Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Vanish Mode Facebookissa ja Instagramissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Vanish Mode Facebookissa ja Instagramissa?

Siitä lähtien, kun Facebook osti Instagramin vuonna 2012, Facebook on integroinut Ominaisuuksia näiden kahden alustan välillä. Monet tällaiset muutokset ovat ilmestyneet molempien alustojen viestintäosioihin, erityisesti suoriin viesteihin Instagramissa ja Facebook Messengerissä.

Vanish Mode on uusin ominaisuus, joka on lisätty sekä Facebookiin että Instagramiin. Ajattele sitä askeleena eteenpäin vain “ei lähetä” viestejä. Uuden ominaisuuden mukana tulee myös uusia chat-teemoja ja tarroja.

Tässä artikkelissa käydään läpi muutamia kysymyksiä uudesta Vanish-tilasta, jotta tiedät kaiken uusista lisäyksistä.

Lue myös: Kuinka poistaa itsesi Instagramissa?

Vanish-tila toimii samalla tavalla kuin Snapchat. Jos tämä vaihtoehto on käytössä, kaikki jälkeenpäin lähetetyt viestit poistetaan automaattisesti, kun ne ovat täyttäneet tarkoituksensa. Tämä poistaa hankalan tehtävän lähettää viestejä yksitellen. Se toimii samalla tavalla sekä suorissa viesteissä että messengerissä. Lisäksi voit peruuttaa viestien lähettämisen tavalliseen tapaan, vaikka tila olisi käytössä.

Kun Vanish Mode on käytössä, toinen henkilö tietää myös, ottiko joku chatissa kuvakaappauksen vai ei. Voit kuitenkin jatkaa keskustelujasi tavalliseen tapaan lähettämällä tekstejä, tarroja, valokuvia/videoita ja GIF-tiedostoja. Kaikki poistetaan, kun vastaanottaja on nähnyt viestin.

Vanish-tila voidaan aktivoida samalla tavalla sekä Instagramissa että Messengerissä. Sinun tarvitsee vain pyyhkäistä ylöspäin chat-ruudusta, kunnes näet “Katoamistila” -vaihtoehdon.

Poistaaksesi tilan käytöstä, käytä samaa prosessia kuin aiemmin. Tämä tarkoittaa pyyhkäisemistä ylös chat-ruudusta, kunnes ominaisuus poistetaan käytöstä.

Lue myös: Kuinka kytkeä lukukuittaukset pois päältä Instagramissa?

Yadullah Abidin ja Ishika Aggarwalin panokset