Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on linkkifarmi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on linkkifarmi?

Linkkifarmi on yksi vanhimmista SEO-linkkien rakentamistekniikoista. Tämä tekniikka ei ole tarpeeksi älykäs kuulumaan harmaan SEO-suojauksen piiriin, eikä se ole niin luotettava, että voisimme olettaa sen olevan valkoinen. Ainoa ryhmä, jonka voimme yhdistää maatilaan tässä arvokkaassa asemassa, on negatiivinen SEO!

Mutta jos linkkiviljely on negatiivinen SEO-menetelmä, miksi jotkut verkkovastaavat silti käyttävät sitä? Haluamme vastata tähän kysymykseen seuraavassa artikkelissa. Tätä varten tarkastelemme ensin Link Farmin ideaa ja Googlen lähestymistapaa siihen. Tutkimme kielteistä vaikutusta verkkosivuston hakukoneoptimointiin ja esittelemme lopuksi vaihtoehtoisia linkkitilaratkaisuja. Seuraa meitä tässä artikkelissa, sillä olemme varmoja, että sisältö auttaa sinua oppimaan hakukoneoptimointia ja toteuttamaan sivun ulkopuolisia ratkaisuja.

Mikä on linkkifarmi?

Vastauksena kysymykseen, mikä Link Farm on, meidän on sanottava, että “Link Farm” on Verkkosivusto tai verkkosivustoryhmä, joka on luotu yksinomaan käänteisten linkkien tarjoamiseen ja muiden verkkosivustojen sijoituksen parantamiseen. Linkkifarmisivustojen toimintamekanismi on, että linkkifarmin muodostavat sivustot yhdistetään linkkien rakentamisen kautta ja tarjoavat käänteisiä linkkejä kohdesivustolle.

Tämä menetelmä toimi aiemmin kauan ennen Googlen roskapostilinkkien tunnistusalgoritmien käyttöönottoa, mutta on kauan sitten täysin vanhentunut. Valitettavasti jotkut ovat tehneet siitä negatiivisen SEO-työkalun ja tuhonneet kilpailijoiden verkkosivustot. Mutta miksi verkkosivustojen sijoitusten parantamiseen hyödyllinen tekniikka on nyt tehoton ja jopa vaarallinen? Jos haluat vastata tähän kysymykseen, mene Googleen!

Googlen lähestymistapa maatalouden ja hakukoneiden yhdistämiseen

Kuten mainitsimme ulkoisessa SEO-artikkelissa, asiaankuuluvat saapuvat linkit verkkosivustollemme ovat yksi tärkeimmistä SEO-komponenteista. Mutta sen ei pitäisi hämmentää meitä ja saada meidät ajattelemaan, että massiivisten linkkien vastaanottaminen linkkiviljelmiltä on yhtä tärkeää, koska hakukoneet ja Google ovat niin kehittyneitä, että ne havaitsevat nopeasti roskapostin ja huonolaatuiset linkit.

Hakukoneiden oletusasetus oli ennen, että monet muut verkkosivustot linkittivät verkkosivustoomme. Silloin verkkosivuillamme on enemmän uskottavuutta. Mutta nyt linkkifarmitekniikan käyttöönotto on epäonnistunut, koska Google käyttää vain käyttäjätyytyväisyyttä. Ja hyvän ja hyödyllisen käyttökokemuksen luominen tulosten sijoittelun kriteeriksi. Tämä tarkoittaa, että käänteinen linkki luotettavan sisällön tai vastaavan sisällön sivustolta sivulle, jolle linkki on annettu, on arvokkaampi kuin kymmenien tai satojen satunnaisten ja huonolaatuisten linkkien arvo eri verkkosivustoilta.

Pingviini-algoritmi; Googlen tehokas ase linkkitilojen tunnistamiseen

Google havaitsee tämän toiminnan, kun verkkojärjestelmänvalvojat yrittävät epätavallisesti lisätä käänteisiä linkkejä verkkosivustoonsa linkkifarmin kautta, mutta miten?

No, arvasit sen Penguin-algoritmin avulla. Vuoden 2012 lopulla Link Farmin käyttö lisääntyi dramaattisesti, kun Internet muuttui kasaksi huonolaatuista sisältöä ja roskapostia. Ja tällaisessa tilanteessa Google esitteli Penguin-algoritmin yrittääkseen vakavasti tuhota maatilojen linkit ja rankaistaa verkkosivustoja, jotka käyttivät tätä menetelmää parantaakseen sijoitusta. Pohjimmiltaan Google halusi rohkaista verkkosivustoja saamaan uskottavuutta ja tuottamaan käyttäjäkeskeistä sisältöä mahdollisimman laillisimmalla tavalla. Suosittelemme lukemaan artikkelin Mikä on pingviinialgoritmi? lisätietoja varten.

Farmlink ja SEO; Onko linkkien laatu tärkeää vai linkkien määrä?

Ennen täysi-ikäistymistä ja Googlen roskapostin estoalgoritmien kehittämistä monet käänteiset linkit olivat uskottavia ja jopa tehokkaita parantamaan verkkosivustojen sijoitusta. Mutta ajan myötä Google muutti lähestymistapaansa parantaakseen käyttökokemusta ja tarjotakseen laadukasta sisältöä. Linkkien määrä vaihtui laadulle. Siitä tuli uusi standardi verkkosivustojen arvioinnissa.

Googlen painotus laadukkaisiin linkkeihin on erittäin myönteinen askel arvon luomisessa käyttäjille ja verkkosisällön laadun parantamiseen. Koska aiemmin huonolaatuisia linkkejä ei ehkä otettu huomioon, mutta nyt Google tekee sen niin, että jos olemme hieman huolimattomia ja luotamme huonolaatuisiin käänteisiin linkkeihin, saamme sivuston selville omalla omia käsiä. Kun kyse on linkin arvosta, pääpaino on laatussa, ei määrässä. Suosittelemme lukemaan artikkelin “Ulkoinen SEO”. ” saadaksesi tarkempaa tietoa laatuyhdistysprosessista.

Kuinka tunnistan linkkitilan?

Kuten aiemmin mainittiin, Link Farm on tehokas ja toisiinsa yhdistetty kokoelma blogeja ja henkilökohtaisia ​​verkkosivustoja, jotka on yhdistetty toisiinsa linkkien rakentamisen avulla. Siitä on nyt tullut enemmän työkalu negatiiviseen hakukoneoptimointiin kuin verkkosivustojen sijoitusten parantamiseen.

Tällä tavalla sivuillemme ohjataan merkittävä määrä huonolaatuisia linkkejä ja roskapostia epäolennaisen sisällön linkkitilojen muodossa. Nämä linkit voivat helposti pilata verkkosivustomme sijoituksen. Näiden linkkien tunnistamiseksi meidän on ensin valvottava saapuvan liikenteen ja sivuston liikenteen määrää.

Jos verkkosivujen liikennetilastot ovat vähentyneet huomattavasti ja merkittävästi, seuraava askel on siirtyä työkaluihin tarkan linkin tunnistamiseksi. Parhaat käänteislinkkien seurantatyökalut ovat Ahrefs, Moz, SEMRush ja Monitor Backlinks, jotka havaitsevat ja tunnistavat epäilyttävät linkit ja roskapostit.

Mitä meidän tulee tehdä tilalinkin tunnistamisen jälkeen?

Kun haitalliset linkkifarmilinkit on tunnistettu, meidän on tehtävä kaksi perusasiaa samanaikaisesti:

  1. Luo luettelo haitallisista linkeistä ja poista ne sitten asteittain käyttämällä Google Search Consolen hylkäämistoimintoa. Näiden linkkien poistaminen kestää yleensä kahdesta kolmeen viikkoa.
  2. Samaan aikaan kun haitalliset käänteiset linkit poistetaan, seuraava askel on suunnitella ja toteuttaa ohjelma laadukkaan sisällön tuottamiseksi ja kelvollisten käänteisten linkkien saamiseksi.

Korostamme näitä kahta toimenpidettä samanaikaisesti, koska suuren roskapostilinkin äkillinen poistaminen ilman asianmukaista korvaamista voi olla paljon huonompi vaikutus kuin verkkosivustojen negatiivinen SEO. Laadukkaan sisällön luominen ja kelvollisten käänteisten linkkien hankkiminen luo sivustolle uutta uskottavuutta, jota ei vahingoiteta enempää linkkitilalinkkien poistaminen.

Esittelemme Link Farmille neljä laadukasta vaihtoehtoa

Tässä artikkelin osassa haluamme esitellä sinulle sopivia vaihtoehtoisia menetelmiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan kelvollisia ja laadukkaita käänteisiä linkkejä. Näitä menetelmiä ovat:

1. Käytä vierasviestejä

Ensimmäinen ja paras vaihtoehto Link Farmille on vieraiden lähettäminen. Tällä tavalla tuotamme laadukasta ja käyttäjälähtöistä sisältöä, julkaisemme sen hyvämaineisella, vastaavan työalan verkkosivustolla ja tarjoamme linkin verkkosivuillemme.

Vierasviestit ovat hyödyllisiä verkkosivustollemme kahdella tavalla. Ensinnäkin Google luottaa verkkosivustoomme, koska olemme luoneet korkealaatuista sisältöä käyttäjille. Toiseksi se ohjaa enemmän liikennettä verkkosivustollemme. Liikenne sisältää epäilemättä uuden, toimintamme aiheeseen liittyvän yleisöryhmän.

2. Älä unohda infografisen sisällön julkaisemista sosiaalisissa verkostoissa

Toinen ryhmä linkkitilavaihtoehtoja ovat linkit, joita saamme julkaisemalla infografista sisältöä Sosiaalisessa mediassa. Infografiikka tarjoaa käyttäjälle laajan valikoiman houkuttelevia ja hyödyllisiä kuvia. Infografioiden luominen ja julkaiseminen rohkaisee käyttäjiä jakamaan ne muiden kanssa. Näin sisältömme saa tehokkaat ja monipuoliset käänteiset linkit ilman lomakelinkkejä.

3. Muuta ilmaiset sisällön julkaisualustat työkaluksi korkealaatuisen sisällön julkaisemiseen

On olemassa useita ilmaisia ​​alustoja, joiden kautta voimme julkaista sisältöä ja saada käänteisiä linkkejä. Nämä alustat ovat tehokkaita ja suosittuja Googlessa niiden vastaanottaman suuren sisällön ja orgaanisen liikenteen vuoksi. Commas, Media, Amigos, Loggers ja kymmenet vastaavat alustat ovat hyviä alustoja hyvän, käyttäjäystävällisen sisällön julkaisemiseen linkkien saamiseksi.

4. Syötä verkkosivustosi tiedot yrityshakemistoihin

Hakemistot ovat yritysten luettelointisivustoja. Saamme linkin luomalla profiilin ja rekisteröimällä sivuston verkkotunnuksen näihin hakemistoihin.

Ainoa asia, joka tulee pitää mielessä hakemistoja käytettäessä, on kiinnittää huomiota normaaliin liiketoimintaryhmien luokitteluun, täydellisten yritysten yhteystietojen rekisteröintiin sekä mahdollisuuteen julkaista tai lähettää kuvia ja jakaa tietoja. Hakemistot, jotka eivät täytä näitä ehtoja, eivät eroa linkkitiloista.

Usein Kysytyt Kysymykset

Poistetaan heikkolaatuinen Maatilan käänteiset linkit kerralla – oikea tapa?

Heikkolaatuisten linkkien syöttäminen ja poistaminen Googlessa tulee tehdä samaan aikaan uusien ja laadukkaiden linkkien luomisen kanssa. Lisäksi Google vaatii, että teemme tämän varoen.

Millä työkaluilla Voimmeko havaita linkkifarmihyökkäyksen? päällä

Käyttämällä käänteislinkkien seurantatyökaluja, kuten Ahrefs, Moz, SEMRush ja Monitor Backlinks, voimme tunnistaa epäilyttävät linkit ja roskapostit.

Loppuhuomautukset

Lopuksi korostamme vielä kerran, että Link Farm on vanhentunut SEO-menetelmä, joka voi johtaa sivumme sijoituksen jyrkäseen laskuun. Koska erittäin huonolaatuiset linkit ja roskapostilinkit ohjataan uudelleen verkkosivustollemme, tuloksena oleva liikenne on yhtä heikkolaatuista. Emme saa myöskään unohtaa riskiä, ​​että hakukoneet ja Google joutuvat rankaisemaan meitä.