Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps
Google Cloud DNS

Mikä on Cloud DNS ja mitä etuja se tarjoaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Cloud DNS ja mitä etuja se tarjoaa?

DNS on kriittinen verkkosovellustesi ja pilvipalveluidesi Suorituskyvyn ja luotettavuuden kannalta. DNS-häiriö tai hidas DNS-suorituskyky voi aiheuttaa suuria ongelmia.

Siirtämällä DNS pilveen voit vähentää merkittävästi riskejä, jotka liittyvät nykyisen DNS-ratkaisusi käytettävyyden rajoituksiin, tietoturvahaavoittuvuuksiin ja suorituskykyrajoituksiin.

DNS-palvelin

Useimmat yritykset aikovat ulkoistaa IT-infrastruktuurinsa. Sinun tulisi harkita julkisen DNS-palvelun vaihtamista hallittuun DNS-pilvipalveluun, mutta ymmärrä sen edut ja haitat. Cloud DNS on yksinkertainen ja edullinen vaihtoehto omien henkilökohtaisten paikan päällä olevien DNS-palvelimien isännöinnille tai muiden kolmannen osapuolen DNS-palvelujen käyttämiselle.

DNS on hyvin saavutettavissa

Google Cloud DNS on skaalautuva, luotettava ja hallittava verkkotunnuspalvelu (DNS), joka toimii Googlen kaltaisessa infrastruktuurissa. Tällä laitteella on alhainen viive ja korkea saatavuus, ja se on kustannustehokas tapa toimittaa sovelluksesi ja palvelusi käyttäjillesi.

Pilvi DNS kääntää verkkotunnuksen nimipyynnöt, kuten www.google.com, IP-osoitteiksi, kuten 74.125.29.101. Cloud DNS on ohjelmoitavissa.

Julkaise ja hallitse helposti miljoonia verkkotunnuksia ja DNS-tiedostoja yksinkertaisen käyttöliittymän, komentoriviliittymän tai API:n avulla.

Viisi tärkeää syytä vaihtaa pilvipohjaiseen DNS-palveluntarjoajaan

Google Cloud DNS

DNS-spesifinen resurssienhallinta ja suunnittelu:

Suunnittele, käytä ja turvaa globaali DNS-verkko talon sisäistä, energiaintensiivistä, edullista ja aikaa vievää toteutusta varten. Internet-palveluntarjoajilla voi olla tietoa ja kokemusta tarjota yritystason DNS-suorituskykyä. Voit saavuttaa haluamasi tulokset työskentelemällä strategisempien projektien parissa, uskomalla DNS-asiantuntijoihin ja vähentämällä sisäisen henkilöstösi taakkaa.

Nopeampi DNS-analyysi :

DNS-analyysin nopeuttamiseksi olisi hyödyllistä, jos löytäisit kokeneen palveluntarjoajan, jolla on suuria lähetysverkkoja, joissa on useita PoP-pisteitä maailmanlaajuisesti. Skaalauksen lisäksi tarvitset reaaliaikaisen liikenteen reitityksen, käytäntöjen yhdistelmän (kuormituksen tasapainotus, katkos) sekä välittömiä suorituskyky- ja saatavuustietoja.

Edistyneen liikenteenhallinnan toteuttaminen edellyttää latenssin vähentämistä, DDoS-hyökkäysten vaikutusten vähentämistä ja globaalien kuormien tasapainottamista alueen sisällä tai CDN-verkkojen välillä.

Paranna reunan turva-asentoa:

DNS-palveluntarjoajat ottavat monitasoisen lähestymistavan turvallisuuteen käyttämällä erilaisia ​​toimenpiteitä luottamuksen Rakentamiseen ja uhkia vastaan ​​puolustautumiseen. Niiden avulla tietoturva-ammattilaiset voivat seurata tarkasti alaa ja päivittää aktiivisia suojajärjestelmiä ja käytäntöjä haitallisten hyökkäysten estämiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Harvat sisäiset DNS-palveluntarjoajat tai Internet-palveluntarjoajat voivat tarjota tämän tason suojausta. Useat maantieteellisesti hajautetut DNS-palvelimet poistavat haavoittuvuuksia.

Ne tarjoavat myös jatkuvia palveluita yksittäisten palvelinongelmien tai verkkovikojen sattuessa. Anycast tarjoaa myös perustavanlaatuisia tietoturvaetuja unicast-tietoturvauhkien vähentämiseen nähden piilottamalla henkilökohtaiset palvelinosoitteet ja jakamalla hyökkäykset automaattisesti useille laskentaresursseille.

Saatavuus ja “aina päällä” -toiminnallisuus:

Verkkosivustollasi vierailevat käyttäjät tarvitsevat tasaista suorituskykyä aina. Hallittu DNS voi varmistaa redundanssin ja vikasietoisuuden suojauksen ja varmistaa pääsyn myös käyttökatkoksen sattuessa. Useat DNS-palveluntarjoajien tekniikat auttavat sinua saavuttamaan yrityksesi tavoitteet ajoissa.

Etsi ensin palvelu, jossa on maantieteellisesti hajautettuja PoP-pisteitä ja useita tason 1 liikenteentarjoajia PoP:tä kohden. Voit käyttää toissijaista DNS-palvelinta erillisessä verkossa, jota toinen palveluntarjoaja tukee, jos tarvitset lisää käyttöoikeuksia.

Ennennäkemätön DNS-kokemus ja verkkoturvallisuuskokemus:

DNS-palveluntarjoajat työllistävät kokopäiväisiä DNS- ja verkkotietoturvaasiantuntijoita. Seuraat tarkasti alan trendejä ja tarkastelet ja päivität aktiivisesti datakeskusjärjestelmiä ja -käytäntöjä. Pilvipohjaiset DNS-palveluntarjoajat tarjoavat myös 24/7 teknistä tukea, joka on 100-prosenttisesti keskittynyt DNS:ään.

Kätevä DNS-palvelu Kätevä DNS-palvelu

Tee oikea valinta yrityksellesi.

DNS-nopeus, ketteryys ja luotettavuus ovat ratkaisevan tärkeitä digitaalisen menestyksesi kannalta. Erittäin tehokkaan DNS-infrastruktuurin rakentaminen vaatii kuitenkin aikaa, rahaa ja asiantuntemusta. Hyvä uutinen on, että voit nopeuttaa prosessia käyttämällä pilvipohjaista palvelua.

Oikealla DNS-pilvipalvelulla voit parantaa käyttökokemusta ja liiketoiminnan tuloksia. Muista, että kaikkia pilvipohjaisia ​​DNS-palveluita ei luoda samanarvoisina. Siksi muista valita yksi DNS-infrastruktuureista ja -resursseista maailmanlaajuisesti varmistaaksesi menestyksesi.