Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on MP-tiedosto? Miten ne palautetaan?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on MP-tiedosto? Miten ne palautetaan?

Vuosien varrella erilaiset ohjelmat ovat keksineet erilaisia ​​tiedostotyyppejä ja laajennuksia. Kun ohjelmien toimivuus ja ominaisuudet tarkentuvat, eri ohjelmiin liittyvät tiedostotyypit tulevat näkyviin aika ajoin.

Tässä Artikkelissa puhumme siitä, mikä MP-tiedosto on, mitä se tekee, miten sitä käytetään ja kuinka se palautetaan, jos se vioittuu tai poistetaan.

Ensinnäkin on olemassa useita ohjelmia, jotka käyttävät MP-tiedostoja. Vaikka tiedostopääte on sama, tiedostot voivat olla täysin erilaisia. Kaksi MP-tiedostoja käyttävää ohjelmistoa ovat MetaPost ja Maya.

MP-tiedostoja Mayassa

Mayan MP-tiedostotunniste tarkoittaa Maya PLE -projektitiedostoja. Tässä PLE tarkoittaa Personal Learning Edition -versiota, joka on pohjimmiltaan maksullisen ohjelmiston ilmainen versio. Maya itsessään on suosittu Autodeskin kehittämä 3D-mallinnusohjelmisto, jota käytetään laajalti arkkitehtuurin, suunnittelun, rakentamisen, valmistuksen, median ja VFX:n aloilla.

MP-tiedostot MetaPostissa

MetaPost on grafiikkaan perustuva ohjelmointikieli, jota käytetään kuvien luomiseen Encapsulated PostScript (.EPS)- ja LaTeX-dokumenteissa (jota edustavat .TEX- ja .LTX-tiedostot).

Sitä käytetään laajalti kaavioiden piirtämiseen teknisissä asiakirjoissa ja tieteellisissä aikakauslehtiartikkeleissa. Koska MetaPost tukee myös muotoiltujen kuvien Automaattista generointia, sitä käytetään usein myös datatulosten graafiseen esittämiseen kuvina ja kuvina tutkimuspapereissa.

Ollakseni rehellinen, MP-tiedostojen palauttaminen ei eroa muiden tiedostotyyppien palauttamisesta. Poistamisen jälkeen voit palauttaa tiedostot käyttämällä kolmannen osapuolen tietojen palautusohjelmistoa, kuten: Recuva tai EaseUS-tiedostojen palautus.

Tämä ohjelmisto pohjimmiltaan skannaa kiintolevyltäsi muistinpalasia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin etsimäsi tiedostotyyppi, ja kokoaa ne sitten yhteen kootakseen poistetun tiedoston. Kun tiedosto on poistettu, ei ole takeita siitä, että tiedosto voidaan palauttaa. Yleensä kuitenkin on hyvä mahdollisuus, että tiedosto voidaan palauttaa, jos se on äskettäin poistettu eikä tietorekisteriä ole kirjoitettu liian usein.