Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mercedes-Benz EQS esiteltiin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mercedes-Benz EQS esiteltiin

Mercedes-Benz EQS, Tesla Model S:n esittelystä on kulunut noin 9 vuotta. Tämä tuote on ensimmäinen suuren volyymin luksussähkösedan ja sitä valmistetaan edelleen tuotantolinjalla.

Tesla Model S oli avainasemassa motivoimaan maailman johtavia autonvalmistajia investoimaan enemmän sähkömalleihin. Todennäköisesti, jos Teslaa ei olisi perustettu; Suunnittelemme ja valmistamme autoja, kuten Porsche Taikan ja Mercedes Benz EQS myös viivästyksiä oli.

Mercedes-Benz S-sarja on maailman suurin laajarunkoisten luksussedanien valmistaja, joka tuottaa tuhansia tuoteyksiköitä yli 100 000 dollarin arvosta vuosittain.

Brändi tuo markkinoille S-sarjan sähköisen vastineen ensi vuonna, ja siitä voi muodostua uusi keskus luksussähköautojen luokassa.

Mercedes-Benz EQS muistuttaa hämmästyttävän paljon valmistajan EQA- ja EQC-sähköristeilyjä. Mutta se on houkuttelevampi ja vaikuttavampi. Päivänvalon LED-nauha EQS:lle peittää kaikki ajovalot ja tuulilasin.

EQS:n tuulilasi on jatkuva ja luova, samoin kuin ajoneuvon täysin digitaalinen kojelauta ja hypernäyttö. Keskellä olevan Mercedes-Benz-merkin lisäksi tällä alueella näkyy satoja kolmisakaraisia ​​tähtiä erikoisvalaistuksella.

Puskurin molemmilla puolilla oleva suhteellisen suuri reikä muistuttaa vuoden 2021 Mercedes-Benz S-sarjan ääriviivoja.

Takanäkymässä EQS:n ja S-luokan välillä ei ole paljon samankaltaisuutta; Mutta jatkuvat takavalot muistuttavat Audin ja monien muiden tunnettujen autonvalmistajien tuotteita.

Mercedes-Benzin sähköisen sedanin runko on coupé-muotoinen ja näyttää sivulta katsottuna symmetriseltä.

Katto kallistuu kevyesti tavaratilan alaosaa kohti, mikä parantaa EQS:n aerodynaamista ulkonäköä.

Huoneessa on täysin digitaalinen kojelauta hyperscreen-näytöllä, joka on saatavana lisävarusteena. Ostaja voi valita yksinkertaisemman mallin, jossa on 12,3 tai 17,7 tuuman näyttö kojelaudassa ja 12,3 tuuman digitaalinen paneeli.

Perusversiossa on 12,8 tuuman pystysuora rakenne, joka muistuttaa Mercedes-Benz S-sarjaa.

108,7 kWh akku on yksi Mercedes-Benz EQS:n tärkeimmistä teknisistä ominaisuuksista ja Mahdollistaa 770 km:n toimintasäteen. Tätä autoa tarjotaan ensimmäisessä tuotantosarjassa kahdella voimansiirrolla.

Perusversiossa nimeltä EQS 450+ on 329 hv ja 550 Nm vääntömomentti; Mutta tehokkaampi malli tuottaa 516 hv ja 828 Nm.

Tämä tuote on nimeltään EQS 580, ja se kiihtyy 0-100 km/h 1,4 sekunnissa 4Matic-kaksoisdifferentiaalijärjestelmällä.

EQS-akkujen lataaminen verkkovirralla kestää noin 11 tuntia, mutta tasavirtalatureilla kestää vain 35 minuuttia saavuttaa 80 % kapasiteetista ja ajaa noin 600 km:n matkan.

Mercedes-Benz EQS maksaa 110 000 dollaria EQS 450+:sta ja 120 000 dollaria EQS 580:sta. Lähes kaikki Mercedes-Benz S-sarjan mukavuus- ja turvallisuusominaisuudet, kuten nahkaistuimet, hierontalaitteet, kaista EQS:lle ovat myös Stop. tekniikka ja Automaattinen ohitus älykkäällä vakionopeudensäätimellä ja hätäjarrutuksella saatavilla, joten lopputuotteen odotetaan maksavan noin 150 000 dollaria. .