Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on DODO Exchange? Dodo hajautetun vaihdon täydellinen käynnistäminen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on DODO Exchange? Dodo hajautetun vaihdon täydellinen käynnistäminen

DODO Decentralized Exchange on hajautettu rahoitus (Defi) -protokolla. Pörssi on rakennettu likviditeetin tarjoajaksi Ethereum-alustalle ja Binance Intelligent Networkille (BSC). Sitä tukee myös innovatiivinen markkinointialgoritmi nimeltä Proactive Market Maker (PMM). Seuraa meitä tutustuaksesi paremmin Dodo Exchangeen ja sen tiloihin.

Dodon uusi markkinatakaaja

Yleensä hajautettua vaihtoa hallitaan kahdella tavalla; Tilauskanta ja Automaattinen markkinatakaaja (AMM). Hajautetut keskukset käyttävät älykkäitä sopimuksia estääkseen yritystä pääsemästä käsiksi käyttäjien tietoihin ja paljastamasta heidän henkilötietojaan. Overbook-pohjaiset DEX-pörssit toimivat tyypillisesti ketjun ulkopuolella. Koska hajautetut over-the-counter-keskukset ovat käyttökelvottomia ketjun sisäisten resurssien tarpeen vuoksi.

Toisaalta ylivaraus tapahtuu nopeammin kuin ketjun ulkopuolella; Koska he käyttävät välittäjiä, joita kutsutaan välittäjiksi, saavuttaakseen ketjun ylivarauksen. Suurin haaste näille pörsseille on kuitenkin likviditeetin tarjoaminen.

Tämän ongelman ratkaisemiseen voidaan käyttää automaattista markkinatakaajaa. Tällä tavalla käyttäjiä rohkaistaan ​​sijoittamaan ja ostamaan rahakkeita ja siten tarjoamaan tarvittavaa likviditeettiä. Mutta automatisoituihin markkinoijiin perustuvat hajautetut vaihdot eivät ole ongelmattomia; Suurin haaste näissä pörsseissä on väliaikainen menetys.

Dodo Exchange käyttää Proactive Market Maker (PMM) -algoritmia ratkaistakseen automatisoitujen hajautettujen pörssien (DEX) haihtuvien tappioiden ongelman, joka perustuu tietokoneistettuihin markkinoijiin, kuten Uniswap tai SushiSwap. Tämän uuden markkinatakaajan ansiosta tämä pörssi tarjoaa paremman likviditeetin ja hintavakauden kuin automatisoidut markkinatakaajat (AMM).

Mikä on DODO Exchange?

DODO on Ethereum-verkkoon ja Binance Intelligent Networkiin (BSC) perustuva defi-protokollan ja lipsahduslikviditeetin tarjoaja. Uudella PMM-nimisellä algoritmilla ja yhden omaisuuden likviditeetillä Dodo Exchange tarjoaa käyttäjille integroidut kaupankäyntiolosuhteet kannattavilla likviditeettimahdollisuuksilla.

DODO Exchangen perustivat kaksi kiinalaista kehittäjää, Diane Dai ja Radar Bear, sekä anonyymi kehitystiimi. Elokuussa 2020 julkaistun protokollan auditoivat PeckShield ja Trail of Bits, ja sen tehonlähteenä olivat ERC-20 DODO -tokenit.

Dodo Exchangella on likviditeettisäiliöitä, jotka minimoivat kauppiaiden epävakaiden tappioiden ja lipsahdusten mahdollisuuden. Protokolla sisältää myös uusia digitaalisia valuuttaprojekteja, joissa on saavutettavissa olevat ICO:t sen Initial DODO Offering (IDO) -palvelun kautta, joka tunnetaan pörssin verkkosivuilla nimellä crowdpooling.

Pörssi käyttää DODO SmartTrade- ja PMM-algoritmeja kustannusten vähentämiseksi ja parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Päästäksesi Dodo Exchangeen, Klikkaus.

Mitkä ovat DODO hajautetun vaihdon ominaisuudet?

DODO V2:n tuotevalikoimaan kuuluvat SmartTrade, crowdpooling/IDO-kaupankäynti- ja aggregointipalvelut, poolit ja kaivostoiminta, likviditeetin tarjoaminen, kaupankäynti ja yhdistetty kaivostoiminta. Alusta tukee laajaa valikoimaa lompakoita, mukaan lukien MetaMask, Coinbase, WalletConnect ja Portis.

Lisäksi Dodo Exchange tukee ainutlaatuisia Ominaisuuksia, kuten DODO Vending Machine, DODO NFT Vault ja DODO Private Pools. Dodin vaihto

Ennakoiva markkinatakaaja

DODO-tiimin kokonaan kehittämä Proactive Market Maker (PMM) -algoritmi keskittyy automatisoitujen markkinatakaajien (AMM) suunnitteluun pääoman tuottavuuden parantamiseksi, epävakaiden tappioiden vähentämiseksi ja kauppiaiden lipsumisen minimoimiseksi. Lyhyesti sanottuna PMM on erittäin tarkka yleistetty versio ketjun sisäisistä ylikirjoituksista. PMM-hinnoittelumekanismi käyttää oraakkeleita omaisuushintojen tarkkaan kuvaamiseen. AMM-pohjaiset DEX:t puolestaan ​​käyttävät yksinkertaista kiinteää käyrää määrittääkseen nykyisen hinnan kunkin omaisuuden nykyarvon perusteella.

PMM ennustaa markkinaolosuhteita parametrien, kuten omaisuussuhteen ja käyrän kaltevuuden, avulla, mikä johtaa DODO-pooleihin, jotka ovat muokattavissa ja joustavia eri sovelluksiin. Tämä lähestymistapa mahdollistaa sen, että protokolla tarjoaa riittävästi likviditeettiä lähellä markkinahintaa likviditeetin tarjonnan (LP) salkun vakauttamiseksi, hintojen laskun estämiseksi ja epävakaiden tappioiden kompensoimiseksi arbitraasin avulla palkkiona.

Älykäs kaupankäynti DODO-pörssissä

SmartTrade on hajautettu likviditeetin yhdistämispalvelu, joka tutkii ja vertailee erilaisia ​​likviditeettilähteitä määrittääkseen optimaalisen vaihtokurssin kahden tokenin välillä. Tämä innovatiivinen ominaisuus löytää parhaan tilauksen aggregoiduista likviditeettilähteistä tarjotakseen kauppiaille parhaan hinnan.

DODO mahdollistaa kaupankäynnin kahden halutun tokenin välillä Ethereumissa ja Binance Smart Chainissa (BSC) tämän reititysalgoritmin avulla.

Dodo Exchangessa samankaltaisille tokeneille on useita likviditeettijoukkoja, joissa on erilaiset käyrät ja hintaparametrit, jotka käyttäjät määrittävät ja suunnittelevat vastaamaan markkinatakaustarpeitaan. SmartTrade yhdistää nämä poolit ja löytää niistä parhaan hinnan. On huomattava, että DODO-keskus integroi myös muita Defi-protokollia likviditeetin keräämiseen, mukaan lukien 0x ja 1 tuuma.

DODO-altaat

Likviditeettipoolit mahdollistavat hajautetun kaupankäynnin varoilla. DODO-poolit tarjoavat likviditeetin tarjoajille mahdollisuuden toteuttaa strategioitaan luodakseen ketjuunsa markkinoijia, jotka ovat täysin lisensoimattomia ja ei-vähentäviä. Dodin vaihto

Dodo-vaihtopoolien tärkein etu on, että likviditeetin tarjoajien ei tarvitse siirtää tokenpareja kokoelmiin ja ne voivat tallettaa minkä tahansa määrän perustokeneita tai vastaavia.

Yleisesti ottaen DODO-vaihtopoolit voidaan jakaa kolmeen luokkaan:

DODOn julkiset uima-altaat

Julkiset poolit, jotka tunnetaan myös nimellä DODO Vending Machines (DVM) protokollassa, antavat kenen tahansa, jolla on lompakko, luoda likviditeettimarkkinat käyttämällä PMM DODO -tekniikkaa luodakseen joukkovelkakirjakäyrän käyttöönotetuille rahakkeille. Allasrakentajien tarvitsee vain tarjota rahakkeita ja asettaa haluttu hintakäyrä DODO-automaatille luodakseen omaisuuserille likviditeettimarkkinat.

Kuten nimestä voi päätellä, kuka tahansa voi tarjota likviditeettiä näille pooleille ja jakaa transaktiopalkkiot osakkeidensa prosenttiosuudella. On huomattava, että julkisissa Dodo-poolissa kokoelmaparametreja ei voi muuttaa luomisen jälkeen.

DODO yksityiset uima-altaat

Nämä poolit, joita kutsutaan myös DPP:iksi, on suunnattu ammattimaisille markkinoijille ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, joihin DODO Vending Machine ei riitä! Tässä mallissa altaan rakentajat voivat luoda pooleja, jotka vaativat vain tunnuksen. Kuten nimestä voi päätellä, yksin vastuu likviditeetistä on uima-altaan rakentajalla, ja toisin kuin julkisissa kokoelmissa, altaan rakentaja voi muuttaa hintakäyrää milloin tahansa.

Yhdistetyt Dodo-altaat

DODOn mukaan nämä poolit soveltuvat yhdistettyihin omaisuuseriin. Kuten julkiset poolit, kuka tahansa voi tarjota likviditeettiä, ja kun tokenien määrä on asetettu, tapahtumakustannusprosenttia, alkuhintaa ja lipsauskerrointa ei voida muuttaa.

Crowdpooling vaihdossa

DODO-vaihto käyttämällä joukkojakoa mahdollistaa uusien omaisuuserien laskemisen liikkeelle alhaisin kustannuksin. Ja luoda erittäin korkea likviditeettipääoma. Itse asiassa Dodo Exchangessa kuka tahansa voi luoda tunnuksensa ilman koodausta ja jakaa sen joukkojen yhdistämisen kautta.

Tämän pörssin asiakirjojen mukaan joukkojen yhdistäminen on:

Se on tasavertainen tapa jakaa rahakkeita ja käynnistää likviditeettimarkkinoita. Crowdpooling, joka on saanut inspiraationsa arvopaperimarkkinoiden huutokauppamekanismista, varmistaa, että ennalta määrättyä robottiinterventiota ei tapahdu.

Tällä hetkellä DODO V2 tukee vain kahta joukkojen yhdistämismallia, nimeltään “Fixed-Price CP” ja “Variable-Price CP”.

Poisto vaihdossa

DODO-alustan käyttäjät voivat hankkia DODO-tunnuksia osallistumalla likviditeetin poimimiseen, kaupankäyntipooliin ja yhdistelmäsadon poimimiseen, joista jokainen on varattu likviditeetin tarjoajille, kauppiaille ja poolien rakentajille.

Kauppiaat voivat poimia DODO-tunnuksen ja saada sen ilmaiseksi digitaalisten valuuttakauppapalveluiden kautta. Poollikviditeetin tarjoajat saavat DODO LP -tokeneita, ja heidät palkitaan lunastamalla LP-tokeneita. Hajautettu DODO-vaihto

Perinteisen kaivostoiminnan, kaupankäynnin ja likviditeetin lisäksi myös poolien rakentajat ja likviditeetin tarjoajat voivat osallistua Combiner Harvest -kaivostoimintaan. Pörssin julkaisemat asiakirjat kuvaavat tätä ominaisuutta seuraavasti:

Ohjelma, jonka tarkoituksena on mainostaa käyttäjiä tuleviin projekteihin, jotka ovat valmiita tekemään yhteistyötä DODOn kanssa. Tämän järjestelmän sääntöjen mukaan hyväksytyt projektit voivat luoda likviditeettisäiliöitä DODOssa, ja ne, jotka tarjoavat likviditeettiä näille poolille, palkitaan DODO-tokeneilla.

Merkki

DODO-merkkien kokonaistarjonta on miljardi. Ja 60% siitä on jaettu yhteisöllisiin kannustimiin, joita kutsutaan “DODO-karnevaaliksi” jumalanpalvelusten jälkeen. Grey Parrot on ensimmäinen jatkuva tarjous, joka hallitsee kaikkea likviditeettiä ja ilmalaivoja. Seuraavat 15 % tokeneista lukitaan vuodeksi ja jaetaan lineaarisesti mahdollisille rekrytoijille, avainhenkilöille ja neuvonantajille seuraavan kahden vuoden aikana.

Lisäksi 8 % käytetään toimintaan ja markkinointiin, 16 % asiakkaisiin ja loput 1 % alkulikviditeettiin. Kirjoitushetkellä liikkeessä olevien Dodo-rahakkeiden määrä on 12 miljoonaa. Hajautettu DODO-vaihto

Loppuhuomautukset

Vaikka Dodo Exchangessa käytetyt protokollat ​​ovat vielä alkuvaiheessa, tulokset näyttävät olevan hyviä ja ratkaisevat monia haasteita. Jos olet DODO-pörssin käyttäjä, voit saada äänioikeudet ostamalla Dodo-tokeneita. Ja osallistu crowdpoolingiin ja saat alennuksen kaupankäynnistä.