Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on avainsanatiheys ja mikä on sen ihanteellinen arvo?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on avainsanatiheys ja mikä on sen Ihanteellinen arvo?

Jos haluat verkkosivuston, jolla on hyvä Google-sijoitus, kiinnitä huomiota avainsanojesi tiheyteen. Nyt kysymys kuuluu: mikä on avainsanatiheys? Mikä on ihanteellinen avainsanatiheys? Tässä artikkelissa saat yksityiskohtaisen vastauksen näihin kysymyksiin. Pysy kanssamme.

Mikä on avainsanatiheys?

Miten lasket avainsanatiheyden?

Miksi avainsanatiheys on tärkeä?

Mitä on avainsanojen täyttäminen?

Kuinka korkea avainsanatiheyden tulee olla sivulla?

Mihin sivun osiin on tärkeää sisällyttää avainsanoja?

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on avainsanatiheys?

Miten lasket avainsanatiheyden?

Miksi avainsanatiheys on tärkeä?

Mitä on avainsanojen täyttäminen?

Kuinka korkea avainsanatiheyden tulee olla sivulla?

Mihin sivun osiin on tärkeää sisällyttää avainsanoja?

Mikä on avainsanatiheys?

Avainsanatiheys on avainsanan (olemme jo puhuneet siitä, mikä avainsana on) tai avainsanailmauksen käyttöprosentti suhteessa sivun sisällön sanojen kokonaismäärään.

Parasta avainsanatiheyttä ei ole olemassa! Sinun tulee kirjoittaa luonnollisesti ja välttää toistamasta avainsanoja liian usein.

John Mueller, Google-tiimin vanhempi jäsen, vastaa tähän kysymykseen seuraavasti:

Yleisesti, avainsana tiheys on asia, johon en kiinnitä huomiota. Hakukoneet ovat läpäisseet tämän vaiheen!

Merkittävää on, että kukaan ei ole koskaan maininnut avainsanojen liiallisen käytön positiivista vaikutusta tulosten sijoitukseen hakukoneissa. Mutta päinvastoin, on verkkosivustoja, jotka kärsivät avainsanojen liiallisesta käytöstä ja jotka Google on rankaisenut.

Tiedämme, että Googlella on yli 200 sijoitustekijää, mutta väitetään, että avainsanojen tiheys on erityisen tärkeä.

Kuinka laskea avainsana tiheys ?

Voit käyttää seuraavaa kaavaa laskeaksesi avainsanatiheyden sivulla:

Tiheys = (Nkr / (Tkn -(Nkr x (Nwp-1))) x 100

  • tiheys : avainsanasi tiheys
  • Nkr : Avainsanojen toistojen määrä tekstissä
  • Nwp : päälauseesi sanojen määrä
  • Tkn : Sivun sanojen kokonaismäärä

Miksi avainsanatiheys on tärkeä?

Tietäminen, kuinka monta kertaa olet käyttänyt avainsanaa tai lausetta sivulla, voi olla erittäin tärkeää. Syynä on estää avainsanojen täyttäminen sivulla.

Huomautus: Jos käytät pääavainsanoja liian usein, Google voi rangaista sinua!

Mitä on avainsanojen täyttäminen? ?

Aikaisemmin tätä menetelmää pidettiin yhtenä käytännöllisistä tekniikoista verkkosivustojen sijoittamisessa hakukoneiden ensimmäiselle sivulle. Tällä tavalla sivulle sijoitettiin suuri määrä avainsanoja ja hakukoneet pitivät tätä sivua erityisenä sijoitusna, koska tämä sivu yhdistettiin käyttäjien etsimään avainsanaan.

Hakukoneiden kehittyessä älykkäämmiksi, tämä menetelmä on kuitenkin vanhentunut ja Google on ottanut käyttöön Hummingbird-algoritmin käsitelläkseen vakavasti loukkaavia verkkosivustoja. Googlen näkökulmasta tämä on roskasisältöinen tapa tarjota heikkolaatuista sisältöä, ja sitä ei suositella.

Huomautus: Tämän työn tulokset voivat olla myönteisiä lyhyellä aikavälillä, mutta tämä ei ole taktiikka, joka voi auttaa sinua pitkällä aikavälillä, ja Google rankaisee sivustoasi käyttäjien signaalien perusteella.

Kuinka korkea avainsanatiheyden tulee olla sivulla?

Kuten mainitsimme tämän artikkelin alussa, avainsanojen toistojen määrän tulee olla täysin luonnollista ja yhdenmukaista sivun sisällön kanssa, eikä ole mahdollista noudattaa vakionumeroa tai yhtä sääntöä kaikille sivuille.

Kokemus kuitenkin osoittaa, että sivulla olevien avainsanojen tiheys on paras 1 ja 3 prosentin välillä . Lisäksi sivuston otsikoissa ja muissa osissa voidaan käyttää avainsanajohdannaisia ​​käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Esimerkiksi, jos pääavainsanasi on Verkkosivujen suunnittelu, voit käyttää termejä, kuten “halpa verkkosivustosuunnittelu”, “verkkosivujen suunnittelukoulutus”, “verkkosivustosuunnittelu Teheranissa” jne., joita kutsutaan LSI-sanoiksi.

Huomautus : Tiettyjen ja identtisten avainsanojen toistuva käyttö luo huonon käyttökokemuksen sivuston vierailijoille ja rankaisee sivustoa entisestään Googlen toimesta.

Mihin sivun osiin on tärkeää sisällyttää avainsanoja?

Yleisesti ottaen pääavainsanan korostaminen voi olla tehokasta seuraavissa osioissa:

  • Avainsanan sijoittelu otsikossa
  • Sisällytä pääavainsana ensimmäiseen kappaleeseen
  • Kuvan pääteksti on vanhaa
  • Avainsana sivun URL-osoitteessa
  • Metakuvaus tai metakuvaus

Hakukoneoptimoinnissa avainsanojen sijoittelussa ei ole erityistä taikuutta, mutta yleensä Googlella on tapana asettaa tietyt sivut paremmuusjärjestykseen sisällön laadun ja uskottavuuden sekä sivuston maineen perusteella.

Google on enemmän kiinnostunut käyttäjien tyytyväisyyssignaaleista. Tämä tarkoittaa, että jos käyttäjät ovat kiinnostuneita sivuistasi, Google pitää niistä, ja tämä ongelma ylittää sivun avainsanojen tiheyden.

Diplomi

Avainsanojen tiheys ei ehkä ole yhtä tärkeä kuin ennen, mutta se on silti yksi SEO:n tärkeimmistä tekijöistä. Jos sinulla on vaikeuksia käyttää yllä olevaa kaavaa avainsanojen tiheysprosenttien laskemiseen, suosittelemme käyttämään tähän tehtävään laajennuksia, kuten Yoast tai Rank Math. Nämä lisäosat automaattisesti Sivun avainsanatiheys. laskea ja näyttää

Sisällysluettelo