Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Microsoft on vahvistanut, että Windows 11:n Käynnistä-valikko ei avaudu, ja julkaisi ratkaisun sen korjaamiseksi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoft on vahvistanut, että Windows 11:n Käynnistä-valikko ei avaudu, ja julkaissut ratkaisun sen Korjaamiseksi

Ongelma, että Käynnistä-valikko ei avaudu Windows 11 -Tietokoneissa, ilmenee päivityksen KB5014668 koontinumerolla 22000.778 ja tämän käyttöjärjestelmän uudempien versioiden asentamisen jälkeen.

Microsoft on saanut raportteja, joiden mukaan Käynnistä-valikko ei avaudu joissakin Windows 11 -laitteissa päivitysten asentamisen jälkeen. Tällaisessa tilanteessa Käynnistä-painikkeen napsauttaminen tai valitseminen tai näppäimistön Windows-näppäimen käyttäminen ei todennäköisesti ratkaise ongelmaa.

Redmond-pohjainen ohjelmistojätti on tarjonnut ratkaisun Known Issue Rollback -ominaisuuden käyttämiseen yksityishenkilöille ja organisaatioille, josta keskustelemme alla:

Ongelma voidaan ratkaista käyttämällä “Known Issue Rollback” -toimintoa. Huomaa, että tämä toiminto voi kestää jopa 24 tuntia ennen kuin se vaikuttaa tietokoneisiin. Windows-laitteen uudelleenkäynnistäminen voi auttaa muutosta tulemaan voimaan nopeammin. Erityisen ryhmäkäytännön määrittäminen ja asentaminen voi olla käytännöllinen ratkaisu laitteille, joita hallinnoivat organisaatiot, jotka ovat asentaneet päivityksen. Pääset tähän osioon siirtymällä kohtaan Tietokoneen asetukset -> Hallintamallit -> KB5014668 220721_04201 Tunnettujen ongelmien palautus -> Windows 11.

Ryhmäkäytäntöjen lataukset:

Lataa Windows 11:lle Versio 21H2 – KB5014668 220721_04201

Kuten Neowin huomauttaa, että päivitys KB5014668 julkaistiin joidenkin käyttöjärjestelmän ongelmien korjaamiseksi, mutta näyttää siltä, ​​että päivitys itsessään aiheuttaa uusia ongelmia järjestelmään. Microsoft on kamppaillut uusimman työpöytäkäyttöjärjestelmän Käynnistä-valikon ongelmien kanssa jo jonkin aikaa. Tämän kuun tiistaipäivitys teki myös tämän valikon mahdottomaksi käyttää. Muutama päivä sitten beta-kanavalla julkaistiin koontiversionumero 22622.436, joka korjaa Insider-koontiversioiden Käynnistä-valikon ongelmat.