Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Chrome Extension Geolocation?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Chrome Extension Geolocation?

Yksi tärkeimmistä sijainninseurantalaajennuksista on Geolocation Chrome -laajennus. Nykyään monet ihmiset haluavat seurata monien ihmisten sijaintia Internetin kautta. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että jonkun sijainnin seuraaminen tämän laajennuksen avulla vaarantaa ihmisten turvallisuuden.

Siksi sinun tulee lukea lisää Chromen sijaintilaajennuksen ominaisuuksista yksityisyytesi suojaamiseksi. Sinun tulisi tuntea myös muut turvallisuussyistä suunnitellut Chrome-laajennukset. Tässä on joitain suosituimmista Chrome-Sovelluksista, joiden avulla voit piilottaa sijaintisi.

Parhaat ilmaiset laajennukset piilottamaan Chrome-laajennuksen maantieteellisen sijainnin

Joitakin ilmaisia ​​Chrome-laajennuksia käytetään sijainnin seurantaan kromi Laajennukset ovat:

1. U VPN -laajennuksen käyttäminen

Tämän laajennuksen avulla pysyt suojattuna ja voit käyttää eri selaimiasi täysin ilmaiseksi. Tämä laajennus on käyttäjien saatavilla rajoittamattoman ajan. Se on yksinkertainen ja helppo käsitellä. Tämän laajennuksen suunnittelu perustuu kyberturvallisuuteen liittyviin tekniikoihin. Tästä syystä monien suurten verkkosivustojen rajoitukset poistetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä laajennus ei vaadi kolmannen osapuolen ohjelmistoa. Koska he käyttävät sitä VPN:nä. Yksi tämän laajennuksen tärkeimmistä käyttötavoista on maantieteellisen sijainnin suojaaminen hakkereilta. He käyttävät tätä laajennusta nopeimpien suoratoistopalvelimien kanssa palvelemaan sitä. Tämän laajennuksen avulla kuka tahansa käyttäjä voi osallistua erilaisiin toimintoihin pelkäämättä, että hänet löydetään Internetistä.

2. TunnelBear-laajennus

Toinen laajennus on erittäin kompakti eikä hidasta selainta. Sitä pidetään yhtenä Google Chromen parhaista ja houkuttelevimmista laajennuksista. Tämän laajennuksen avulla käyttäjät voivat olla varmoja, että he voivat käyttää WiFi-yhteyttä ja online-seurantaa. Yksi tämän laajennuksen tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se kommunikoi yksityisen verkon kanssa, mikä tekee estettyjen verkkosivustojen poistamisesta hieman helpompaa.

Tämä laajennus huolehtii Chrome-laajennuksen maantieteellisestä sijainnista. Tämä laajennus ei tallenna käyttäjien toimintaa. Siksi sinun tulee olla tietoinen siitä, että et saa mitään tästä laajennuksesta, jos otat yhteyttä asianomaisiin viranomaisiin. He käyttivät tehokasta standardiprotokollaa käynnistääkseen tämän laajennuksen. Kuka tahansa käyttäjä voi asentaa tämän laajennuksen surffatakseen Internetissä yksityisesti. Tämä laajennus on saatavilla kaikille alustoille.

3. ZenMate-laajennus

Tämän laajennuksen käyttäminen pidentää verkkosivustosi verkkosisällön käyttöaikaa sekä turvallisuutta ja yksityisyyttä. Tämä laajennus on yksi saksalaisista palveluista, jotka alun perin aloitettiin välityspalvelimena. Se tarjoaa monia suojausominaisuuksia, jotka hyödyntävät virtuaalista yksityisverkkoa. Tämä laajennus on yksinkertainen ja paras välityspalvelin Chrome-laajennukselle maantieteellisesti.

Yhdellä napsautuksella voit suojata laitteesi erilaisilta vaurioilta. Pysy myös kaukana siitä Kyberrikolliset. Kaikki liikenteesi salataan tässä laajennuksessa ja osoite piilotetaan. Tästä syystä kolmas osapuoli ei voi puuttua asiaan. Se varmistaa korkean tietoturvatason Internetissä ja Internetissä surffattaessa. Tämä laajennus käyttää erityistä protokollaa ja salaa Internet-liikenteesi.

Kuinka voin estää maantieteellisen sijainnin seurannan Chrome-laajennuksesta?

Koska Chrome-selain on yksi suosituimmista Internet-selaimista, sinun on tiedettävä kuinka estää maantieteellisen sijainnin seuranta tässä selaimessa. Geolocation Chrome -laajennus on yksi tärkeimmistä Google Chrome -selaimen laajennuksista. Tämä laajennus auttaa seuraamaan eri verkkosivustojen sijaintia hetkessä.

Sijainnin seurannan estäminen Chrome-sivustolla on yksi tämän selaimen sisäisistä ominaisuuksista. Tämän ominaisuuden avulla voit suojata yksityisyyttäsi kybervakoilijoiden valvonnalta. Tätä varten sinun on ensin tunnettava vaiheet hyvin.

Jotkut näistä vaiheista ovat:

1. Ensinnäkin sinun on ladattava Chrome-selaimen uusin versio. Kun olet asentanut Chrome-selaimen uusimman version, sinun on suoritettava se ja siirryttävä Chrome-asetukset-osioon käyttämällä näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmirivistä painiketta.

2. Siirry nyt asetussivun alaosaan ja napsauta Näytä lisäasetukset -vaihtoehtoa.

3. Seuraavassa vaiheessa sinun on napsautettava “Sisältöasetukset” -vaihtoehtoa “Tietosuoja”-aliryhmässä.

4. Seuraavassa vaiheessa sinun on siirryttävä sivun alaosaan päästäksesi sijaintiosioon. Tässä vaiheessa sinun on valittava vaihtoehto, jotta mikään Verkkosivusto ei voi seurata fyysistä sijaintiasi, ja napsauta sitten sivun oikeassa alakulmassa olevaa Valmis-painiketta.

Työsi on nyt valmis. Chrome ei salli minkään muun verkkosivuston tarkkailla sijaintiasi, kun selaat Internetiä.

Estä pääsy Chromen Geolocation-laajennukseen Change GeoLocation -laajennuksella.

Voit käyttää erityistä laajennusta estääksesi Chrome-laajennuksen pääsyn. Jotta voit käyttää tätä laajennusta, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet järjestyksessä:

1. Ensinnäkin sinun on ladattava laajennus halutusta osoitteesta ja asennettava se Google Chrome -selaimeen.

2. Seuraavassa vaiheessa, kun olet asentanut laajennuksen, näet nastakuvakkeen sivun oikeassa yläkulmassa, jota sinun on napsautettava.

3. Kun laajennus avautuu, näet sijaintiarvot. Näin voit luoda itsellesi väärennetyn sijainnin Chromessa. Voit valita väärennetyn asennon käyttämällä tässä osiossa olevia vaihtoehtoja.

Jos et tiedä, miten jokin asennonmuutosvaihe suoritetaan, on parasta kääntyä ammattilaisen puoleen. He kertovat sinulle kaiken siitä, kuinka maantieteellistä sijaintia voidaan välttää. Tässä tapauksessa voit lisätä turvallisuutta surffaillessasi Internetissä eri verkkosivustoilla.