Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Meta’s Threads tulee markkinoille hyötyäkseen Twitterin onnettomuuksista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Meta’s Threads tulee markkinoille hyötyäkseen Twitterin onnettomuuksista

Instagramin vastaus Twitteriin on saatavilla ensimmäistä kertaa iOS App Storesta Yhdysvalloissa. Äskettäin julkaistun Threads-sovelluksen odotetaan olevan täysin saatavilla 6. heinäkuuta alkaen.

Instagramin markkinoilletulon ajoitus ei voisi olla parempi. Koska Viimeaikaiset nopeudenrajoitusvirheet aiheuttivat turhautumista Twitterin käyttäjille, kilpailevat alustat, kuten Spill, Bluesky ja Post, ovat nähneet merkittävää kasvua.

Threads voi kuitenkin olla hyödyllistä, koska se integroi käyttäjien nykyiset Instagram-seuraajat ja seuraajaluettelot. Threadin käyttäjät voivat olla yhteydessä vakiintuneisiin Instagram-piireihinsä heti alusta alkaen ilman, että heidän tarvitsee rakentaa yhteisöä tyhjästä.

Threadsin App Storen kuvaus korostaa sen roolia keskuksena, jossa yhteisöt voivat keskustella nykyisistä ja tulevista kiinnostavista aiheista. Käyttäjillä on mahdollisuus seurata suosikkisisällöntuottajiaan ja samanhenkisiä ihmisiä ja olla heidän kanssaan yhteydessä. Lisäksi he voivat kasvattaa uskollista seuraajaansa ja jakaa ideoita, mielipiteitä ja luovuutta maailman kanssa.

Jack Dorseyn tukema Bluesky on toinen haastaja tässä tilassa | Kuva: Koshiro K / Shutterstock.com

Vaikka Threads liittyy läheisesti Instagramiin, se toimii erillisenä, itsenäisenä sovelluksena. Vaikka tiedot ovat rajoitettuja perustuen vain App Store -listaukseen, käyttäjät voivat todennäköisesti tykätä, kommentoida, julkaista uudelleen ja jakaa viestejä.

On myös ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat valita yleisön, joka saa vastata viesteihinsä. Vaihtoehdot sisältävät kaikki, heidän seuraamansa tai vain viestissä mainitut ihmiset.

Threadsin ilmoitus ei tullut yllätyksenä, sillä tietoa Sovelluksesta on vähitellen vuotanut viime kuukausina. Instagramin tiedottaja kuvailee viestiketjuja “hajautetuksi”, ja huippusisällöntuottajien kanssa pidetyssä tiedotustilaisuudessa vuotaneet diat osoittavat yhteensopivuuden Mastodonin kanssa, joka on ActivityPubiin rakennettu hajautettu verkko. Threadsin ja keskitetyn Instagram-alustan välinen yhteys on kuitenkin edelleen epäselvä.

Vaikka Metan aiemmat sivusovellukset eivät aina ole onnistuneet, Threadsin julkaisu tulee sopivaan aikaan, kun Twitter kohtaa omat ongelmansa.

Kiinalaiset käyttävät SmugX-kampanjaa kohdistaakseen Eurooppaan: raportti