Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on UCC-tunnus Upstoxissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on UCC ID Upstoxissa?

Vuonna 2016 perustettu Upstox on Mumbaissa sijaitsevan RKSV Securitiesin, rahoituspalveluiden välitysyrityksen, online-kaupankäyntiosasto. Se on kaupankäyntialusta, jossa voit sijoittaa useisiin segmentteihin, kuten osakkeisiin, osakkeisiin, hyödykkeisiin, futuureihin, optioihin ja valuuttoihin jne. pörsseissä, kuten BSE ja NSE. Voit myös laajentaa kaupankäyntisalkkuasi ostamalla digitaalista kultaa, listautumista ja sijoitusrahastoja tuhansista vaihtoehdoista.

Alusta tarjoaa kaupankäyntianalyysejä, kaavioita, Taloudellisia tietoja, rajoittamattomia hintahälytyksiä ja monia muita monipuolisia kaupankäyntiominaisuuksia, jotka auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä ja helpottamaan helppoa ja informatiivista sijoittamista.

Siksi edulliset välityssuunnitelmat ja helposti ymmärrettävät videosarjat Youtubessa tekevät Upstoxista suhteellisen luotettavamman verkossa ja mobiililaitteissa saatavilla olevien online-osakevälittäjien joukossa.

Lue myös: Kuinka poistaa Depop-tili?

Tämä UCC-tunnus on eräänlainen KYC (Know your client) – tunnus, joka on yleinen pankkialalla. UCC on lyhenne sanoista Unique Client Code ja se on pohjimmiltaan aakkosnumeerinen/numeerinen esitys asiakkaan tilistä välitystietokannassa.

On olemassa useita tapoja viitata tunnukseen Upstox-asiakastunnus, Upstox-käyttäjätunnus, Upstox-kirjautumistunnus. Se on kuitenkin yksinkertaisesti Beneficial Owner Identification Number (BOID), joka antaa käyttäjälle kaupankäyntilisenssin ja osoitteen sähköpostien vastaanottamista ja lähettämistä varten.

Kun olet suorittanut demat-tilin luomisasiakirjat Upstoxissa, UCC-tunnuksen ja salasanan saaminen sähköpostitse ja tekstiviestillä kestää noin kaksi työpäivää.

On sanomattakin selvää, että jokaisella asiakkaalla on erilainen UCC-tunnus, joka toimii identiteettinä, jolla jokainen tapahtuma tapahtuu Upstoxissa ja tarjoaa lisäsuojaa asiakkaan arvoesineille. Lisäksi se auttaa palveluntarjoajaa pitämään silmällä käyttäjän tilisalkun ja rahanjaon Ominaisuuksia ja seurantaa.

UCC-tunnus sisältää mm. asiakkaan PAN-numeron, syntymäajan, matkapuhelinnumeron, sähköpostitunnuksen, pankkitilin tiedot, TM/CM-koodin.

Myös ajatus UCC-tunnuksen liittämisestä demat-tiliin on melko uusi. SEBI otti sen käyttöön vuoden 2019 kiertokirjeessään helpottaakseen varhaisvaroitusmekanismin toimintaa, joka havaitsee pörssivälittäjän asiakkaiden arvopapereiden väärinkäytön.

Jos et muista UCC-tunnustasi, voit hakea sen käyttämällä kirjautumisnäytön Unohtunut käyttäjätunnus -linkkiä.

Lisäksi voit saada käyttäjätunnuksesi käyttämällä PAN-numeroasi, rekisteröityä sähköpostiosoitettasi tai rekisteröityä matkapuhelinnumeroasi. Upstox lähettää välittömästi käyttäjätunnuksen rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi ja matkapuhelinnumeroosi syöttämällä minkä tahansa kolmesta ja CAPTCHA-tiedot.

Lue myös: Offerup-tilin poistaminen?