Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on TON (Telegram Coin) ja miten se toimii?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on TON (Telegram Coin) ja miten se toimii?

Olet ehkä kuullut, että Telegram on kehittänyt Telegram China Lock -projektia vuodesta 2017 lähtien. Blockchain Telegram on kryptovaluuttaalusta nimeltä TON lohkoketjujoiden valuutat tunnetaan nimellä grammaa. Telegram uskoo, että Hot Telegram China -lohkoketjuprojekti täydentää perinteisiä valuuttoja; Koska se lisää jokapäiväisten rahoitustapahtumien nopeutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Blockchain Telegram rakentaa kestävän ekosysteemin, joka tarjoaa merkittäviä parannuksia aikaisempiin alustoihin verrattuna nopeuden, helppokäyttöisyyden ja skaalautuvuuden suhteen.

Telegram, sopiva alusta kryptovaluutoille

Kryptovaluuttojen aikakaudella Telegram on nopea viestintäverkko, joka houkuttelee satoja miljoonia käyttäjiä maailmanlaajuisesti, tehden siitä yhden maailman suurimmista viestinvälitysalustoista. Tämä suosio johtuu myös maailmanlaajuisesta trendistä käyttää pikaviestintää. Yli 200 miljoonaa aktiivista Telegram-käyttäjää on lähettänyt yli 70 miljardia viestiä.

Tästä syystä Telegramilla on merkittävä etu ja tarpeeksi käyttäjiä päästäkseen kryptovaluuttatilaan. Korkean tietoturvansa ja luottamuksellisuudensa ansiosta Telegram on uskaltanut kryptografian alalle.

Mutta ennen kuin tarkastelemme Telegramin lohkoketjua, katsotaanpa nopeasti Telegramin historiaa.

Telegram-projektin historia

Telegramin perusti vuonna 2013 Pavel Durov ja hänen veljensä Nikolai Durov. Powell ja Nikolai ovat myös Venäjän suurimman sosiaalisen verkoston VKontakten perustajia. Telegramin avulla käyttäjät voivat myös lähettää ääniviestejä, kuvia, videoita ja tiedostoja eri muodoissa ja luoda jopa 200 000 jäsenen ryhmiä.

Telegram käyttää kolmikerroksista salausjärjestelmää; WhatsApp sen sijaan käyttää kaksitasoista salausjärjestelmää. Telegram on kiinnittänyt monien kryptofanien huomion hyvällä tietoturvallaan ja sitoutumisellaan tietojen hajauttamiseen.

Online-lähettimien sijoitus turvallisuuden kannalta

Tämän turvallisuustason saavuttamiseksi Telegram-infrastruktuuri koostuu palvelimista, jotka on jaettu eri maihin ympäri maailmaa. Lisäksi palvelimien jakelu takaa korkean hajautuksen, mikä on herättänyt kielteisiä reaktioita joistakin hallituksilta. Vuonna 2018 Venäjä esti Telegramin, koska se ei toimittanut hyödyllistä tietoa maan turvallisuusviranomaisille.

China Telegram Block – TON Free Telegram Network

The Telegram Open Network (TON) on Telegramin lohkoketjuprojekti, jonka tavoitteena on kehittää nopea, turvallinen ja skaalautuva ekosysteemi hallitsemaan miljoonia tapahtumia sekunnissa. On ymmärrettävää, miksi Telegram China Blockchainista on tullut yksi odotetuimmista Kiinan Blockchain-projekteista.

China Telegram Blockin pääominaisuudet – TON

Huomionarvoista on, että Tegramin ilmainen verkko lupaa uuden sukupolven Kiinan lohkoketjua, joka tarjoaa käyttäjille monia Ominaisuuksia. Lisäksi Telegram-lohkoketjun turvallisuus ja nopeus mahdollistavat kuuman salauksen laajan käytön. Ilmaisen Telegram-verkon avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia ja vaihtaa käyttämällä hot kolikkolompakoita.

Yleisesti ottaen Telegram China -lohko koostuu seuraavista osista:

 • Telegramin lohkoketjun tallennus on määritelty “torrent-pohjaiseksi tiedostojen tallennusteknologiaksi, joka käyttää älykkäitä sopimuksia saavutettavuuden varmistamiseksi.” Voidaan sanoa, että tätä ominaisuutta käytetään hajautettuissa ohjelmistoissa (DApps), jotka vaativat paljon tallennustilaa.
 • Varajäsen käytetään piilottamaan ihmisten identiteetit ja luomaan hajautettu virtuaalinen yksityinen verkko verkkoturvallisuuden lisäämiseksi. Verkon perimmäinen tavoite on “varmistaa sensuuri jokaiselle palvelulle, mukaan lukien Telegram”.
 • Ilmainen Telegram-verkkopalvelu Lanseerattiin hajautetun ohjelmiston, älykkäiden sopimusten ja hajautetun selauskokemuksen alustana.
 • Blockchain DNS (DNS) on sähke Palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat helposti käyttää hajautettuja palveluita World Wide Webin kautta. (Mikä on DNS?)
 • Telegram China estää maksut mahdollistaa nopeat ketjun ulkopuoliset maksut verkossa. Sillä on myös sisäiset turvaohjaimet, jotka varmistavat valuuttaliikkeiden ja ketjun sisäisten tapahtumien turvallisuuden.
 • Virtuaalinen kone määritellään osaksi, joka käsittelee älykkäitä sopimuksia verkossa.

Telegramin lohkoketjun hotcoineilla ei vielä käydä kauppaa.

Verkkosivustot väittävät myyvänsä ilmaisia ​​Telegram-hotshotteja yleisölle. Nämä sivustot mainostavat joskus tarjontaansa “token ennakkomyyntinä”, ja jotkut väittävät, että niillä on yhteys Telegramiin. Asianmukaisesti Telegramin virallinen ilmoitus, mikään näistä verkkosivustoista ei ole sidoksissa Telegramiin, eikä Hot Coinsia ole vielä jaettu kenellekään. Telegram-lohkoketju, jolla suosittu kryptovaluutta pyörii, on vielä testausvaiheessa. Kun Telegram Block China julkaistaan ​​virallisesti, kuumat salakirjoitukset valmistetaan ja tarjotaan myyntiin.

Lue: Mikä on Kiinan blokki?

Telegram Blockchain (TON) on erillinen Telegramin lähettiläistä.

Telegramin virallisen tiedotteen mukaan, kun Telegram China -lohko alkaa toimia, ilmainen Telegram-verkkolompakko on saatavilla vain itsenäisesti. Hot Walletia ei integroida Telegram-sovellukseen, vaan se on saatavana erillisenä sovelluksena. Tässä tapauksessa hot lompakon odotetaan kilpailevan muiden lompakkosovellusten kanssa. Telegramin mukaan kuuma lompakko voitaisiin tietysti integroida Telegram Messengeriin tulevaisuudessa.

Diplomi

Lyhyesti sanottuna Telegram Free Network tarjoaa kiinalaisen lohkoketjun, joka:

 • Se on nopea.
 • Se on pelasta.
 • Ja pystyy hallitsemaan miljoonia tapahtumia sekunnissa.

Telegram käyttää peer-to-peer-verkkoa hajautetun tietokannan kanssa saavuttaakseen tavoitteensa. Tässä verkossa on seuraavat ominaisuudet:

 • Turvallinen varastotila,
 • Välityspalvelin, joka suojaa käyttäjien yksityisyyttä ja estää sensuurin,
 • Dinosaurus, joka voi luoda välttämättömiä rakenteita, joiden rakenne on ihmisten luettavissa;
 • Ja nopea ja turvallinen alusta rahoitustapahtumille

Sisällysluettelo