Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Microsoft Edge -selain on varustettu VPN:llä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoft Edge -selain on varustettu VPN:llä

Microsoft Edge Browser, Opera-selain, on tarjonnut käyttäjilleen ilmaisen VPN:n jo pitkään.

Microsoft testaa VPN:n kaltaista palvelua Edgelle tehdäkseen selaimen selauskokemuksesta turvallisemman ja suojatakseen paremmin käyttäjien yksityisyyttä.

Microsoftin tukisivuston uudella sivulla mainitaan Microsoft Edge Secure Network. Tämä Microsoftin ja Cloudflaren yhteistyön tuloksena syntynyt Ominaisuus mahdollistaa tietojen salauksen ja estää käyttäjiä siepatamasta verkossa.

Asianmukaisesti XDA-kehittäjät, et voi nyt käyttää uutta Edge-selainominaisuutta, vaikka olisit Microsoftin kehittäjäkanavan jäsen. Ensi silmäyksellä Microsoft Edge Secure Networking näyttää olevan samat toiminnot kuin Cloudflaren 1.1.1.1-palvelu.

Tämä Tarkoittaa, että se on välityspalvelin tai VPN. Tämä palvelu salaa käyttäjän selaustiedot niin, että edes Internet-palveluntarjoaja ei pääse niihin käsiksi. Cloudflaren 1.1.1.1-palvelu piilottaa myös käyttäjien sijaintitiedot, jotta voit käyttää alueesi rajoitettuja verkkosivustoja tai sisältöä.

Sinun on kirjauduttava sisään Microsoft-tilillesi, jotta voit käyttää Microsoft Edge Secure Networkingia.

Edge-selaimen avulla käyttäjä voi käyttää yhden gigatavun dataa kuukaudessa suojatussa verkossa, datan käyttötiedot tallennetaan Microsoft-tilille. Useimmat VPN-palvelut eivät ole ilmaisia, joten tämä ei ole yllättävää.

Cloudflare ei kerää tietoja, jotka tunnistavat käyttäjät ja poistavat kaikki verkkoselaustiedot 25 tunnin välein. Myös tiedonkäyttötiedot poistetaan kunkin kuukauden lopussa.

Uusi sivu Vieraile Microsoftin tukisivustolla saadaksesi yksityiskohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien kuinka Edge VPN -palvelu aktivoidaan. Tämä tarkoittaa, että Microsoft Edge Secure Network julkaistaan ​​todennäköisesti pian. Microsoft Edgen Dev- tai Canary-versioita käyttävät käyttäjät saavat tämän ominaisuuden pian. Hetken kuluttua julkaistaan ​​erityinen verkkoominaisuus sekä beta- että alkuperäisversion käyttäjille. Kun suojattu verkko on julkisesti saatavilla, se avautuu kolmen pisteen valikosta näytön kulmassa.

Microsoft Edge ei ole ainoa selain, joka tarjoaa VPN-palvelun. Operalla on pitkään ollut ilmainen VPN, ja vuonna 2020 Mozilla esitteli maksullisen VPN-palvelun selaimeensa.