Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on suojausprotokollaagentti ja miten voin poistaa sen käytöstä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on suojausprotokollaagentti ja kuinka voin poistaa sen käytöstä?

Jos omistat Samsung-laitteen. Ehkä olet nähnyt tämän Suojausprotokollan agentti Android-sovellus Google-toiminnassa, ja saatat ihmetellä, mikä se on. Android-suojausagentti on tärkeä järjestelmä.

Se on varustettu vanhoilla ja uusilla Samsung-malleilla, eikä sinun tarvitse huolehtia. Tämä artikkeli poistaa epäilyksesi jakamalla ajatuksia siitä, mitä se on. Onko se turvallista ja miten se poistetaan käytöstä.

Mikä on Security Log Agent Android -sovellus?

Security Log Agent Android -sovellus

Tärkein asia, joka sinun on tiedettävä mistä tahansa Android-sovelluksesta, on se, mikä se todellisuudessa on, ennen kuin sukeltaa pieniin yksityiskohtiin.

The Suojausprotokollan agentti tarkoittaa Samsung-laitteiden mukana tulevaa sisäänrakennettua järjestelmäsovellusta, joka tarkistaa laitteesi suojausprotokollat.

Sovellus auttaa puhelinta havaitsemaan ja tunnistamaan luvattomat toiminnot, pääsyt ja lokit, jotka aiheuttaisivat turvallisuusongelmia. Suojauslokiagentti ei ole turvalukko, joka estää luvattomat protokollat, vaan pikemminkin ilmoittaa laitteelle tällaisista protokollista.

Miksi suojauslokiagentti on tärkeä?

Useimmat sisäänrakennetut sovellukset, kuten Security Protocol Agents ja BBC Agents, toimivat taustalla, etkä välttämättä ole vuorovaikutuksessa niiden kanssa päivittäin. Mietitkö, mikä rooli sillä on Android-Puhelimessasi.

Sovellus on tärkeä puhelimesi turvallisuuden kannalta, koska se toimii taustalla. Se lukee kaikki suojauslokit ja määrittää, onko tietoturvaongelmia sisältäviä käyttöoikeuksia. Puhelimen näytölle tulee myös ilmoitus.

Tyypillinen suojausilmoitus on: “Luvattomat toimet on havaittu.” Kumoa luvattomat muutokset käynnistämällä laite uudelleen.

Onko Security Log Agent -sovellus turvallinen?

Kun tekniikka on kehittynyt ja tuo meille hyviä asioita joka toinen päivä, tietoturva- ja eheysrikkomusten määrä kasvaa.

Monet joutuvat uhreiksi, kun he vahingossa jakavat henkilötietojaan kolmansille osapuolille tai käyttävät tietojaan rikolliseen toimintaan.

Valitettavasti jotkin sovellukset, erityisesti kolmansien osapuolien sovellukset, on linkitetty tällaisiin toimintoihin. Esimerkiksi työntekijä saattaa olla parhaillaan lataamassa yritystietoja, kun häntä pyydetään lataamaan tietty sovellus. ja pelkkä tällaisen komennon suorittaminen voi tarkoittaa viruksen viemistä laitteeseen.

Tämän vuoksi ihmiset suhtautuvat skeptisesti sovelluksiin, erityisesti niihin, joita he eivät käytä joka päivä ja joita he eivät ymmärrä, kuten Android-sovelluksen Security Log Agent tai skmsagentservice.

Itse asiassa monet asiakkaat ovat kysyneet meiltä, ​​onko tämä sovellus haittaohjelma, bloatware vai vakoiluohjelma, kuten OMACP. Jos olet myös huolissasi, saatat olla helpottunut tietää, että Security Protocol Agent on turvallinen sovellus, joka ei vahingoita Androidia. Lisäksi se kuluttaa vain merkityksettömän osan laitteesi resursseista, mukaan lukien muisti ja tallennustila.

Voitko deaktivoida sovelluksen?

Vaikka tiedät tässä artikkelissa kuvatun Security Protocol Agent -sovelluksen roolit, saatat silti haluta poistaa sen käytöstä luultavasti järjestelmän viiveen vuoksi.

Vaikka voit tehdä niin, sinun on pidettävä mielessä, että sovelluksen poistaminen käytöstä tai poistaminen aiheuttaa sen, että puhelimesi jää paitsi joistakin asioista.

Se ei esimerkiksi lue suojauslokeja, mikä tarkoittaa, että se ei koskaan havaitse tietoturvauhkia.

Kuinka voin poistaa Security Protocol Agent Android -sovelluksen käytöstä?

Erityisesti suojausprotokollaagentti on järjestelmäsovellus; Siksi et voi poistaa sitä käytöstä normaalisti, kuten tekisit kolmannen osapuolen sovellusten kanssa.

Usein toiminto vaatii pääkäyttäjän oikeudet, jonka saat Noudattamalla Androidin juurtumisoppaan ohjeita. Voit poistaa suojausprotokollaagentin käytöstä noudattamalla mitä tahansa seuraavista toimenpiteistä.

1- Paketin deaktivointisovelluksen käyttäminen

Paketin poistosovellukset auttavat poistamaan käytöstä tietyt järjestelmäsovellukset, joita ei voida pysäyttää normaalisti. Tälle reitille vaaditaan juurikäyttöoikeus.

Kun saat pääkäyttäjän oikeudet, lataa laitteellesi paketin poistosovellus, kuten Service Disabler tai Package Disabler Pro -sovellus.

  • Käynnistä se ja jatka etsiä Baari.
  • kirjoita ‘Suojausprotokollan agentti‘ ja löydä se.
  • Valitse ‘deaktivoida‘Mahdollisuus.
  • Vahvista toimenpide napsauttamalla “Joo‘tai’OK.’

2- Titan Backupin käyttö

Toinen vaihtoehto suojausprotokollaagentin poistamiselle käytöstä on käyttää Titan-varmuuskopiota, joka vaatii myös pääkäyttäjän oikeudet.

Se kestää muutaman vaiheen ja kun saat pääkäyttäjän oikeudet laitteeseen.

  • Lataa tiedosto.Titanium-varmuuskopiointisovellus‘ Android-puhelimellasi
  • Aloita se.
  • kirjoita ‘Suojausprotokollan agentti‘ hakupalkissa ja etsi se.
  • Poista sovellus käytöstä napsauttamalla “Freeze”.

Diplomi

Security Protocol Agent on useimpiin Samsung-laitteisiin sisäänrakennettu järjestelmäsovellus. Sovellus auttaa heitä lukemaan suojauslokeja ja havaitsemaan luvattomat toimet. Sovellus toimii taustalla. Voit varmistaa tämän tarkistamalla Google-toiminnan.

Monet pelkäävät, että se on haitallinen sovellus, ja saatat olla helpottunut tietää, että Securitylogagent on täysin vaaraton. Sitä ei suositella poistettavaksi, mutta jos haluat poistaa sen käytöstä. Voit käyttää Titan-varmuuskopiointi- tai pakettien poistosovelluksia, kuten Service Disabler- tai Package Disabler Pro -sovellusta.

Katso myös

Sisällysluettelo