Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Com.ebay.carrier-sovellus Androidissa ja kuinka poistan sen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Com.ebay.carrier-sovellus Androidissa ja kuinka se poistetaan?

Ebay on liiketoiminta-alusta, joka on nopeasti kehittynyt niin pitkälle, että se on kehittänyt oman sovelluksensa nimeltä com.ebay.carrier löytyy joistakin Android-laitteista.

Vaikka sinulla saattaa olla Android-laite. Com-ebay-palveluntarjoajaa ei ehkä ole asennettu laitteellesi. Varsinkin jos tuotetta ei ole myyty eBayssa tai sen myynyt yritys ei toimi eBayn kanssa.

Saatat kuitenkin ihmetellä, mikä com.ebay.carrier on ja mitä se tekee Android-puhelimellesi. Koska jotkut ihmiset väittävät, että sovellus on haitallinen ja vakoilee laitettasi, saatat olla huolissasi.

Tämä artikkeli poistaa epäilyksesi ja selventää kaiken sovelluksesta, mukaan lukien sen poistamisen. Pysy helposti ajan tasalla ja hanki kaikki tiedot, jotka olet aina halunnut tietää eBay-Sovelluksessa.

Mikä on com.ebay.carrier-sovellus Androidissa?

eBay on monikansallinen verkkokauppayritys, jonka kotipaikka on San Josessa, Kaliforniassa. Siitä lähtien kun se löydettiin Pierre Omidyar vuonna 1995. Yritys on ottanut suuria harppauksia, mukaan lukien pakettinimensä com.ebay.carrier kehittäminen.

eBay-sovellus auttaa miljoonia pieniä, keskisuuria ja suuria yritysryhmiä ja yksityishenkilöitä yhdistämällä yritykset kuluttajiin, kuluttajat muihin kuluttajiin ja kuluttajat tuottajiin.

Yhtiö on varautunut PayPal-maksujen hyväksymiseen, jotka myös sovellus hyväksyy. Sitä paitsi voit ostaa mitä tahansa eBaysta Sovellus Android- tai iPhone-puhelimeesi. Urheiluvälineistä autoihin ja taidepiirusuksiin.

Vaikka sinulla ei olisi mitään myytävää, eBay hyväksyy sinut edustajakseen ja voit myydä eBaylle ja ansaita rahaa sovelluksen kautta.

Onko com eBay Carrier esiasennettu Android-järjestelmäsovellus?

Monet ovat kysyneet, onko… com.ebay.carrier on Androidiin esiasennettu järjestelmäsovellus. No, tietysti palveluntarjoaja com ebay on järjestelmäsovellus, koska et voi poistaa sitä Noudattamalla kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen poistamismenettelyä.

Sitä ei kuitenkaan ole esiasennettu Androidiin, minkä vuoksi kaikkien laitteiden mukana ei tule sovellusta. Jos kuitenkin ostat laitteesi eBaysta tai eBay-kumppaniyrityksestä, löydät todennäköisesti sovelluksen puhelimesta tai tabletista.

Sen esiasensi eBay tai yritys, joka tekee yhteistyötä eBayn kanssa alustan mainostamiseksi.

Entä sovelluksen mukana tuleva eBay-kumppaniohjelma?

Jos olet ostanut Android-laitteen, jossa on com eBay-operaattorisovellus. Olet varmaan jo törmännyt siihen eBay-kumppaniohjelmasovelluksen sisäinen toimitus, joka tarkkailee ja seuraa henkilön käyttäytymistä, mukaan lukien mitä sovelluksia he käyttävät usein, kuinka usein he käyttävät niitä ja mihin he käyttävät niitä.

Kun seuraavan kerran käytät eBay-sovellusta, sinulla on useita maksuvaihtoehtoja, eri laitteiden seurantavaihtoehtoja, parannettu raportointi ja parempi vakaus seurattujen trendien ja käyttäytymisen ansiosta.

Com.ebay.carrier-sovellus toimii eBay-verkkosivuston kanssa ja päivittää tiedot joka kerta, kun olet online-tilassa, jotta saat kaiken irti sovelluksesta.

Onko com.ebay.carrier-sovellus paketin nimi?

Vastaus tähän kysymykseen on: kyllä, Se on eBay-sovelluksen paketin nimi. Tällaisella nimellä on monia käyttötarkoituksia, mukaan lukien laitteen tunnistaminen. Esimerkiksi useimmat järjestelmäsovellukset eivät välttämättä näy päävalikossa, vaikka ne toimivat jatkuvasti taustalla.

Jos kuitenkin tarkastelet toimintalokia, näet käynnissä olevat sovellukset ja niiden pakettien nimet. Lisäksi, jos sinun on suoritettava järjestelmä- tai sovelluspäivityksiä, sovellusten pakettien nimet ovat myös hyödyllisiä.

eBay-palveluntarjoajan nimi on tärkeä Play Kaupan sovellusten tunnistamisessa.

Jos etsit com.ebay.carrier Play Kaupasta, huomaat todennäköisesti, että se on paketin nimi.

Mitä eBay-sovellus tekee älypuhelimessa?

Oletko koskaan miettinyt, mitä com.ebay.carrier-sovellus tekee laitteessasi? Ehkä ehkä ei. com eBay Carrier -sovellus ei ole laitteen toiminnan edellytys.

Se kuitenkin mainostaa eBay-alustaa seuraamalla käyttäjän trendejä ja käyttäytymistä ja antamalla niitä koskevia suosituksia sovellukselle.

Jos esimerkiksi vietät aikaa vaatteiden, laukkujen, puhelinten ja lelujen etsimiseen verkosta, eBay-sovellus tekee sen. Suosittelemme tuotteita sinulle eBay-alustalla ja jakaa kanssasi käytettävissä olevat eri maksutavat.

Tarvitsenko sen puhelimeeni?

Kuten mainittiin, kaikissa puhelimissa ei ole esiasennettuna eBay-sovellusta, joten ne, joilla on sovellus, saattavat miettiä, tarvitsevatko he todella sovellusta.

Suora vastaus tähän on ei; Et tarvitse sovellusta. Vaikka se on esiasennettu laitteeseen, Android ei asenna sitä, joten laitteesi pärjää ilman sitä.

Lisäksi sovellusta ei ole integroitu puhelimeesi. Tämä on toinen syy, miksi et tarvitse niitä ja laitteesi pärjää ilman niitä.

Onko com.ebay.carrier turvallinen sovellus vai virus?

Useat virustorjuntasovellukset viittaavat eBay-toimittajasovellukseen troijalaisena, eräänlaisena virusohjelmana. Saatat kuitenkin olla innostunut tietämään Com.ebay.carrier-sovellus on turvallinen eikä virus.

Itse asiassa pidät eBay-sovelluksen tuotesuosituksista, etenkin koska ne perustuvat tekoälyyn ja tarkistetaan trendiesi, hakujesi ja verkkokäyttäytymisesi perusteella.

Ja jos olet vaikuttunut eBaysta, voit seurata niitä helpottaaksesi tuotteiden valintaa.

Sovellusta voidaan kuitenkin kuvata bloatwareksi. Kuten useimmat järjestelmäsovellukset, com eBay Carrier jatkaa toimintaansa taustalla ilman suostumustasi.

Jotta se voisi tehdä tuotesuosituksia, sen on pysyttävä toimintojesi mukana ja sen vuoksi se toimii edelleen taustalla. Tässä tapauksessa sovellus vaatii enemmän tallennustilaa laitteeltasi kerättyjen tietojen tallentamiseen.

Viime kädessä tämä voi hidastaa laitettasi, vaikka tämä on kumulatiivinen vaikutus, joka johtuu myös muista puhelimen sovelluksista.

Pitäisikö minun poistaa eBay-myyjäsovellus?

Ellei ostoksia eBayssa eivätkä ole kiinnostuneita com.ebay.carrier-sovelluksen tuotesuosituksista. Voit myös poistaa sovelluksen pysyvästi.

Hyvä uutinen on, että et menetä tietoja poistamalla sovelluksen. Tallenna tiedot eBay-myyjäsovellukseen.

Kuinka poistan com.ebay.carrier Android-sovelluksen?

eBay-palveluntarjoaja on järjestelmäsovellus, jonka poistaminen on erilainen kuin kolmannen osapuolen sovellusten, kuten Facebook Dating, poistaminen. Ensin sinun on rootattava laite noudattamalla valmistajan ohjeita tai Androidin juurrutusopasta.

Kun pääkäyttäjä on onnistunut, lataa tiedosto Järjestelmän poistosovellus Android-laitteellasi ja Aloita se. Etsi ja löydä ne com.ebay.carrier-sovellus ja vahvista poisto napsauttamalla “Poista asennusja sovellus poistetaan pysyvästi tietoineen.

Vaikka sovelluksen pakollinen pysäyttäminen näyttää olevan ihanteellinen ratkaisu. Se ei ole 100% tehokas, koska sovellus voi käynnistyä uudelleen itsestään ja sitten suorittaa ja täyttää tallennustilan.

Jotkut ihmiset ovat yrittäneet tyhjentää välimuistitiedot, mutta tämäkin täyttyy niin kauan kuin sovellus on käynnissä. Siksi on parasta käyttää System Apps Removeria ja poistaa com.ebay.carrier-sovellus pysyvästi.

Diplomi

Com.ebay.carrier on eBay-sovelluksen paketin nimi Tämä seuraa trendiäsi ja käyttäytymistäsi ja tarjoaa tuotesuosituksia, joista saatat pitää. Vaikka se on esiasennettu joihinkin Android-laitteisiin, kuten Carrier Hub, se ei ole Androidin sisäänrakennettu eikä asentanut.

Pikemminkin eBay tai sen vempaimia myyvät tytäryhtiöt asentavat ne mainostaakseen eBay-alustaa. Tämä tarkoittaa, että laite ei tarvitse sitä toimiakseen. Voit poistaa sen, mutta ensin. Roota laite ja noudata järjestelmäsovelluksen poistovaiheita loppuun asti. Sovellus poistetaan ja sen tiedot poistetaan.

Katso myös