Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on salainen chat Telegramissa? Kuinka aloitan salaisen chatin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on salainen keskustelu Telegramissa? Kuinka aloitan salaisen chatin?

Telegram on yksi suurimmista toimijoista pikaviestintäalustamarkkinoilla. Vaikka Facebookin omistaman WhatsAppin yli miljardin käyttäjien määrä on kääpiöinen, se tarjoaa hienoja Ominaisuuksia, jotka vetoavat muutaman sadan miljoonan verkkokäyttäjän kapeaan yleisöön. Yksi näistä Telegramin tarjoamista ominaisuuksista on Secret Chat. Tässä selitämme, mikä se on ja kuinka voit aloittaa salaisen keskustelun yhteyshenkilön kanssa Telegramissa.

Salaiset keskustelut on suunniteltu niille, jotka haluavat enemmän yksityisyyttä kuin Telegramin tyypilliset keskustelut. Salaiset keskustelut käyttävät päästä päähän -salausta, mikä tarkoittaa, että vain sinä ja Vastaanottaja näette keskustelun eivätkä jätä jälkeä palvelimille. Salaisiin keskusteluihin pääsee vain alkuperäisillä laitteilla, koska ne eivät ole osa Telegram-pilveä.

Siinä on keskeinen itsetuhoajastin, jonka avulla voit asettaa ajan, jonka jälkeen viesti ja kaikki liitteet poistetaan automaattisesti. Secret Chat ei salli viestien edelleenlähetystä ja poistaa kuvakaappaukset käytöstä useimmissa laitteissa.

Lue myös: Kuinka kiinnittää tai irrottaa viesti Telegram-ryhmissä ja -kanavilla?

Avaa Telegram-sovellus laitteellasi ja aloita salainen chat seuraamalla alla olevia ohjeita.

  • Näpäytä Hampurilainen (kolme vaakasuoraa tikkua) Symboli.
  • Sitten näkyviin tulee valikko, jossa napautat Uusi salainen chat Mahdollisuus.
  • Yhteystietoluettelosi tulee näkyviin. Valitse yhteystieto, jonka kanssa haluat aloittaa salaisen keskustelun.

Lue myös: 11 parasta Telegram-bottia

Kuten edellä mainittiin, et voi ottaa kuvakaappauksia salaisissa keskusteluissa. Siksi olemme tehneet parhaamme saadaksemme sinut ymmärtämään salaisen chatin päätoiminnon määrittämisen vaiheet.

  • Näpäytä Lihapullat (kolme pystysuoraa pistettä) Symboli.
  • Sitten näkyviin tulee valikko, jossa napautat Aseta itsetuhoajastin Mahdollisuus
  • Näyttöön tulee laatikko, jossa voit valita ajan, jonka kuluessa chatit tuhoutuvat. Voit asettaa vähimmäisajaksi yhden sekunnin ja enimmäisajan yhden viikon. Kun olet valinnut haluamasi ajan, napauta Valmis Painike.

Aina kun vastaanottaja lukee lähettämäsi viestin, se poistetaan automaattisesti valitun ajan kuluessa. Sama koskee vastaanottamiasi viestejä.

Lue myös: 7 parasta telegram-kanavaa kryptovaluutoille