Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Screaming Frog -ohjelmisto?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Screaming Frog -ohjelmisto?

Jos olet verkkovastaava tai verkkovastaava, sinun tulee aina olla tietoinen sivujesi kasvusta hakukoneoptimoinnin, avainsanojen sijainnin, hakukonesijoituksen ja verkkosivuston liikenteen suhteen. Tämä on niin tärkeää, että se voi taata verkkoliiketoimintasi menestyksen tulevaisuudessa. Monet asiat otetaan huomioon SEO-prosessissa, ja jotkut saattavat jäädä huomiotta. Tässä SEO-työkalut ovat hyödyllisiä, jotta voit tunnistaa ja korjata ongelmat, jotka haittaavat verkkosivustosi hakukoneoptimointia lyhyessä ajassa.

Tähän mennessä on luotu paljon ohjelmistoja SEO-sivustojen tekniseen analysointiin ja teknisiin tapauksiin. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle yhden parhaista ohjelmistoista, jotka auttavat sinua tällä alalla: Screaming Frog -ohjelmiston, ja kerromme sinulle sen tärkeimmistä ominaisuuksista.

Screaming Frog -ohjelmisto on kohdennettu ja tehokas työpöytäohjelmisto, jonka avulla järjestelmänvalvojat ja web-järjestelmänvalvojat voivat helposti analysoida verkkosivustonsa SEO-tilan. Tämän ohjelmiston avulla voit nähdä verkkosivustosi tilan hakukoneiden indeksointirobottien näkökulmasta. Lopuksi saat verkkosivustolta täydelliset, luokitellut ja kattavat raportit, jotka auttavat sinua korjaamaan ilmoitetut virheet sekä parantamaan ja parantamaan verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa, erityisesti Googlessa. Tämä ohjelmisto on yksi parhaista saatavilla olevista ohjelmistoista verkkosivustojen SEO-analyysiin ja voi tarjota vinkkejä verkkosivustojen optimointiin Google-hakukonetta varten. Jatkaessamme tätä artikkelia, tutustumme tähän ohjelmistoon paremmin; Pysy kanssamme.

Esittelemme sinulle valmistajan Screaming Frog -ohjelmiston

Screaming Frog -ohjelmisto, kuten Google Crawlers, on indeksointirobotti, joka syöttää verkkosivustoja, näyttää ja analysoi verkkosivuston elementtejä, tallentaa tietoja ja tarjoaa sinulle lopulta luettelon. Screaming Frog antaa käyttäjälle mahdollisuuden hallita Googlen hakukoneen teknisiä hakukoneoptimointitoimintoja ja sivun SEO-toimintoja integroidusti ja helposti.

Screaming Frog -ohjelmiston 8 parasta ominaisuutta

Ennen kuin kuvailemme ohjelmaympäristöä yksityiskohtaisesti, katsotaanpa joitain Screaming Frog -ohjelmiston erinomaisia ​​Ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia ovat:

  • Mahdollisuus tarkastella kaikkia verkkosivustolla olevia linkkejä, mukaan lukien sisäiset ja ulkoiset linkit
  • Mahdollisuus näyttää rikkinäisiä linkkejä verkkosivustolla
  • Myös mahdollisuus tarkastella palvelinvirheitä
  • Kyky analysoida sivujen otsikoita ja metakuvauksia
  • Tarkastele ja poista päällekkäisiä linkkejä verkkosivustolta
  • Mahdollisuus näyttää verkkosivuston otsikko, metakuvaus, avainsanat, otsikko, osoite jne.
  • Ja kyky luoda ja luoda sivustokartta
  • Mahdollisuus muodostaa yhteys Search Consoleen, Google Analyticsiin ja joihinkin muihin tilastosivustoihin API:n kautta

Huomautus: Tämän ohjelmiston ilmainen versio voi tarkistaa jopa 500 sivua. Jos sinulla on yli 500 sivua, sinun on käytettävä tämän ohjelmiston maksullista versiota.

Screaming Frog -ohjelmistoympäristön tuntemus

Sinun on ensin asennettava Screaming Frog -ohjelmisto tietokoneellesi.

Tämä ohjelmisto on saatavilla kaikille käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, Mac ja Linux. Napsauta tästä Lataa Screaming Frog -ohjelmisto.

Screaming Frog -ohjelmistoympäristön tuntemus

Kun olet asentanut ohjelmiston ja napsauttanut ohjelmistokuvaketta, siirryt ympäristöön. Alla oleva kuva näyttää ohjelman alkuympäristön.

Robots.txt-asetukset

Ohjelmaan saapumisen jälkeen meidän on aktivoitava pääsy sivuston kaikille sivuille. Valitse määritysvalikosta Asetukset ja sitten robots.txt-alivalikko. Valitse uudessa ikkunassa Ohita robots.txt mutta ilmoita tila ja napsauta OK sulkeaksesi ohjelmiston ja estääksesi pääsyn Tiedot – Ilmoita robots.txt -sivustolle. Alla olevassa kuvassa näkyy tämän vaiheet.

Kuinka analysoida verkkosivustoa

Kun olet tehnyt nämä muutokset osoiteriville, kirjoita haluamasi osoite ja napsauta “Käynnistä” -painiketta, jotta ohjelmisto analysoi verkkosivuston. Huomaa, että sinun ei tarvitse syöttää verkkosivuston nimen etuliitettä ja ohjelmisto tunnistaa sen automaattisesti. Myös verkkosivustojen analysointiin kuluva aika vaihtelee verkkosivustojen sivujen mukaan. Mitä enemmän sivuja verkkosivustolla on, sitä kauemmin ohjelman on analysoitava verkkosivustoa.

Yleiskatsaus-osion esittely.

Tässä osiossa esittelemme ohjelmiston yleiskuvan. Tarkastellaan ensin ohjelmiston oikeaa osaa. Yleiskatsaus-valikko tarjoaa nopean yleiskatsauksen vasemmalla näkyvistä tiedoista, mukaan lukien verkkosivustojen URL-osoitteiden kokonaismäärä sekä verkkosivuston sisäisten ja ulkoisten URL-osoitteiden määrä. Sivuston rakenne -välilehdessä on sivuston rakenne ja kehys. “Response Times” -välilehdellä on vasteaika, viimeisellä välilehdellä on erilaisia ​​​​sovellusliittymiä verkkosivuston arviointiin ja alimmassa sarakkeessa on grafiikka tai kaavio, joka edustaa eri osiot.

Ominaisuudet-osio.

Ohjelmistoympäristön alla olevassa kuvassa näkyvässä ikkunassa näet yllä olevan laatikon kohteiden lisäkuvaukset, jotka voidaan valita klikkaamalla niitä.

Luokkasuodatin

Tässä tärkeässä mainittavassa osassa on mahdollista tarkastella verkkosivuston eri luokkia ja ryhmittelyjä, jotka voidaan saada analysoimalla kilpailijoiden verkkosivustoja ja tarkastelemalla puuta ja heidän verkkosivustojensa eri luokkia, jotta saadaan hyvin täydellinen ja kattava kuva tiedon saamiseksi; Nämä tiedot voivat olla erittäin hyödyllisiä ja käytännöllisiä liiketoimintamme kannalta.

Sisäinen suodatin

Tässä osassa esitellään suodattimet, jotka näkyvät ohjelmiston vasemmalla puolella. Ensimmäinen käyttöön otettu suodatin on sisäinen suodatin, joka sisältää sisäiset linkit, joita käytetään verkkosivuston kaikilla sivuilla.

Ulkoinen suodatin

Seuraava suodatin on ulkoinen suodatin, joka näyttää, mihin muihin sivustoihin on linkitetty lähdesivustolta.

Protokollasuodatin

Tässä suodattimessa näet sivut, jotka on ohjattu uudelleen ja sivut, joita ei ole vielä uudelleenohjattu.

Vastauskoodien suodatin

Yksi tämän ohjelmiston hyödyllisimmistä ja hyödyllisimmistä suodattimista on Response Codes -suodatin, joka voi suurelta osin kattaa verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin tekniset ongelmat. Tärkeää on, että tätä osiota ei voida helposti näyttää verkkosivustoilla eikä se ole helposti saatavilla.

URL-suodatin

Tämä suodatin näyttää verkkosivuston nimen ja URL-osoitteiden määrän.

Sivun otsikkosuodatin

Tässä suodattimessa, joka on yksi tärkeimmistä suodattimista, näytetään kunkin sivun otsikoiden määrä, otsikon päällekkäisyys sivuston sivuilla ja joitain muita ominaisuuksia.

Metakuvaussuodatin

Tämä suodatin on samanlainen kuin sivun otsikkosuodatin. Erona on, että tämä suodatin näyttää myös päällekkäisten sivujen määrän, sivujen merkkien lukumäärän ja joitain tarkempia tietoja verkkosivustosta.

Meta-avainsanasuodatin

Tällä suodattimella voidaan tarkastella ja arvioida tarkasti avainsanojen käytön trendejä verkkosivuston Google-hakukoneessa.

Suodatin H1, H2, kuvat

Tässä osiossa tarkastellaan Image-, H1- ja H2-suodattimia, jotka osoittavat, onko näitä elementtejä käytetty sivuston sivuilla ja standardien mukaisesti? Nämä kolme suodatinta ovat yksi verkkosivustojen hakukoneoptimoinnin tärkeimmistä asioista.

Canonicals suodattimet

Canonicals-suodatin tunnistaa elementit, jotka on kopioitu verkkosivuston toisesta osasta.

Sivutussuodatin

Sivutussuodatin näyttää sivuston sivut, jotka käyttävät edellisen ja seuraavan sivun kuvakkeita.

Käytäntösuodatin

Tämä suodatin näyttää, mitä toimintaa verkkosivustolla tapahtuu.

Hreflang-suodatin

Hreflang-suodatin analysoi käyttäjien toimintaa IP-osoitteen ja sijainnin perusteella, josta he tulivat verkkosivustolle. Tämä suodatin sopii monikielisille ja monipuolisille verkkosivustoille, joissa on erilaisia ​​laajennuksia. Se tunnistaa käyttäjän kielen IP-osoitteen perusteella ja ohjaa hänet kyseiselle maantieteelliselle alueelle sopivaan verkkotunnukseen ja laajennukseen.

Sivustokarttasuodatin

Tässä osiossa tulemme sivukarttavaihtoehtoon, joka voi olla hyödyllinen sivustokartan tarkastelussa ja analysoinnissa.

Diplomi:

Googlen robotit ja indeksointirobotit tarkistavat ja analysoivat verkkosivustoja, mutta emme tiedä niiden toimintaa. Nämä indeksointirobotit tulevat verkkosivustollesi ja skannaavat sivusi. He myös analysoivat sivustosi sivuilla olevia sisäisiä ja ulkoisia linkkejä ja indeksoivat sivuston sivut. Jotta indeksointirobotit voivat suorittaa tämän prosessin oikein, sinun on noudatettava SEO periaatteita. Jos et noudata näitä periaatteita, verkkosivustosi ja Internet-liiketoimintasi epäonnistuvat. Onneksi Screaming Frog -ohjelmisto voi auttaa sinua simuloimalla verkkosivustosi prosessia, jota hakukoneet analysoivat ja tarkastelevat, ja laatimalla kattavan raportin verkkosivustosi eduista ja haitoista. Windows ja Linux ovat saatavilla ja indeksoivat verkkosivustosi sivut kuten hakukoneet.

Screaming Frog -sivuston SEO-analyysiohjelmiston artikkelissa olemme yrittäneet selittää sinulle ohjelmiston tärkeät osat ja toteutuksen yksinkertaisesti ja selkeästi. Kuten näette, tällä ohjelmistolla on erittäin korkeat ominaisuudet. Kaikki verkkosivustojen hakukoneoptimointiin osallistuvat ihmiset, olivatpa sitten ammattilaiset tai aloittelijat, voivat käyttää tätä ohjelmistoa tarkistaakseen ja analysoidakseen verkkosivustonsa ja kilpailijoidensa verkkosivustoja. Toivomme, että tämä artikkeli on hyödyllinen ja hyödyllinen.

Millaisia ​​kokemuksia sinulla on Screaming Frog -ohjelmistosta? Olisimme iloisia, jos jaat kokemuksesi kanssamme.