Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Nutaku? Onko se turvallista ja laillista?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä Nutaku on? Onko se turvallista ja laillista?

Saatavilla on useita online-pelejä, jotka voivat osoittautua suuriksi huijauksiksi tai ansoiksi, jotka huijaavat sinut sisään ja päätyvät varastamaan käyttäjätietosi.

Kun tällaisia ​​alustoja on niin paljon, voi olla vaikeaa erottaa, mikä alusta on laillinen ja mikä ei. Tässä artikkelissa puhumme Nutakusta ja siitä, onko alusta turvallinen ja laillinen vai ei.

Lue myös: 8 parasta ilmaista VR-peliä

Nutaku on kanadalainen yritys joka alkoi jo vuonna 2015. He ylläpitävät online-peliportaalia, joka tarjoaa pääasiassa hentai-pelejä ja muuta aikuisille suunnattua sisältöä. Pelit ovat saatavilla tietokoneilla, selaimilla ja älypuhelimilla.

Pelien lisäksi yritys tarjoaa myös palveluita pelinkehittäjille, mukaan lukien käännös, hosting, kaupallistaminen, 24/7 hosting-palvelut ja markkinointikampanjat.

Online-pelialusta tarjoaa yli 450 ilmaista ja maksullista peliä eri genreissä. Täältä löydät toimintaseikkailua, korttikauppaa, deittailua, pulmia, reaaliaikaista strategiaa, tornipuolustusta, kineettisiä/visuaalisia romaaneja ja jopa VR-pelejä.

Niin kauan kuin pysyt itse alustalla, Natuku on turvallinen Verkkosivusto. Koska jotkut pelit ovat kuitenkin ilmaisia, saatat nähdä mainoksia tai linkkejä muille verkkosivustoille, joilla ei välttämättä ole turvallista vierailla.

Ole myös varovainen, kun lataat työpöytäohjelman tai puhelinsovelluksen jokaiselle pelille, jota haluat pelata. Nämä asiakkaat ja sovellukset voivat myös sisältää mainoksia. Vaikka näiden mainosten näkemisessä ei ole riskiä, ​​on olemassa riski, että seuraat niitä minne tahansa ne johtavatkin.

Tässä on muutamia muita asioita, jotka voit pitää mielessä ja suojata itsesi tällaisilla alustoilla.

  • Käytä kertakäyttösähköpostia: Jos kirjaudut turvattomalle alustalle tai alustalle, johon et täysin luota, luo sähköposti vain kyseiselle tilille. Tämä ei ainoastaan ​​​​pidä oikeat sähköpostisi turvassa, mutta et myöskään näe tarpeettomia sähköposteja ilmestyvän sinne, missä ne eivät kuulu.
  • Kiinnitä huomiota liiketoimiisi: Kaikkia verkossa tekemiäsi tapahtumia voidaan käyttää korttisi tai maksutietojesi vakoilemiseen. Jos mahdollista, käytä väliaikaista karttaa tällaisille kohteille. Ei myöskään ole huono idea piilottaa maksutietosi maksulompakon avulla.
  • Vältä syöttiä: Verkkosivustollaan näkemiesi mainosten ja linkkien lisäksi Nutaku yrittää saada sinut ostamaan tavaroita ilmaisiin peleihinsä mikrotransaktioiden kautta. Vaikka voit vapaasti tehdä mitä tahansa ostoksia, pysy tasaisena tehdessäsi niin tai huomaat lataavasi vuokra-asuntoasi sivustolle hetkessä.

Lue myös: Mikä on CRED? Onko se turvallista?