Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mihin Metaverse vie elämämme ja maailmamme? Maailman tuleva kehitys ja Metaversen vaikutus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mihin Metaverse vie elämämme ja maailmamme? Maailman tuleva kehitys ja Metaversen vaikutus

Metaverse, lohkoketjuteknologiaan, digitaalisiin valuuttoihin, tekoälyyn, NFT:hen, 5G:hen jne. perustuva digitaalisen maailman valmistelu osoittaa, että maailmamme tulee käymään läpi perusteellisia muutoksia.

Tosimaailma ja tietotekniikka kehittyvät nopeasti ja muuttuvat yhä oudommaksi. Oletetaan, että muuttoliike maaseudulta kaupunkeihin oli muinaisina aikoina nouseva ilmiö. Tällöin digitaalisena maailmana käsitellään sellaisia ​​aiheita kuin matkustaminen avaruuden reunalle tai itse avaruuteen, avaruusasutusten rakentaminen, elämä muilla planeetoilla jne. Metaverse ja kryptokaupungit.

Tässä yhteydessä TECHNOBARG-verkkosivustolla on julkaistu analyysi tulevasta globaalista kehityksestä ja sen vaikutuksista Metaverse lukemisen arvoinen maailmamme.

Cryptocity

Vitalik Butrin, yksi Ethereumin perustajista, keksi ensimmäisen kerran idean kryptokaupungeista sen jälkeen, kun Metaverse esitteli konseptin.. Hän uskoo, että ihmiselämän ja kaupunkiyhteisöjen tulevaisuus siirtyy hajautettuihin kaupunkeihin ja hajautettuihin organisaatioihin (DAO).

Metaverse ei ole luonteeltaan ulkoinen, ja sitä on tarkasteltava digitaalisena ja virtuaalisena maailmana”, Vitalik Butlin sanoo. “Vaikka meillä on todellinen maailma, voimme tehdä maailmasta paremman paikan elää muuttamalla sitä kryptovaluuttateorian avulla.”

Butlinin mainitsema idea kryptokaupungeista perustuu autokraattien hajautettuun organisaatioon. DAO‌Cities- tai CityDAO-konsepti on Ethereum-lohkoketjuun perustuva suunnittelu, jossa DAO-idea hallitsee kaikkea.

DAO:t ovat hajautettuja ja itsekeskeisiä organisaatioita, joita hallitsevat ennalta määrätyt säännöt, ja kansalaiset jakavat osuutensa. Hän ajaa kaupunkimerkkien ideaa kryptokaupunkien arkkitehtoniseen suunnitteluun.

Hänen näkemyksensä mukaan mistä tahansa kaupungista voi tulla hajautettu autonominen organisaatio (DAO) ei-vaihtokelpoisilla salakirjoilla ja kaupunkitunnuksilla.

“Miamin kehittämiseksi otamme käyttöön tokenin Bitcoin-verkkoon ja testaamme sitä Renaultissa Nevadassa hajautetun hallituksen ja korvaamattoman kryptovaluuttaprojektin idean pohjalta”, esimerkiksi Beltran sanoo.

Kryptovaluuttateoriassa CityCoins.co tarjoaa kolikoiden kaupankäyntipalveluita. Tätä kirjoitettaessa City of MiamiCoin on luotu ja se on tarkoitus ottaa käyttöön San Francisco Coinissa.

Vitalik Butrin uskoo, että lohkoketjukeskeisillä kryptovaluutoilla on monia etuja ihmisille. Lohkoketju voi mahdollistaa tehokkaamman ja uuden maan- ja kiinteistönomistuksen näissä kaupungeissa.

Tilastot osoittavat, että hallitukset eivät toisinaan pysty taloudellisten resurssien puutteen vuoksi vastaamaan riittävästi kansalaisten pitkäaikaisiin ongelmiin ja tekemään nopeita muutoksia, jotka on räätälöity ihmisten perustarpeiden mukaan. Hajautettu autonominen organisaatio osoittaa, että kaupungit voivat hajauttaa.

Kryptokaupungit voivat luoda monia mahdollisuuksia, kuten suuria ideoita, mutta ne tarvitsevat haasteensa. Jotkut toimialat ja alueet, kuten kaupunkisuunnittelu, julkinen kalusto ja muut sektorit, tarjoavat tehokkaan lähestymistavan kaupungin johtamiseen. Kryptovaluutat arvostavat yksilön yksityisyyttä ja teknologiat, kuten lohkoketju, kryptovaluutat ja lohkoketju, antavat ihmisten osallistua ongelmanratkaisuun. ‌

Hajautettu automatisoitu organisaatio

Vitalik Butrinin kannattama teoria väittää, että hajautetut kryptovaluutat perustuvat itsehallintaan. Kysymys kuuluu nyt, mikä on hajautettu organisaatio ja mikä rooli sillä tulee olemaan kryptokaupungeissa, tai tarkemmin sanottuna, miten nämä tekniikat hallitsevat DAOCity-kaupunkeja?

Hajautetuissa autonomisissa organisaatioissa kompleksia hallitaan itsenäisesti ilman keskusyksikön koordinointia, ja lohkoketju voi ehdottaa uusia versioita hajautetuista itsenäisistä organisaatioista.

Toisin sanoen hajautetussa, riippumattomassa organisaatiossa kaikkea kehitystä ohjataan ohjelmointikoodeilla, älykkäillä sopimuksilla ja algoritmeilla sen sijaan, että olisi olemassa yksikkö nimeltä Human Resources.

Sitten näissä organisaatioissa älykkäillä sopimuksilla on ratkaiseva rooli tilausten ja tehtävien toteuttamisessa, eikä prosesseihin tarvitse osallistua henkilöresursseja.

Näiden järjestöjen jäsenillä tai osakkeenomistajilla ei ole erityistä virallista tai epävirallista sopimusta. Vastineeksi jäsenet tavoittelevat yhteistä päämäärää, joka perustuu yhteisymmärrykseen ryhmäsäännöistä, ja työ tehdään verkostoituneiden kannustimien luomisen kautta. Tässä organisaatiojohtamisen lähestymistavassa kaikilla ihmisillä on vaikutusvaltainen rooli urallaan etenemisessä, mutta kaikki työ on hajautettua ja itsenäistä. Tällä johdolla ei ole keskusvaltaa ja se on päinvastainen kuin perinteiset yritykset.

Rahoitusrakenne kryptokaupungeissa

Yksi kriittisimmistä kryptokaupunkeihin liittyvistä kysymyksistä on rahoitus- ja talousrakenne. Kryptokaupungissa Butrinissa jokaisella kaupungilla voi olla talous, joka palvelee kansalaistensa tarpeita ja käy kauppaa heidän tokeneillaan. Jokaisen kaupungin tunnukset ovat ainutlaatuisia, ja kunkin kaupungin itsenäisellä taloudella on vaikutusvaltainen rooli asukkaiden omaisuuden kiertoon.

Kryptovaluutat uudistavat taloudellisia ja sosiaalisia viestintämalleja, ja blockchain-pohjaiset ratkaisut voivat tuoda näille kaupungeille selvempiä taloudellisia näkymiä.

Ei-korjattavat kryptovaluuttavarat (NFT) tulevat olemaan näkyvästi näissä kaupungeissa, ja kryptovaluuttakauppaa käydään. Avain näiden kaupunkien menestykseen on lopullinen lohkoketjutalous. Kryptovaluuttojen myötä ihmisten sijoitusmalli muuttuu ja näiden kaupunkien asukkaat sijoittavat enemmän tokeneihin. Näiden kaupunkien johtamiseen on erilaisia ​​taloudellisia malleja. Esimerkiksi jos kansalaiset keräävät tietyn määrän lippuja, heillä on mahdollisuus saada joitakin palveluita ilmaiseksi.

Näissä kaupungeissa veroja kannetaan eri tavalla kuin nykyään. Butrin ei tarkentanut, mutta kryptovaluuttoja on tarkoitus verottaa.

Suunnittelijoiden päätavoitteena on kaventaa varallisuuskuilua rikkaiden ja keskiluokan välillä, jotta yhteiskunnan heikommat jäsenet voivat turvautua taloudellisesti ja elää nykyistä parempaa elämää tallettamalla rahakkeita kryptokaupunkiin.

Metaverse, täysimittainen virtuaalinen supermaailma

Kuten tiedät, niin on Metaverse on koostuu kahdesta sanasta, meta-merkityksestä tuonpuoleisesta ja yleismaailmallisesta merkityksestä. Tarkemmin sanottuna Metaverse kuvaa eteeristä maailmaa. Neil Stevenson käytti Metaverseä ensimmäistä kertaa vuonna 1992 ilmestyneessä kirjassaan Snow Crash, joka kuvaa kolmiulotteista virtuaalimaailmaa, joka koostuu todellisista ihmishahmoista. Hänen kirjassaan kaksi jakelukuljettajaa matkustaa maailmaan Metaverse pelastamaan itsensä tuhoutuneelta kapitalistisesta kaupungista.

Se kannattaa kuitenkin huomauttaa Metaverbit ei ole fyysinen ja konkreettinen maailma eikä sillä ole ulkoista olemassaoloa. Mark Zuckerbergin mukaan se on Metaverse on kokoelma virtuaalitiloja, joissa kohtaavat ihmiset, jotka eivät voi olla yhdessä fyysisessä tilassa.

Tässä digitaalisessa maailmassa on mahdollista esimerkiksi ostaa maata, rakentaa digitaalisesti hankitulle maa-alueelle, suunnitella asuinkokonaisuuksia ja tehdä virtuaalimaailmassa sitä, mitä haluaisit tehdä tosielämässä. Mielenkiintoista on, että lähes kaksi kuukautta sitten Decentralandissa myytiin verkossa ja virtuaaliympäristössä yli 2 miljoonalla digitaalisella valuutalla digitaalinen kiinteistö, jota käytetään jatkossa virtuaalisena kauppakeskuksena.

Mielenkiintoista on, että myös muulla digitaalisella omaisuudella käydään kauppaa Metaverse kiinteistön ostamisen lisäksi. Esimerkiksi henkilö, joka maksoi 149 Ethereumia, arvoltaan noin 650 000 dollaria, osti epärealistisen virtuaalisen jahdin hiekkalaatikosta. Metaverse alustalle, mutta ei koskaan päässyt siihen fyysisesti. Se on digitaalinen NFT-resurssi, joka noutaa tähtitieteelliset hinnat tulevaisuudessa.

Kun otetaan huomioon suurten teknologiayritysten keskittyminen Metaverse Kenttä, näyttää siltä, ​​että tulevaisuus kuuluu Metaverse. Trendforcen vahvistaman raportin mukaan myynti on n Metaverse Ala saavuttaa 540 miljardia dollaria neljässä vuodessa (2025).

Digitaaliset ja jalkapöydän kaksoset

Yksi kiehtovimmista tietotekniikan käsitteistä on digitaalisten kaksosten aihe, joka herättää paljon kohua. Yksi tärkeimmistä Sovelluksista Metawares sijaitsee digitaalisissa kaksosissa, mikä tarkoittaa, että digitaalisessa maailmassa luodaan kopioita oikeista esineistä. Toisin sanoen, mitä tahansa todellisessa maailmassa on, siitä tulee kaksoset Metaversen virtuaalimaailmassa.

Tämä tekniikka ei tietenkään ole uusi, ja jotkut yritykset käyttävät sitä, mutta voimme odottaa kuulevamme siitä lisää tulevaisuudessa. Digitaalista kaksoisteknologiaa ovat tähän mennessä käyttäneet Microsoft, Boeing, Ericsson, Unilever ja Siemens Energy.

Microsoft esittelee digitaaliset kaksoset Multiverse-teknologiapinoonsa, jotta käyttäjät voivat luoda digitaalisia malleja todellisen maailman esineiden simuloimiseksi. Toisaalta Boeing käyttää digitaalisia kaksosia moottoreiden kehittämiseen ja Unileveria tuotantolinjojen ohjaamiseen ja jätteen vähentämiseen.

Siemens Energy ja Ericsson ovat luottaneet Nvidian Omniverse-infrastruktuuriin voimalaitosten käytössä ja kunnossapidossa. He käyttävät tekniikkaa simuloidakseen laitteiden yhdistämistä 5G-verkkoihin.

Nämä ovat vain muutamia monista mahdollisista käyttötavoista Metawares ja digitaaliset kaksoset, ja yhä useammat yritykset tulevat digitaaliseen maailmaan joka päivä. Analyytikot uskovat niin Metaverse, kuten muillakin tekniikoilla, on hyvät ja huonot puolensa. Esimerkiksi yksi Metaversen tärkeimmistä eduista on uuden käyttäjän aistillinen esittely yleisölle. Toisin sanoen Metaverse saa käyttäjän tuntemaan olevansa täysin eri tilassa ja voi helposti kommunikoida muiden kanssa tässä lisätilassa.

Mitä eroa on Metaversen ja Crypto Cityn välillä?

Kun Metaverse Koska kyseessä on virtuaalimaailma, jossa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa virtuaalisesti ja epärealistisesti, tämä sääntö ei päde kryptokaupungissa ja kaikki on oikein. Tästä huolimatta näitä kaupunkeja johdetaan kryptografisen teknologian pohjalta, ja myös kaupunkijohtamismalli perustuu hajautettuun autonomiseen organisaatioon.

Butrin uskoo, että emme käytä kryptovaluuttoja virtuaalimaailmassa, vaan elääksemme nykypäivän kaupungeissa ja toteuttaaksemme toisenlaisen maailman. Myös ihmisiä mukaan Metawares yhdistää ja vaihtaa metafyysisessä maailmassa ei-fyysisen digitaalisen omaisuuden kautta.

Metaverse tulee olemaan loistavia positiivisia sovelluksia joillakin toimialoilla ja tästä syystä näillä toimialoilla voi olla kasvava tulevaisuus. Esimerkiksi lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä digitaalisia kaksosia voidaan käyttää henkilöstökoulutukseen, joidenkin ongelmien etädiagnosointiin ja -tutkimukseen, energiankulutuksen seurantaan sekä laitteiden ja muiden sovellusten ylläpitoon. Toisin sanoen Digitaalisten kaksosten rakentaminen sisään Metaverse johtaa talouden kehitykseen ja teollisuuden ja tietysti näiden maiden vaurauteen.

Metaverse vai kryptokaupungit?

Metawaresin lanseerauksen jälkeen tämä digitaalinen maailma on kasvanut ja useat yritykset ovat investoineet siihen voimakkaasti. Jotkut analyytikot uskovat, että Metaverse kasvaa käsittämättömällä vauhdilla ja että lisää yrityksiä liittyy pian mukaan. Samaan aikaan NFT-pohjaisia ​​kryptovaluuttaomaisuuksia harkitaan myös näiden kaupunkien edistämiseksi. Jotkut analyytikot sanovat kuitenkin, että kryptovaluutoilla voi olla objektiivisia sovelluksia lyhyellä aikavälillä, mutta kukaan ei voi kuvitella sitä pitkällä aikavälillä.

Jotkut analyytikot uskovat niin Metaverse Sitä harkitaan sekä lyhyellä että keskipitkällä aikavälillä, koska sitä sovelletaan objektiivisesti joillakin toimialoilla. Mielenkiintoista kyllä, tämäkin tuotiin esille Metaverse voisi jonain päivänä korvata Internetin, vaikka tämä vaikuttaa hieman kaukaa haetulta.

Metaboliset ja psyykkiset ongelmat

Kriitikot kuitenkin uskovat niin Metaverse tulee aiheuttaa psyykkisiä ongelmia joillekin ihmisille. Jotkut menettävät kyvyn erottaa fyysinen maailma virtuaalimaailmasta ja tottuvat metaversumiin niin, etteivät he voi enää olla olemassa fyysisessä maailmassa ilman ongelmia. Live ja jokainen keskittyy virtuaalielämään, viestintään ja virtuaalimaailmaan.

Tällä lähestymistavalla myös liiketoimintamalli muuttuu ja kauppoja tehdään varoilla, jotka eivät ole ulkomailla. Koska sen evoluutiota ei vielä tunneta, sen vaikutuksista ihmismieleen ja aivoihin ei ole tehty psykologista tutkimusta. On mahdotonta puhua lopullisesti sen tuhoavasta tai tuhoamattomasta vaikutuksesta ihmisen aivoihin ja psyykeen.

Koska se perustuu lisättyyn todellisuuteen ja virtuaalitodellisuuteen MetaverseJotkut ovat huolissaan negatiivisista vaikutuksista nuoriin ja nuoriin ikäryhmiin, jolloin nämä teknologiat saavat nämä ikäryhmät kääntymään digitaaliseen identiteettiin ja unohtamaan todellisen olemuksen.

Ei ole haitallista tietää, että Metaverse on osallistunut myös poliittisiin ja kulttuurisiin keskusteluihin, ja jotkut analyytikot sanovat, että nämä virtuaalimaailmat tulevat vaikuttamaan yhteiskuntien kulttuurirakenteeseen. Pääkysymys on, miten nämä teoreettiset mallit muuttuvat tulevaisuudessa ja kehittyvätkö niistä kypsempiä ideoita.