Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on fuksia ja miten se toimii?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on fuksia ja miten se toimii?

Jokainen digitaalinen järjestelmä koostuu kahdesta osasta, laitteistosta ja ohjelmistosta, jotka vaativat käyttöjärjestelmäksi kutsutun ohjelmiston kommunikoimaan ja hallitsemaan resursseja näiden kahden osan välillä. Käyttöjärjestelmä on ensimmäinen ja tärkein ohjelmisto, joka asennetaan tietokonejärjestelmään ja joka luo sovellusten suorittamiseen tarvittavan alustan. Ohjelmien Suorittaminen ilman sisäänrakennettua käyttöjärjestelmää ja graafista ympäristöä olisi vaikeaa kokemattomille käyttäjille. Tässä artikkelissa tutustut Googlen uuteen käyttöjärjestelmään Fuchsia.

Katsaus Googlen uuteen käyttöjärjestelmään “Fuchsia”.

Kaikilla digitaalisilla laitteilla, kuten tietokoneilla, matkapuhelimilla, tableteilla, jääkaapeilla, laitteilla jne. on oma käyttöjärjestelmä. Esimerkiksi Windows (7, 8, 8.1, 10), Mac OS, Ubuntu, Linux ja Chrome OS ovat suosittuja PC-käyttöjärjestelmiä. Android, iOS, Bada, Windows Phone ja Symbian ovat suosittuja käyttöjärjestelmiä matkapuhelimille ja tableteille. Teknologiajätti Google on myös Android- ja Chrome-käyttöjärjestelmien kehittäjä.

Henkilökohtaisten laitteiden ja Internet-yhteensopivien laitteiden yleistyminen on korostanut vanhojen käyttöjärjestelmien rajoituksia. Tämä sai Googlen suunnittelutiimin kehittämään täysin uuden käyttöjärjestelmän käsittelemään niitä. Vuoden 2016 toisella puoliskolla salaisesta kehityksestä tuli ristiriitaisia ​​uutisia. Googlen uudesta käyttöjärjestelmästä nimeltä Fuchsia.

Googlen uusi käyttöjärjestelmä Fuchsia näyttää olevan muutakin kuin tavallinen käyttöjärjestelmä. Ja se pitäisi kehittää yleiskäyttöiseksi käyttöjärjestelmäksi kaikille laitteille. Fuchsia voi toimia kaikilla laitteilla älykelloista mobiililaitteisiin, tehokkaisiin tietokoneisiin, viestintälaitteisiin, sähköajoneuvoihin, älykkään kodin laitteistoon jne. Fiosha integroi kaikki verkkoon liitetyt laitteet.

Aiemmin Microsoft yritti globalisoida Windows 10 -käyttöjärjestelmäänsä, ja Apple väitti sen olevan yleisesti saatavilla iOS:ssä. Silti Linux-käyttöjärjestelmä on lähimpänä koskaan kehitettyä globaalia käyttöjärjestelmää. Android Käyttöjärjestelmät, Chrome-käyttöjärjestelmä, digisovittimet, reitittimet ja modeemit, älylaitteet ja monet teollisuuden oheislaitteet perustuvat Linuxiin. Kehittäjät voivat käyttää sovelluksiaan useilla alustoilla maailmanlaajuisella käyttöjärjestelmällä. Emme kuitenkaan voi sanoa, että tämä on Fuchsian ainoa tavoite, koska Google ei ole paljastanut siitä paljon tietoa. Ja emme tiedä vielä varmaksi.

Vertaa Fuchsiaa Android- ja Chrome-käyttöjärjestelmiin

Android ja Chrome perustuvat molemmat Linux-ytimen muokattuun versioon. Vaikka Fuchsia perustuu uuteen Zircon-nimiseen makroytimeen, Magenta on. Ydin on perinteinen käyttöjärjestelmä ja makroytimien välillä on monia eroja. Voidaan kuitenkin sanoa, että tärkein ero niiden välillä on niiden korkea tehokkuus ja joustavuus. Makroytimien käsite otettiin käyttöön 1990-luvulla, mutta se on jokseenkin unohdettu. Tietokoneen tehon, muistin ja tallennustilan lisääntymisen vuoksi. Mutta nyt, kun kehittäjät ovat siirtymässä pienempään, tehokkaampaan ja kannettavaan laitteistoon, Google tunnistaa makroydinarkkitehtuurin mahdollisuudet käytettäväksi seuraavan sukupolven käyttöjärjestelmissä.

Kuten Android ja Chrome, Fuchsia on avoimen lähdekoodin, Googlen tukema ja hallitsema (jopa muiden yritysten laitteistojen versiot). Fuchsian käyttöjärjestelmä on erityisesti suunniteltu tarjoamaan parempi suorituskyky puhevuorovaikutuksessa sekä tarjoamaan vahvempia ja useammin päivityksiä. Fuksian odotetaan näyttävän samalta laitteissa kannettavista älypuhelimiin.

Google Fuchsia -käyttöjärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet

Vaikka Googlen uusi käyttöjärjestelmä on vielä uusi, alla on lista sen erinomaisista ominaisuuksista, mikä osoittaa, että Fiusha ei ole yhtä heikko kuin sen uusi käyttöjärjestelmä.

käyttöliittymä

Fuchsia-käyttöjärjestelmän käyttöliittymä perustuu materiaalisuunnitteluun ja käyttää renderöimiseen Escherin omaa moottoria. Lisäksi komponentit, kuten painikkeet, komponentit, ikkunat ja ponnahdusikkunat, ovat hyvin kerroksittain.

Sopii tekoälypohjaisille avustajille

On turvallista sanoa, että Fuchsia on parempi apulainen kuin perinteinen Android-vastine. Mobiilisovellusten kehittäjät voivat hyödyntää Fuchsia-Ominaisuuksia (sovelluslaatikko, kameran käyttö ja näytön toiminta) parantaakseen Google Assist -pohjaisia ​​ominaisuuksia.

Tuki erilaisille laitteille

Google Fuchsia OS on suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla, joissa on sama käyttöjärjestelmä Käyttäjäkokemus. Usean laitteen tuen avulla mobiilisovellusten kehittäjät voivat rakentaa sovelluksia kerran ja käyttää niitä useissa laitteissa, mikä tarjoaa palveluita asiakkaille maailmanlaajuisesti millä tahansa alustalla.

Mikä vaikutus Fuchsialla on kehittäjiin?

Fuchsia ei ole vielä saavuttanut vaihetta, jossa kehittäjät voivat kirjoittaa sille täydellisiä suunnitelmia. Mutta Googlella ei ole aikomusta hylätä Androidia välittömästi, kun Fuchsia on valmis kehittämiseen; Se voi jopa tarjota toisen Androidin uusilla ominaisuuksilla. Mutta on selvää, että Fuchsia korvaa lopulta Androidin ja Chromen ja tulee maailman ykköskäyttöjärjestelmäksi.

Jatkossa voit käyttää Flutter-ohjelmistokehitystä Fuchsia-ohjelmien kirjoittamiseen eri ohjelmointikielillä Pakki. Suodattimen avulla voit kirjoittaa sovelluksia, jotka ovat mahdollisimman yhteensopivia Androidin, iOS:n ja Fuchsian välillä. Tämä tarkoittaa, että ohjelmia voidaan kirjoittaa pienellä pääomalla, mutta olemassa olevia ohjelmia on myös helpompi tukea siirtämällä ne Fuchsiaan.

Flutter-kehys perustuu Googlen nykyiseen visuaaliseen suunnittelustandardiin Material Design ja tukee kaikkia Android-, Chrome- ja verkkoominaisuuksia. Tuki sisältää edistyneitä käyttöliittymäelementtejä, jotka perustuvat Vulkan-kommenttimoottoriin, volyymivarjot (suosittu materiaalisuunnittelutyökalu) ja 120 FPS -animaatioita. Flutter voi myös luoda mediasovelluksia ja pelejä, joilla on vaikuttava muotoilu, mikä riippuu laitteiston tehosta ja suorituskyvystä.

Jos olet kiinnostunut ohjelmoinnissa ja haluat valmistautua siihen uuden käyttöjärjestelmän käyttöliittymän kehittäminen Ohjelmisto, opi TypeScript (nyt myös käytetään Angular and React Nativessa) ja GO:ssa UX-kehitykseen; Dart- ja Flutter-oppimista suositellaan myös mobiilisovellusten kehittämiseen. Jos olet kiinnostunut Fuchsiasta ja haluat käyttää Fuchsiaa järjestelmässäsi ennen julkaisua, käy osoitteessa Fiushan online-koodivarasto. Äskettäin julkaistiin myös Fuchsia-kehittäjien virallinen verkkosivusto fuksia. kehittäjä

Milloin Fuchsia-käyttöjärjestelmä julkaistaan?

Kukaan ei tiedä tarkkaa Fuchsian julkaisuajankohtaa, mutta oletetaan, että Fuchsia-versio on saatavilla älykodin laitteille seuraavan kolmen vuoden aikana ja saatavilla oleva versio julkaistaan ​​vuonna 2024. Järjestelmät, nimittäin Windows, Mac ja Linux, ei ole piilossa keneltäkään, mutta jää nähtäväksi, minkä uuden polun Google avaa meille.

Diplomi

Tekoälyyn liittyvien teknologioiden, kuten esineiden internetin, tekoälyn, koneoppimisjärjestelmien ja lisätyn todellisuuden, kehittyessä yhä enemmän tarvitaan kattavaa, universaalia ja maailmanlaajuista käyttöjärjestelmää. Joten Google aloitti ja on työskennellyt vuodesta 2016 lähtien 100 kokeneen insinöörin tiimin avulla kehittääkseen käyttöjärjestelmän yhdistettyjen laitteiden integrointiin. Voidaan ennustaa, että tämän käyttöjärjestelmän julkaisulla on merkittävä vaikutus ohjelmistokehittäjiin. Ohjelmistokehityksestä on tullut aiempaa helpompaa, halvempaa ja aikaa vievää, koska vain yhdellä koodauksella voidaan tuottaa sama tulos, joka on yhteensopiva kaikkien erilaisten laitteiden ja laitteiden kanssa. Mitä mieltä olet uudesta Google Fyusha -käyttöjärjestelmästä? Oletko valmis käyttämään Fuchsiaa ja kehittämään seuraavan sukupolven ohjelmistoja?