Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Evergreen Content ja mitkä ovat sen ominaisuudet?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Evergreen-sisältö ja mitkä ovat sen ominaisuudet?

Evergreen-sisältö on yksi blogin tai verkkosivuston arvokkaimmista resursseista. Tämäntyyppinen sisältö lisää verkkosivujen liikennettä ja varmistaa pitkän aikavälin menestymisen digitaalisen markkinoinnin maailmassa. Tänään Ded9:ssä tutkimme yhdessä ikivihreän sisällön Ominaisuuksia, joten pysy kuulolla.

Termi ikivihreä markkinoinnissa

Termiä “ikivihreä” käytettiin ennen Markkinoinnin tuloa. Kasvitieteessä kaikkina vuodenaikoina vihreitä kasveja kutsutaan ikivihreiksi kasveiksi. Markkinointimaailmassa termillä “evergreen” tarkoitetaan tuotetta, osastoa tai strategiaa, joka on ollut olemassa pidempään kuin niin sanotut osakemarkkinat. Nykyään markkinoinnissa ja muissa johtamisosastoissa käytetään termejä, kuten markkinarako, osastot, tuotteet ja lähestymistavat.

Mikä on ikivihreä sisältö?

Yksinkertaisimmassa muodossaan ikivihreäksi sisällöksi kutsutaan sisältöä, joka ei vanhene lyhyessä ajassa. Tietenkin on olemassa laajempi määritelmä, jonka mukaan kaikki sisältö, joka on yleisölle aina uutta ja joka ei koskaan vanhene, katsotaan ikivihreäksi sisällöksi. Tämäntyyppinen sisältö on erittäin houkuttelevaa, koska se tuo lisää liikennettä verkkosivustolle, vaatii vähemmän ylläpitokustannuksia ja saavuttaa pitkällä aikavälillä parempia sijoituksia hakukoneoptimoinnissa ja sosiaalisen median jakamisessa. Esimerkiksi artikkeli ”Mikä on liiketoimintasuunnitelma?” Ded9 on ikivihreä sisältö, jolla on yli sata päivittäistä katsojaa.

Tärkeitä kohtia ikivihreän sisällön tuotannossa

Vaikka mitä tahansa sisältöä ilman viimeistä voimassaolopäivää pidetään ikivihreänä sisältönä, sen ominaisuuksista on useita vinkkejä, ohjeita ja kommentteja, joita tutkimme alla:

 • Se ei saa sisältää uutisia, tilastoja, neljännesvuosittaisia ​​aiheita tai ikivihreän sisällön trendejä.
 • Auttaisi, jos keskittyisit aloittelijoihin. Toisin sanoen aloittelevalle yleisölle sopiva sisältö on paras vaihtoehto ikivihreän sisällön luomiseen.
 • Sisällön tulee lisätä verkkosivustolla vietettyä aikaa (aika sivustolla) ja Klikkausprosentti.
 • Evergreen-sisällön artikkelit ovat usein pidempiä kuin muut.

Evergreen sisältötyypit

 • Useimpia tieteellisiä aiheita käsitteleviä artikkeleita pidetään ikivihreinä. Esimerkiksi sisältö, kuten strategisen johtamisen määritelmä tai organisaatiokulttuurin määritelmä, voi olla ikivihreää sisältöä.
 • Parhaita esimerkkejä ikivihreästä sisällöstä ovat artikkelit, joissa luetellaan tieteellisiä resursseja, kuten tieteellisten aikakauslehtien luettelot tai johdatukset tekniikan aikakauden johtaviin ajattelijoihin.
 • Tarkistuslistat ovat toisenlainen ikivihreä sisältö, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että ammattilaisiin.
 • Suosittu vaihtoehto ikivihreälle sisällölle ovat myös ohjeartikkelit, jotka osoittavat, miten jotain käytetään. Esimerkiksi aiheet, kuten “Kuinka aloitan ohjelmoinnin?” Tai kuinka tulet yrittäjäksi ja perustat oman yrityksen? Voidaan pitää konkreettisina esimerkkeinä ohjeartikkeleista.

Onko ikivihreä sisältö osa sisältöä?

Sisältöyrityksillä on työalbumissaan yleensä jotain ikivihreää sisältöä. Esimerkiksi, jos katsot maan sanomalehtiä, näet yhdistelmän ikivihreää ja tavallista sisältöä, joka on useimmiten koottu ilman etua. Uutismedia täyttää sisältönsä välistä aukkoa vihreällä sisällöllä. He haluavat raportoida ajankohtaisista asioista, mutta kun huippuluokan, jännittäviä uutisia ei ole, he julkaisevat artikkeleita, kuten “Kaupungin unohdetut historialliset paikat” muissa uutislehdissä.

Tietysti joillekin yrityksille ikivihreä sisältö on muutakin kuin vain uutissivujen täyttämistä. Yleisesti ottaen organisaatiot, jotka käyttävät sitä etukäteen tarkoituksella, jaetaan kahteen luokkaan:

 1. Yritykset, kuten IMDb tai com, tuottavat ikivihreää sisältöä liiketoimintansa perusteella.
 2. Organisaatiot, kuten Guardian Magazine, käyttävät ikivihreää sisältöä parantaakseen hakukoneoptimointia ja lisätäkseen verkkosivustojen liikennettä. Vaikka Guardian julkaisee suurimman osan uutisista ja tapahtumista maailmanlaajuisesti, se on sisällyttänyt ikivihreän sisällön tuotannon sisältökalenteriinsa ohjatakseen liikennettä ja parantaakseen hakukoneoptimointia.

Jotkut yliopistot noudattavat myös tätä mallia lisätäkseen verkkosivustojensa liikennettä. He esimerkiksi tarjoavat yleisölle koulutuksellista sisältöä ilmaiseksi. Ikivihreän sisällön tuottaminen on yritysten omistajille kalliimpaa kuin lyhytaikainen mainonta, mutta verkkosivuston sijoituksen parantaminen ja edullinen ylläpito kompensoivat tuotantokustannuksia.

Esimerkkejä ikivihreästä sisällöstä

Alla esittelemme mielenkiintoisia ideoita ikivihreän sisällön tuottamiseen. Tietysti pienellä luovuudella voit luoda sisältöä myös ilman viimeistä käyttöpäivää.

Kirjoita käyttäjien usein kysytyistä kysymyksistä.

Mieti, mitä kysymyksiä käyttäjillä voi olla, kun he vierailevat verkkosivustollasi ensimmäistä kertaa. Löydät usein kysyttyjä kysymyksiä, joihin uudet yleisöt etsivät aina vastauksia.

Kirjoita yrityksesi rakenteesta.

Riippumatta toimialasta, yleisösi haluaa aina tietää enemmän organisaatiosi rakenteesta. Yrityksen rakenne ei muutu lyhyessä ajassa, joten paljon sisältöä ei tarvitse muuttaa vuosiin.

Luo toiminta-alaasi liittyvä sanasto

Sanaston luominen on yksi parhaista tavoista luoda sanasto. Sanastoilla on pitkä käyttöikä, ja jos ne liittyvät yritykseesi, ne ovat erittäin suosittuja yleisösi keskuudessa. Esimerkiksi sisältö, kuten keittokirjat, kahvilat, ohjelmat jne., voi olla vihreää sisältöä.

Tee luettelo hyödyllisistä resursseista.

Erikoisartikkeleita päivitetään yleensä, mutta perusesitteet tai tutoriaalit eivät muutu pitkään aikaan. Siksi aloittelevalle yleisölle tarkoitetun hyödyllisten resurssien luettelon julkaiseminen on loistava idea ympäristöystävällisen sisällön tuottamiseen. Sisältöä, kuten parhaat SEO-työkalut tai 44 loistavaa tapaa lisätä Twitter-seuraajia, voidaan pitää ikivihreänä sisältönä.

Kirjoita saamista ja kielloista.

Best Practices on yksi suosituimmista vaihtoehdoista vihreän sisällön tuottamiseen. Mutta tietyn alueen yleisistä virheistä kirjoitetut artikkelit vetoavat myös yleisöön. Lisäksi kilpailevat verkkosivustot käyttävät vähemmän tällaisia ​​aiheita, mikä helpottaa kilpailua tällaisella avainsanalla. Esimerkkejä tämäntyyppisestä sisällöstä ovat artikkelit, kuten “18 virhettä, joita ei pitäisi koskaan tehdä käynnistyksessä” tai “12 väärinkäsitystä ohjelmoinnista, jotka sinun tulisi unohtaa”.

Käytä vanhoja lähteitä artikkeleissasi.

Artikkeleissasi mainitsemasi uusi tutkimus vaikuttaa vanhanaikaiselta ja sitä on muutettava ajan myötä. Toisin sanoen yleisö suosii 500 vuoden takaisia ​​tarinoita viimeisen kahden vuoden tutkimukseen verrattuna ja näkee uudet tutkimukset vanhentuneina lähteinä.

Tärkeitä kohtia ikivihreän sisällön tuotannossa

 • Julkaiseman sisällön ei välttämättä tarvitse olla aikasidonnaista. Esimerkiksi artikkeli, jonka otsikko on “Syyt muinaisen Rooman valtakunnan kaatumiseen”, pysyy ikivihreänä vuosisatoja. Tietysti joillakin aiheilla, vaikka ne eivät olekaan aikarajoitettuja, on pidempi elinikä kuin suosituilla artikkeleilla. Sisältöä, kuten “Parhaat SEO-työkalut”, voidaan pitää suosituna sisältönä sivustolla noin kahden vuoden ajan. Tällainen sisältö on kestävää, sen pitäisi olla osa sitä.
 • Sisällöntuottajien ei pitäisi keskittyä yhteen ympäristöystävällisen sisällön muotoon. Jotkut heistä esimerkiksi käyttävät aina ohjeartikkeleita tai tarkistuslistoja, mikä ei ole oikea tapa tuottaa vihreää sisältöä.
 • Vaikka sosiaalinen media on loistava sisällönlähde, kyberavaruuden trendien ei pitäisi vaikuttaa sisältöstrategiaasi.
 • Voit käyttää aiempia artikkeleitasi, jos sinulla on verkkosivusto tai aikakauslehti. Voit esimerkiksi käyttää työkaluja, kuten Google Webmaster, tunnistaaksesi artikkeleita, joiden napsautussuhde on korkeampi, ja perustaa ohjelman päivittämään ja optimoimaan kyseiset artikkelit.
 • Ylivihreä sisältö on myös tylsää yleisölle; Oletetaan, että kirjoittaja haluaa kirjoittaa artikkelissaan lauseen Twitteristä. Koska Twitterillä ei ehkä jonain päivänä enää ole ulkoista läsnäoloa, ihmiset käyttävät suosittua sanansaattajaa sanan Twitter sijaan.
 • Asiantuntijat eivät yleensä kuulu yleisöösi. Joten yritä rakentaa se tavallisten ihmisten ja aloittelijoiden tiedon perusteella.
 • Jotkut kirjoittajat yrittävät tehdä ikivihreästä sisällöstään mahdollisimman kattavaa ja tarkkaa. Tämä auttaa sinua saavuttamaan paremmat sijoitukset ja korkeammat napsautussuhteet hakukoneissa. Vaikka tämä voi optimoida tulosprosentteja, asiaankuulumaton sisältö estää viime kädessä tämän tapahtumisen.
 • Ladattavat tiedostot ovat kuin fyysisiä tavaroita todellisessa maailmassa. Yritä siksi sisällyttää sisältöösi ladattavia tiedostoja. Käytännössä kaikkien verkkosivustojen, joilla on pitkäaikainen sisältöstrategia, tulisi harkita omistettuja sivuja tiedostojen tai käänteisten linkkien lataamista varten.