Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Google RankBrain-algoritmi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Google RankBrain Algorithm?

Jos haluamme mainita kolme erittäin tärkeää Googlen tekijää, joilla on suuri vaikutus Googlen sijoitusjärjestelmään, meidän tulee mainita Rank Brain -algoritmi; Koska se on yksi Googlen tehokkaimmista tekijöistä ja algoritmeista. Googlen RankBrain-algoritmi perustuu tekoälyteknologiaan ja käyttää koneoppimisjärjestelmää. Tämä järjestelmä on suunniteltu mahdollistamaan tämän ymmärryksen kasvaminen, oppiminen, ymmärtäminen ja laajentuminen ajan myötä.

Sijoitusalgoritmin käyttöönoton jälkeen käyttäjät huomasivat, että Google-sivun tulokset olivat lähempänä yleisöhakua. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä oppii erilaiset yleisöhakumallit, ymmärtää heidän Kiinnostuksen kohteet ja näyttää heille parhaat tulokset. Mielenkiintoista on, että tämä algoritmi on niin älykäs, että se analysoi myös jokaisen sivun käyttäjän palautteen. Jos haluat oppia lisää tästä algoritmista parantaaksesi verkkosivustosi suorituskykyä tulossivulla, lue lisää Google-algoritmit-artikkelista saadaksesi lisätietoja suosituimmista algoritmeista.

Mikä on Google RankBrain-algoritmi?

Yksi tärkeimmistä Google-sijoituksen tekijöistä on ranking-algoritmi. Ennen RankBrain-algoritmin suunnittelua. Yksi tärkeimmistä Google-sijoituksen tekijöistä oli kohdeavainsanan läsnäolo kyseisellä sivulla. Näin voit kertoa Googlelle haluamasi sivun avainsanan. Sijoituksen saamiseksi sinun tarvitsee vain toistaa avainsana eri sisältöosioissa. Tämän prosessin jatkaminen johti kuitenkin huonolaatuisen ja vähäarvoisen sisällön tuotantoon. Web-järjestelmänvalvojat ajattelivat vain, että tällä sivulla olisi avainsana. Ja huomasin juuri kyseisen sanan olemassaolon sivulla.

Tämä johti käyttäjien tyytyväisyyden jyrkkään laskuun. Ja tässä Google pakotettiin kehittämään algoritmi nimeltä Rankbrain-algoritmi. Sen sijaan, että kiinnittäisi huomiota avainsanaan, tämä algoritmi kiinnittää huomiota avainsanan merkitykseen. RankBrain-algoritmi on uusi tekoälyyn perustuva tekniikka. Tämä käyttää koneoppimisjärjestelmää oppiakseen uusia asioita joka päivä kuin lapsi. Saavuta korkeampi ja syvempi ymmärrys ja tule älykkäämmäksi.

Miksi Google kehitti RankBrain-algoritmin?

Ennen RankBrain-algoritmia Google käytti luokitusjärjestelmässä matemaattisia algoritmeja. Mutta koska nämä algoritmit kehitettiin matematiikan perusteella. He eivät ymmärtäneet käsitteitä ja tyypillisesti osoittivat johdonmukaisia ​​tuloksia riippumatta siitä, onko sisältöä päivitetty. Myös arvoton sisältö, kaksoiskappaleet ja täynnä avainsanoja lisääntyivät päivittäin.

Siksi Google päätti suunnitella värialgoritminsa. Tällä tavalla käyttäjille näytetään vain hyödyllistä, hyödyllistä ja sijoituksen arvoista sisältöä, joka saa paremman sijoituksen.

Mitä tekijöitä Googlen sijoitusalgoritmi tutkii?

Googlen mukaan sijoitusalgoritmi vastaa 15 prosenttiin kaikista käyttäjien hauista ja on yksi tärkeimmistä signaaleista, jotka määrittävät verkkosivuston sijoituksen. Googlen sijoitusalgoritmi on tällä hetkellä kolmanneksi suurin tulosten määrittämisessä ja käyttäjien hakukyselyihin vastaamisessa ja verkkosivustojen sijoituksissa. Tämä algoritmi kiinnittää huomiota kahteen tärkeään asiaan ymmärtääkseen käyttäjien tarpeita ja näyttääkseen heille parhaat tulokset:

1- Tunnista avainkäsite haetun lauseen tai avainsanan perusteella

RankBrain-algoritmin ranking älykkyys kiinnittää huomiota käyttäjän haussa oleviin sanoihin ja tulkitsee niitä semanttisesti. Sen jälkeen se luokittelee hakutulokset Googlen ensimmäisellä sivulla näytettäväksi tarkastelemalla käyttäjän hakuhistoriaa, aiempia kiinnostuksen kohteita, aiemmin vierailtuja verkkosivustoja, käyttäjän maantieteellistä aluetta jne. ottaen huomioon muut tekijät. Voisitko antaa sen hänelle?

2- Käyttäjien käyttäytymisen tutkiminen hakutulosten tarkastelun jälkeen

Kun haet Googlesta, sijoitusalgoritmi tutkii käyttäjien käyttäytymistä ja sivun sijoitusta. Tämä vahvistusprosessi sisältää haetun avainsanan tai lauseen, käyttäjäprofiilin ja Googlen näyttämien tulosten tallentamisen. Käyttäjän vierailemat verkkosivustot valitaan ja käyttäjän kullakin sivulla vieraama aika tarkistetaan.

Lopuksi, kun kaikki nämä tekijät otetaan huomioon, mitataan käyttäjien tyytyväisyyttä näihin sivustoihin. Käyttäjien käyttäytyminen Googlen tulossivulla auttaa tätä algoritmia ymmärtämään paremmin käyttäjän käsitteen ja määrittämään tulosten sijoituksen sen mukaan.

Mitä tietoja RankBrain-algoritmi kerää ja analysoi?

RankBrain-algoritmi tutkii ja analysoi erilaisia ​​tietoja käyttäjien käyttäytymisestä. Tässä osiossa haluamme esitellä joitain näistä tärkeistä tekijöistä:

  • Kiinnitä huomiota avainkonseptiin ja anna käyttäjille paras vastaus
  • Tutki tekijöitä, jotka vaikuttavat käyttäjien tyytyväisyyteen, ennen kuin siirryt sivulle
  • Tarkista käyttäjien tyytyväisyys etsiessäsi
  • Tutki linkkien Rakentamiseen käytettyjä termejä tai tekstiä
  • Kirjoitusnormien ja yksinkertaistamisperiaatteiden noudattaminen
  • Analysoi säännöllisesti käyttäjien tyytyväisyyttä sivun sisältöön

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitkä ovat Rank Brain -algoritmin pääpainopisteet?

Tällä hetkellä Rank Brain keskittyy enemmän käyttäjien käyttäytymisen ja verkkosivuston näyttöjärjestyksen tutkimiseen sellaisten kriteerien perusteella, kuten käyttäjän sivulla viettämä aika, napsautussuhde, verkkosivuston poistumisprosentti jne.

Millä perusteella Rank Brain -algoritmi toimii?

Rank Brain -algoritmi käyttää tekoälyä ja koneoppimista yrittääkseen tarjota käyttäjille parhaat tulokset. Tämä algoritmi perustuu kahteen tärkeään periaatteeseen: avainsanojen käsitteeseen ja käyttäjien käyttäytymisanalyysiin.

Muuttaako Googlen RankBrain-algoritmi olemassa olevia sisällön hakukoneoptimoinnin periaatteita?

Sisällön SEO:n periaatteet eivät muutu tämän algoritmin käyttöönoton myötä, mutta pääasia on SEO-strategioiden muuttaminen ja verkkosivustojen sijoituksen parantaminen.

Mikä on Rank Brain -algoritmin etu muihin algoritmeihin verrattuna?

Rank Brin -algoritmi haluaa tehdä sen, mitä muut Googlen sijoitusalgoritmit, kuten pandat, pingviinit, kolibrit, kyyhkyset jne. ovat tehneet, paitsi että:

  • Tee se eri tavalla ja monimutkaisemmin ja tarkemmin.
  • Opi ja kehity jatkuvasti, kun haet ja näytät tuloksia.

Loppuhuomautukset

Tämä artikkeli vastaa kysymykseen “Mikä on Rank Brain -algoritmi?” Vastasimme ja ymmärsimme, että avainsanojen liiallisen käytön ja huonolaatuisen sisällön aikakausi oli ohi ja että Googlen tärkein sijoituksen kriteeri oli käyttäjien tyytyväisyys. Rankubrin-algoritmi keskittyy tällä hetkellä käyttäjien käyttäytymisen tutkimiseen ja hakutulosten näyttämiseen. Rank Brain -algoritmi tekee tämän sellaisten kriteerien perusteella, kuten verkkosivuston välitön poistumisprosentti, käyttäjän sivulla käytetty aika, napsautussuhde jne.

Jotta saat parhaat tulokset, tarjoa käyttäjillesi sisältöä yksinkertaisella ja ymmärrettävällä kielellä, jota he arvostavat. Tämä optimoi käyttäytymisesi automaattisesti, kun tulet verkkosivustolle tai näytät tietyllä sivulla, ja Google-sijoitustuloksesi ansaitsee sinulle hyvän sijoituksen.

On kuitenkin huomattava, että Rankobrin-algoritmi otettiin käyttöön vuonna 2015. Useiden vuosien täytäntöönpanosta huolimatta hän on edelleen yrityksen ja erehdyksen prosessissa ja on lapsena kasvun ja kehityksen tiellä. Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään paremmin Googlen sijoitusalgoritmia. Jos sinulla on kysyttävää tästä algoritmista ja sitä ei mainita tässä artikkelissa, kysy meiltä kommenttiosiossa, jotta voimme vastata sinulle välittömästi.