Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Panda-algoritmi ja mitä ominaisuuksia siinä on?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Panda-algoritmi ja mitä Ominaisuuksia siinä on?

Mikä on Google Panda -algoritmi? Tätä algoritmia pidetään yhtenä Googlen uusista algoritmeista. Tämä algoritmi kehitettiin sivuston sijoituksen yhteydessä. Yhdeksän vuotta on kulunut halutun algoritmin lanseerauksesta, jonka päätehtävänä on torjua huijaussivustoja. Nämä sivustot aiheuttavat ikävystystä ja ikävystystä käyttäjien keskuudessa tarjoamalla arvotonta ja päällekkäistä sisältöä.

Google Panda -algoritmia kutsutaan hakusuodattimeksi. Tämä algoritmi havaittiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Panda-algoritmista on sanottava, että sen tärkein tehtävä on pysäyttää verkkosivustot, joiden sisällön laatu on heikko. Tätä algoritmia päivitetään ajoittain, mikä voi olla haitallista sisällöntuotantosivustoille.

Pandaan vaikuttavat tärkeät tekijät, kuten päällekkäinen sisältö ja sen arvo, emmekä jätä niitä huomiotta.

Mikä vaikutus Panda-algoritmilla on hakukoneoptimointiin?

Google esitteli SEO Panda -algoritmin hakukoneensa optimoimiseksi, sisällön seuraamiseksi ja arvottoman sisällön rankaisemiseksi. Jotkut ihmiset pitävät tätä algoritmia ankarana. Selvyyden vuoksi: Panda-algoritmi ei huijaa ketään ja estää käyttäjää löytämään päällekkäistä, heikkolaatuista sisältöä muilta sivustoilta hakutuloksissa. Kun Googlen Panda-algoritmi rankaisee verkkosivustoa, verkkosivuston Palauttaminen on aikaa vievää ja joskus mahdotonta.

Sivuston osat on vahvistettu Panda-algoritmilla

Kopioitu sisältö

Ehkä Googlen Panda-algoritmin päätehtävä on tutkia päällekkäistä sisältöä. Tämä älykäs algoritmi havaitsee, että tämä sisältö on olemassa toisella verkkosivustolla, joten toisen verkkosivuston ei tarvitse laajentaa tätä sisältöä. Muista myös, että verkkosivustosi sisältö ei ole sama, koska Panda pitää myös tämäntyyppistä sisältöä kopiona ja aiheuttaa verkkosivustosi rangaistuksen. Voit tietysti käyttää Nofaloa ja Navindexiä suojaamaan haluttua sivua hakukoneiden pääsyltä päällekkäiseen sisältöön verkkosivustollasi.

Laadukas sisältö

Kuten mainittiin, Googlen Panda-algoritmi etsii vain päällekkäistä sisältöä, mutta se on myös herkkä huonolaatuiselle sisällölle. Tärkeää ei ole vain tuottaa Googlessa mainostettavaa sisältöä, vaan myös tuottaa sisältöä, joka erottuu käyttäjistäsi ja yleisöstäsi. Yritä luoda sisältösi siten, että käyttäjän ei tarvitse linkittää toiselle verkkosivustolle. Kun käyttäjä napsauttaa haluttua sisältöä, hänet ohjataan sivulle, joka ei liity asiaan, tai hän kohtaa tyhjän sivun. Mielenkiintoista on, että Google havaitsee nämä tapaukset ja verkkosivustosi sijoitus laskee.

Verkkosivuston mainostamisen sääntöjen tuntemus

Kun olet tarkistanut ja arvioinut verkkosivuston sisällön, mittaa sen määrä ja laatu ja keskity sitten verkkosivustosi mainontaan. Yritä olla sijoittamatta liikaa mainoksia verkkosivustosi sisältöön, koska tämä saa yleisön törmäämään verkkosivustoon, joka on täynnä mainoslauseita ja kyllästymään. Tämä johtaa siihen, että käyttäjät estävät verkkosivustosi. Kun käyttäjät estävät tai estävät verkkosivuston, Google havaitsee tämän ongelman ja luokittelee verkkosivustosi huonolaatuiseksi. On parempi sijoittaa verkkosivustollesi vähemmän ja korkealaatuisia mainoksia.

Kuinka Panda- ja Penguin-algoritmit toimivat?

Kuten alussa mainittiin, Google Panda -algoritmi on yksi edistyneimmistä Googlen algoritmeista. Tärkein tehtävä on havaita heikkolaatuiset kopiot ja sisältö eri verkkosivustoilla. Toinen suosittu Google-algoritmi on Penguin-algoritmi, jossa on suodattimen kaltainen ominaisuus ja jonka tehtävänä on käsitellä sivustoja, jotka yrittävät lähettää roskapostia sivujen kautta ja kasaavat avainsanasivuja, jotka näkyvät Googlen hakukoneiden tuloksissa. Tee muutos ja siirry korkeammalle Google-sijoitukselle, mutta Penguin-algoritmi havaitsee tällaiset verkkosivustot ja rankaisee niitä. Voimme väittää, että Panda- ja Penguin-algoritmit ovat molemmat roskapostin estoalgoritmeja.

Mitä osia Panda-algoritmi ohjaa?

Kun jatkat Panda-algoritmien harjoittelua, sinun tulee tietää, että tämän algoritmin tehtävänä on tarkistaa, tunnistaa ja hallita lyhyttä sisältöä, kopioida ja arvottomia sivuja sekä kopioitua sisältöä. Googlen Panda-algoritmi tunnistaa verkkosivustot, jotka noudattavat Googlen sääntöjä ja joiden sisältö on laadukasta, ja poistaa epäluotettavat verkkosivustot. Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat käyttää haluamiaan verkkosivustoja turvallisemmin.

Google Panda -algoritmin vaikutus Iranissa alkoi vuonna 2013. Sivustot, joissa käytettiin arvotonta ja päällekkäistä sisältöä sekä black hat -tekniikoita, poistettiin vähitellen Googlen tuloksista ja Google rankaisi niitä.

Jos haluat parantaa työnkulkuasi, sinun on vältettävä väärän sisällön ja mustahattumenetelmien tuottamista. Voit tottua Google Panda -algoritmiin seuraavasti:

  • Ensinnäkin, hylkää periaatteettomat sisällönluontimenetelmät
  • Paras tapa tehdä tämä on muokata tai poistaa päällekkäistä sisältöä.
  • Tee vanhasta verkkosivuston sisällöstä tehokasta, hyödyllistä ja laadukasta.
  • Ota uusi lähestymistapa verkkosivuston mainoksiin ja vertaa niitä sisällön määrään.
  • Varmista, että tietyn sivun sisältö vastaa sitä, mitä käyttäjät hakevat.
  • Tärkeitä Google-algoritmeja, jotka hakukoneoptimoijien tulisi tuntea

Diplomi

Algoritmit Panda, pingviini, hummingbird jne., jokaisella on työpaikka. Näistä algoritmeista Panda on yksi Googlen pääalgoritmeista. Tämä algoritmi ei vain tarkista ja ohjaa sisällön laatua eri verkkosivustoilla, vaan myös arvioi käyttäjien tyytyväisyyttä verkkosivustoihin. Google Panda -algoritmin toiminta on hyvin monimutkaista. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, johon Google Panda -algoritmi reagoi, on verkkosivuston alhainen sisältö. On mielenkiintoista tietää, että monet sivut, jotka sisältävät vain muutaman lauseen tai vähän sisältöä, ovat aiheuttaneet tyytymättömyyttä käyttäjissä. Jos verkkosivustosi sisältö toistuu toistuvasti, Google Panda -algoritmi rikkoo verkkosivuston ja poistaa sen. Poista tai anna lähde estääksesi poistamisen.