumaan joukosta MEL Science -projektien ja -sarjojen avulla. Se auttaa lisäämään heidän tieteellistä kiinnostustaan ​​ja katsomaan maailmaa eri silmin.

nv-author-imagenv-author-image

Avoimet tarjoukset