Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on digitaalinen valuutta REN? Esittelyssä REN-tunnus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on digitaalinen REN-valuutta? Esittelyssä REN-tunnus

REN Digital Platform and Currency (REN) pyrkii yhdistämään lohkoketjuteknologian perinteisten sijoitusmarkkinoiden rakenteeseen. Tätä alustaa kutsuttiin aiemmin nimellä Republic Protocol, mutta nyt se tunnetaan nimellä REN. Wren väittää, että sillä on erittäin korkea tietoturva ja se on mahdollistanut liiketoimet lohkoketjujen välillä.

REN digitaalinen valuutta?

REN-digitaalivaluuttaprojekti on melkein samanlainen kuin julkinen lohkoketju, joka, kuten muutkin lohkoketjut, koostuu useista solmuista ja jossa on virtuaalikone nimeltä “ RenVM ja BFT-sopimus.

Toisin kuin useimmat vastaavat alustat, Ren tarjosi myös mahdollisuuden toimia laajennuksena; Tämän ansiosta käyttäjät voivat käyttää sitä ilman ongelmia. Lisäksi, toisin kuin monet muut protokollat, REN-protokollan lohkoketjutuki ei vaadi viestiprotokollaa. Koska REN käyttää sMPC-tekniikkaa, tällä tekniikalla on erittäin hyödyllisiä toimintoja.

Digitaalisen valuutan REN (REN) historia

Tasavallan pöytäkirja tuli voimaan vuoden 2017 lopussa. Se oli hajautettu verkkoprotokolla, joka mahdollisti transaktioiden ja transaktioiden suorittamisen täysin yksityisesti (ilmoittamatta muille käyttäjille tilauksista) eri lohkoketjujen välillä.

Vuonna 2018 REN-projektin kehittäjät kehittivät verkkoa ja tekivät siihen merkittäviä muutoksia. Projekti alkoi lisätä mustaa rahaa ja toisin kuin aikaisemmin, jolloin kaikki sen resurssit kohdistettiin mustalle rahalle, se antoi yleisölle mahdollisuuden luoda pimeää rahaa haluamallaan tavalla. Yksi ensimmäisistä kolikoista oli nimeltään RenEx.

Wren yritti ihanteellisesti laajentaa protokollaa poistamalla pienet viat ja puutteet. Niinpä Ren perusti salaisen sopimustoimiston ja yritti sitten varmistaa kaikkien sopimusten suoran turvallisuuden (alusta loppuun). Tämän suojauksen luominen ja useiden lohkoketjujen kanssa työskentely ja estäminen oli yksi REN-kehittäjien haasteista.

Lopulta Ren meni mustan rahan ulkopuolelle ja siitä tuli käytännöllinen protokolla verkkojen yhdistämiseen ja turvallisuuden ylläpitämiseen. Monet aikaisempien vastaavien alustojen (esim. hajautetut keskukset) ongelmista on ratkaistu luomalla tämä kätevä ja turvallinen protokolla lohkoketjujen välistä viestintää ja verkkojen välistä likviditeetin siirtoa varten.

Kuinka Ren-protokolla toimii?

Renin mielenkiintoinen piirre on, että sen verkon muodostavat solmut käsittelevät tilauksia tietämättä niiden sisältöä, mikä takaa tämän verkon turvallisuuden. Tätä varten kaikki tilaukset salataan ja segmentoidaan ja jaetaan sitten verkon yli sMPC-tekniikan avulla.

Siksi solmut voivat käsitellä osia ja täyttää lopullisen tilauksen tietämättä tilausten sisältöä. Tämän verkon vaihto on täysin atomista ja tapahtuu peer-to-peer-pohjalta. Tämä tarkoittaa, että vaihto on kertaluonteinen eikä ole mahdollista, että osa tilauksesta toteutuu ja toinen osa jää toteutumatta. Tämä estää monia virheitä.

Kuten aiemmin mainittiin, Wren-protokolla ylläpitää luottamuksellista tai salaista tilauskirjaa hajautetusti. Tilaukset jaetaan erissä ja hajautetusti (Shamirin salaisen tilausjärjestelmän avulla) ja lopulta käsitellään täysin hajautetusti. Tämän protokollan vaihtoinfrastruktuuri, joka on mahdollista Bitcoinin, Atriumin ja ERC20-lohkoketjujen välillä, on täysin atominen.

Tämän verkon solmuja kutsutaan pimeiksi solmuiksi. Näiden solmujen tehtävänä on löytää vertaiskäskyjä ja suorittaa atomien vaihto osien yhteensovittamisen jälkeen. Tilauskannan luottamuksellisuuden lisäksi transaktioiden tiedot pysyvät epäsymmetrisinä, luottamuksellisina ja luottamuksellisina salauksen kautta.

Tässä protokollassa on myös natiivi token, jota kutsutaan digitaaliseksi REN-valuuttaksi.

Miten REN-turvallisuus varmistetaan?

Kuten olemme selittäneet, mainituista protokollista huolimatta REN:n turvallisuus on erittäin korkea. Segmentoinnin ja salauksen jälkeen tilaukset saapuvat tummiin solmuihin käsittelyä varten. Nämä osat on kuitenkin annettu paljastamatta niiden sisältöä. Jokainen solmu käsittelee useita osia, ja lopuksi eri solmujen tulokset yhdistetään kunkin tilauksen käsittelemiseksi.

Vaihdon turvallisuuden ja luottamuksellisuuden lisäksi verkkoinfrastruktuurin atomaarisuus on mahdollistanut peer-to-peer- ja täysin suojatun yhteyden luomisen käyttäjille, jotka haluavat vaihtaa omaisuuttaan.

Siksi voidaan sanoa, että jos suurin osa tummista solmuista tekee työnsä oikein eikä niillä ole aikomusta käyttää väärin, verkossa ei koskaan tule häiriöitä. Vaikka useat synkät solmut aikoisivat käyttää väärin, niillä on vain osa tilauksen kappaleista, eivätkä ne voi suorittaa koko tilausta. Lisäksi yksilöt antavat turvan osallistumiselle tähän verkkoon, mikä tekee siitä käytännössä mahdotonta.

Mitä ovat digitaalisen Ren-valuuttajärjestelmän tummat solmut?

Tummat solmut ovat itse asiassa tietokonelaitteita, jotka toimivat Ren-verkossa ja saavat palkintoja.

Ren-protokollan ydin on nimeltään RenVM. Hajautetut sovellukset (dApps) voivat toimia verkossa ja hyödyntää sen Ominaisuuksia RenVM-ohjelmistokehityspaketin avulla. RenVM on rakennettu Go- ja Rust-kielillä, ja sen älykkäät sopimukset käyttävät Solidityä.

Ren valuutta

Mikä on REN-tunnus ja mihin sitä käytetään?

Renin oma tunnus on REN:n digitaalinen valuutta, jossa on monia sovelluksia tässä verkossa. Tässä on joitain näistä Sovelluksista.

REN-verkossa toimivat tummat solmut saavat verkosta maksun, joka maksetaan digitaalisessa valuutassa REN. Tämä maksu on osa maksua, jonka verkko veloittaa asiakkaalta toimeksiantojen toteuttamisesta.

Dark solmujen on myös maksettava 100 000 Ren vakuudeksi rekisterinpitäjän älykkäässä sopimuksessa toimiakseen tässä verkossa. Tietenkin tämä summa palautetaan ihmisille, jos he poistuvat verkosta, mutta tämän summan saaminen voi estää mahdollisen väärinkäytön. On huomattava, että digitaalisen REN-valuutan kokonaistarjonta on miljardi Ren-yksikköä.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Ethereumista

Loppuhuomautukset

Ren-verkon erityispiirteet ja ominaisuudet tekevät tästä verkosta ja Ren-digitaalivaluuttasta (REN) erittäin käytännöllisen ratkaisun suurille yrityksille. Yritykset tai yritykset voivat suorittaa kaikenlaisia ​​suuria rahoitustapahtumia turvallisesti ja hajautetusti tässä verkossa. OTC-pörssien lisäksi tässä verkossa on mahdollista lainata ja tuottoa, lainata, tehdä rahaa jne. Ren-protokollaa voidaan käyttää yhteenliitettävyytensä ansiosta myös monissa hajautetuissa keskuksissa (DEX).

Vaikka suurilla organisaatioilla on edelleen monia esteitä ja puutteita päästä tälle alalle, tehokkaiden protokollien ja alustojen, kuten REN, syntyminen, jotka ovat tuoneet lohkoketjuteknologian perinteisille rahoitusmarkkinoille ja sovellettuihin pörsseihin, voivat olla tärkeässä roolissa sen kehityksessä. on roolinsa tällä alalla. Nousevilla digitaalisilla valuutoilla (REN) tai muilla kryptovaluutoilla on roolinsa.

Sisällysluettelo