Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Meta sallii väliaikaisesti vihapuheen Venäjää vastaan

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Meta sallii väliaikaisesti vihapuheen Venäjää vastaan

Sisäisten sähköpostien mukaan metaalustojen Facebook ja Instagram muuttavat väliaikaisesti vihapuhepolitiikkaansa ja sallivat joidenkin maiden käyttäjien vaatia väkivaltaa venäläisiä sotilaita ja poliitikkoja vastaan. Reuters torstaina.

Tällaisia ​​lahjoituksia voivat antaa Armenia, Azerbaidžan, Viro, Georgia, Unkari, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Venäjä, Slovakia ja Ukraina.

Alustat sallivat tilapäisesti myös julkaisut, joissa vaaditaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Valko-Venäjän presidentin Aleksanteri Lukašenkon kuolemaa, kerrotaan niiden sisällön valvojille lähetetyissä sähköpostiviesteissä. Nämä kuolemansoitot ovat kuitenkin sallittuja vain, jos niillä ei ole muita tavoitteita tai niillä on kaksi uskottavuusindikaattoria, mukaan lukien sijainti ja menetelmä.

Uutisissa: SEC ehdottaa pörssiyhtiöitä raportoimaan kyberhyökkäyksistä neljän päivän kuluessa

Venäjän Yhdysvaltain-lähetystö vaati Metan “ääriliikkeiden” lopettamista Reuters Tarina. Viesti oli uudelleentwiittasi myös Venäjän Intian-suurlähetystöstä.

Alustat sallivat oikeistolaisen Azov-pataljoonan ylistyksen, toinen poikkeus tavallisesti kielletystä toiminnasta, josta ilmoitettiin ensimmäistä kertaa Sieppaus.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Meta tekee poikkeuksia yhteisöstandardeihinsa koskien vihapuhetta, väkivaltaa ja vihapuhetta. Vuonna 2021 Facebookin moderaattorit saivat samanlaisia ​​väliaikaisia ​​ohjeita Khamaneihin liittyvästä sisällöstä Iranissa, lukuun ottamatta sisältöä, jossa vaaditaan Iranin johtajan kuolemaa.

Venäjä kielsi Facebookin jo viime viikolla vastauksena alustalle, joka rajoitti pääsyä maan valtion tukemiin uutistoimistoihin. Suurin osa Sosiaalisen median alustoista, mukaan lukien Snapchat ja Twitter, on myös ilmoittanut sisältörajoituksista, erityisesti RT:n ja Sputnikin, Venäjän valtionmedian Euroopan unionissa, ympärillä.

Uutisissa: Kuinka Truecaller käyttää hyväkseen Intian hampaattomia tietosuojalakeja