Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Hummingbird-algoritmi ja mitä se tekee?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Hummingbird-algoritmi ja mitä se tekee?

Mikä on Google Hummingbird -algoritmi? Tämä ohjelmisto esiteltiin Google Zoossa vuonna 2013. Tämän algoritmin käyttö palvelee hakutulosten optimointia ja personointia. Syy tälle algoritmille nimeämiseen Hummingbird johtuu siitä, että tällä linnulla on suuri tarkkuus ja nopeus. Google Hummingbird -algoritmin tehtävänä on luoda verkkosivuja ja verkkosivustoja hakukoneille avainsanojen tai avainsanojen tärkeyden mukaan. Hae ja optimoi viime kädessä käyttäjille. Tämän algoritmin avulla web-tekijöiden ja -kehittäjien ei enää tarvitse käyttää pakollisia avainsanoja ja siten optimoida verkkosivujaan täysin luonnollisella tavalla, ja heillä on myös mahdollisuus navigoida verkkosivuilla verkkokehityksestä.

Mitkä ovat Hummingbird-algoritmin tavoitteet?

Itse asiassa Google Hummingbird -algoritmi on päivitetty versio vuonna 2011 esitellystä kofeiini-algoritmista. Algoritmi on vaikuttanut noin 90 prosenttiin verkkohakuista maailmanlaajuisesti. Asiantuntijat uskovat, että Hummingbird-algoritmi edustaa läpimurtoa Googlen hakuteknologiassa.

On mielenkiintoista tietää, että Hummingbird-algoritmilla on kolme komponenttia tai tekijää sen toiminnan ytimessä:

Keskusteluhaku

Tämä algoritmi korostaa lauseiden ja sanojen merkitystä, jolloin käyttäjä voi etsiä haluttua lausetta millä tahansa kielellä. Samaan aikaan Googlen tekoälyn tehtävänä on kääntää ja löytää käyttäjien haluamaa sisältöä.

Henkilökohtainen haku

Jos olet amatöörihakukone Internetissä ja sinulla on vaikeuksia löytää etsimääsi aihetta, Google Hummingbird -algoritmi keskittyy kyseiseen aiheeseen ja yrittää löytää lauseita ja sanoja, jotka liittyvät käyttäjän aiheeseen. Löytyi ja siten auttoi käyttäjiä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin.

Äänihaku

Toinen hieno asia tässä algoritmissa on puhehaun kehittäminen. Tämä toiminta on tuonut Googlen askeleen lähemmäksi luonnollista kieltä ja ihmisten kansankieltä. Yleisesti voidaan sanoa, että ennen Google Hummingbird -algoritmin julkaisua luonnollisen ja keskustelullisen haun alalla tapahtui suuria muutoksia, koska aiemmin ei ollut paljon kokemusta ihmiskielestä.

Kuinka Hummingbird-algoritmi muutti Google-hakua

Kun Google Hummingbird -algoritmi esiteltiin syksyllä 2013, huomaamme, että tällä algoritmilla on ollut erittäin merkittävä vaikutus miljardeihin hakutuloksiin. Tämän algoritmin käyttöönoton myötä sivuston käyttäjät voivat saada yksilöllisempiä ja vilpittömämpiä tuloksia Google-hauissa. Huomaa kuitenkin, että Googlen mikrosekunnin vastaus tekstikysymyksiin johtuu muutoksista, jotka ovat tapahtuneet hakukoneen 20-vuotisen olemassaolon aikana. Nykyään Googlen hakutulokset eivät enää perustu Avainsanoihin ja kaikki kysymykset huomioidaan. Siksi Hummingbird-algoritmi pystyy ymmärtämään tekemämme haun ja tulokset, jotka osoittavat käyttäjille tapauksen tärkeyden. Ottaa mielipiteen huomioon.

Joitakin tehokkaita menetelmiä, joita Google Hummingbird -algoritmilla on tulevaisuuden markkinoinnissa ja hakukoneoptimoinnissa.

Sisällön hyödyllisyys

Kuten tiedät, Hummingbird pyrkii tarjoamaan parhaat vastaukset käyttäjien kysymyksiin. Tämän algoritmin tarkoituksena on ymmärtää haun päätarkoitus ja antaa tarkkoja vastauksia sen perusteella. Jos haluat sijoittua paremmin Google Hummingbird -algoritmissa, sinun on täytettävä käyttäjien tarpeet.

Semanttinen haku tarkkoja tuloksia varten

Pitkien lauseiden tarkka haku on parempi kuin avainsanojen haku. Hummingbirdin avulla Google pyrkii saamaan yleisemmän käsityksen hausta avainsanojen etsimisen sijaan. Se ymmärtää aiheen paremmin, kun algoritmi kohtaa monimutkaisempia hakutuloksia. Google on nyt tietoinen siitä, että käyttäjät eivät yleensä etsi tiettyjä avainsanoja, vaan pikemminkin monimutkaisempia aiheita. Puhehakua käytettäessä keskustelusanahakua käytetään lausehaun sijaan, mikä tekee hakulausekkeista pidempiä ja monimutkaisempia.

luotto

Käyttämällä Hummingbird-algoritmia käyttäjillä on mahdollisuus ohjautua pääsivulle sivuston asianmukaisilla sivuilla, joten jokainen sivu on suunniteltu tietyille käyttäjille. Tämän prosessin kautta Verkkosivusto houkuttelee enemmän kävijöitä.

Tietokaavio

Tietokaavio on tietovarasto, joka lisää hyödyllisiä käsitteitä ja yksityiskohtia Googlen tarjoamaan linkkitaulukkoon. Tämän tekniikan avulla voit etsiä tiettyjä paikkoja tai ihmisiä ja mitä tahansa etsit. Googlen tietokaavion pointti on, että Google olettaa, että käyttäjien etsimä tieto on varmasti saatavilla Googlen hakutuloksissa tai niiden lähellä. Google Hummingbird -algoritmin päivityksen tekee Knowledge Graph, joka yhdistää Googlen hakutulokset Knowledge Graphiin.

Hummingbird tutkii käyttäjien käyttäytymistä

Ihmiset ovat Googlen uusinta teknologiaa! Googlen Hummingbird-algoritmin idea on, että ihmiset ovat robotteja parempia. Yksi Hummingbirdin toiminnoista on analysoida käyttäjien suorituskykyä, kun he katselevat ja näyttävät Google-tuloksia tietyllä lauseella.

Muuta verkkosivuston otsikkoa ja kuvausta Googlessa

Tämä prosessi edellyttää, että Hummingbird-algoritmi tunnistaa sanat ja niiden semanttisen kuorman oikein.

Hummingbird Algorithm Googlen tärkein algoritmi

Google Hummingbird -algoritmi toimii eri tavalla kuin mikään muu Googlen algoritmi, joka on koskaan ollut olemassa. Hummingbirdillä on erilainen toiminto kuin muilla algoritmeilla, eikä se yritä lähettää roskapostia huonolaatuisia ja mustia linkkejä. Mutta optimoi käyttäjien haut ja nopeuttaa käyttäjien pääsyä asiaankuuluviin kysymyksiin ja tuloksiin. Tämän algoritmin päätarkoitus on saada virtuaalimaailman käyttäjät haluttuihin tuloksiin lyhyessä ajassa. On hyvä tarkastella kolmen tärkeän Google-algoritmin periaatteita ja sääntöjä.

Ennen Hummingbirdin käyttöönottoa algoritmit keskittyivät vain verkkosivustojen näyttämiseen liittyvien avainsanojen tiheyteen. Tämä johti siihen, että useimmat kyberavaruudessa olevat verkkosivustot täyttivät sivunsa avainsanoja sisältävillä artikkeleilla. Näin Internetin käyttäjät kohtasivat heikkolaatuisia artikkeleita etsiessään haluamaasi aihetta tai artikkeleita. Google Hummingbird -algoritmin pitäisi poistaa tämä ongelma ja auttaa käyttäjiä löytämään oikean sisällön.

Sisällysluettelo