Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on punainen ympyrä Outlook-sähköposteissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on punainen ympyrä Outlook-sähköposteissa?

Microsoftin Outlook-sähköpostilukija on osa yrityksen Office-ohjelmistopakettia ja yksi markkinoiden suosituimmista sähköpostiohjelmista. Siinä on useita hyödyllisiä Ominaisuuksia, jotka varmistavat, että tärkeät sähköpostit ovat aina näkyvissä ja käyttäjät ylläpitävät korkeaa tuottavuutta.

Tämä vaatii useita pieniä kuvakkeita ja vihjeitä kertomaan käyttäjille, mitä tietyssä keskustelussa tapahtuu. Tässä artikkelissa Tarkastellaan, mitä erityyppiset punaiset ympyrät sähköpostin vieressä voivat tarkoittaa Outlookissa.

Outlook voi näyttää keskustelun ja käyttäjän tilan värillisillä ympyröillä sähköpostin tai yhteystiedon vieressä. Yleensä Outlookissa on neljän tyyppisiä punaisia ​​ympyröitä.

  • Punainen ympyrä, jonka välissä on valkoinen viiva: Lähettäjä voi käyttää tietooikeuksien hallintaa (IRM) hallitakseen, mitä vastaanottajat voivat tehdä viestillä.
  • Punainen ympyrä, jonka välissä on x: Näyttää yhteyshenkilön saatavuuden. Jos näet tämän piirin, kontakti, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa, on joko varattu tai työskentelee offline-tilassa. Huomaa, että se näkyy vain, kun yhdistät Outlookin Skype-tiliisi.
  • Yksinkertainen punainen piste: Määrittää, että kaikki lähettäjän osoitteen sähköpostit luetaan heti, kun ne saapuvat oletusarvoisesti postilaatikkoosi.
  • Yksinkertainen punainen piste sähköpostiketjun vieressä: Määrittää merkityn säikeen prioriteetin. Tässä tapauksessa punainen tarkoittaa korkeaa prioriteettia.
Mikä on punainen ympyrä Outlook-sähköposteissa?

Näkymissä on paljon enemmän vihjeitä kuin vain punaisia ​​pisteitä. Muut yleisesti käytetyt indikaatiot tarkoittavat seuraavia:

  • Oranssi ympyrä: Näyttää toisen prioriteetin korkeimman (punainen) ja alimman (sininen) prioriteetin sähköpostien välillä.
  • Valkoinen ympyrä: Osoittaa, että sähköpostia ei ole vielä luettu.
  • Vihreä ympyrä: Osoittaa, että valittu yhteystieto on online-tilassa.
  • Violetti nuoli: Ilmaisee, että viesti on välitetty.
  • Sininen ympyrä: Kuten edellä mainittiin, se osoittaa alhaisen prioriteetin sähköpostit.

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].